קשר מוזר: מה המשמעות?

תאריך פנייה: 21.09.2013 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
מיטל
מיניות
21.09.2013 • 13:31

שלום רב ,
אני בת 31 וחצי וגם חבר שלי ואנחנו יחד כבר 5 חודשים ובדצמבר הקרוב
עוברים לגור יחד. הבעיה היא שאנחנו כמעט ולא שוכבים . חבר שלי עם עבר מיני רחב ומעולם לא הייתן לו הבעיה הזאת. ישבנו ודברנו והוא אמר שהוא מסוגל לשכב עם כל אחת אחרת חוץ ממני וזה מתסכל אותי כי הוא אוהב אותי כמו שלא אהב מעולם. הנושא הזה מאוד משפיע לנו על הקשר וגורם להמון מתח. אנחנו בזוגיות מלאת אהבה תקשורת הבנה תמיכה אחד בשני אבל בזה אנחנו נופלים. אני מתחילה להאשים את עצמי שאולי זה קשור אליי אולי אני לא מספיק מושכת אותו? אז איך אפשר לאהוב ככה מבלי להימשך. האם זה יעבור ? זה מה שמדאיג את חבר שלי שזה לא יעבור לו החוסר החשק המיני וזה מאוד משפיע עלינו. הכלתי בפניו שאני החברה שלו אחרי 7 שנים והראשונה שבאמת אוהב ואולי זה מה שמפחיד אותי. אני לא רוצה לאבד את הזוגיות הנפלאה הזאת במיוחד שעברנו ועבדנו מאוד רשה כדי להגיע לזה . אשמח מאוד לעזרה . תודה

ד"ר אורן חסון
מצוקה
21.09.2013 • 23:38

מיטל יקרה,
לא ברור לי מה קורה. את אומרת שהוא מאוהב בך "כמו שלא אהב מעולם", אבל לא מתקרב אליך מינית. הוא אומר שיש לו "עבר מיני רחב" וש"הוא מסוגל לשכב עם כל אחת אחרת חוץ ממך". זה נשמע לי חריג ומוזר מאד. האם הוא אומר את האמת? ואם כן, האם זה ביחסים זוגיים רגילים? ואם כן, האם הוא מסתיר ממך את הסיבה למה איתך לא, כדי שלא לפגוע בך או בקשר שלכם?נדמה לי שכתבת שלא היתה לו חברה ב-7 השנים האחרונות (המשפט לא היה ברור). אם זה נכון, זה אולי גם כן מחזק את המחשבה שהוא מסתיר משהו. אני לא חושב שזה צריך להכעיס אותך (אם את הולכת לכיון הזה) כמו להבין שאולי הוא במצוקה. אם הוא רציני באשר אליך - לכו לטיפול מיני.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083