סיכון והתפרקות: זהירות נדרשת

תאריך פנייה: 05.10.2012 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
שרית
גבר אחר
05.10.2012 • 08:43

שלום,
אני בת 31 אמא לבן ובת בגילאי 7 ו4 ונשואה כ 9 שנים.אני יכולה להגדיר את מערכת היחסים שלי עם בעלי סבירה, תקשורת טובה, פרגון, אהבה, כבוד אבל כמו רובנו היום בארץ מתמודדים עם המצב הכלכלי ועל כך רבים המון.בחודשים האחרונים התחלתי לצאת עם חברות פעם בכמה שבועות לרקוד במועדון,לא מקום קבוע, כל פעם מקום אחר. ולפני כחודשיים פנה אליי מישהו במועדון והתחיל איתי וכמובן שעניתי שאני נשואה, המשכנו ודיברנו והיום בעידן הפייסבוק גם החלפנו פייסבוק והתחיל קשר של צ'אט בלבד, עד שזה עבר לשיחות טלפון והיום זה רומן לכל דבר. הגבר הזה הוא פרוד מאישתו + ילדה אחת. שהכרתי אותו הוא עדיין גר בבית ואמר שרוצה לעזוב את אישתו ובמהלך התקופה שאנחנו ביחד הוא עשה זאת ועבר לגור עם ההורים. אני לא יכולה להסביר את מה שיש בנינו אבל זה הורס אותי, אני מרגשיה שכבר אין שום רגש מבחינתי לבעלי, לא במיטה ולא סתם ככה, אני לא רגישה צורך אפילו לקבל חיבוק ונשיקה מבעלי וזה לא היה ככה. אני מרגשיה שהתאהבתי מעל הראש בגבר הזה שהכרתי אני אנחנו מדברים המון בטלפון וגם יוצא לנו להפגש לא מעט והסקס איתו פשוט מדהים, משהו שלא חוויתי אף פעם ( הוא השלישי שלי) חוץ ממנו יש את בעלי ועוד חבר לפני בעלי. הגבר שהכרתי כל הזמן אומר לי שברגע שהוא יידע שבעלי ואני היינו ביחד אינטמית הוא פשוט יקום ויילך כי הוא לא מסוגל להתחלק בי, גם הקרש שלנו התחיל בלי סקס הסקס בא אחרי שדיברנו ונפגשנו המון פעמים בלי שקרה דבר. אני מגישה שאיתו זה כ"כ נכון וכ"כ אמיתי והצורך שלי להיות איתו פשוט גובר על הכל. אני מרגישה שאני נחנקת בבית עם בעלי ולא יודעת איפה לשים את הראש שלי. אני מרגישה שאני פשוט מאוהבת.אני לא יודעת מה לעשות אני עובדת עצות, אני פשוט גמורה. בעלי איש מדהים ואני מאד מכבדת אותו למרות שזה לא משתמע מדבריי כאן ולא רוצה שייפגע, אבל אני לא עושה את זה בכוונה, לא קרה לי דבר כזה בחיים. אודה לעצתך.

ד"ר אורן חסון
סיכון, התפרקות וזהירות
06.10.2012 • 21:26

שרית יקרה,
את במסלול של סיכון והתפרקות, וצריכה להיות זהירה מאד. אנא קראי את תשובותי לסיגל, חמש שאלות למטה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
שרית
סיכון, התפרקות וזהירות
14.10.2012 • 12:38

קראתי את תשובתך וגם את המאמר וזה כ"כ נכון.אני מרגישה כמו ילדה בת 16.כל יום אני אומרת לעצמי: היום, אני הולכת לסיים את זה.(עם המאהב) אבל אני פשוט לא מסוגלת, אני רק חושבת על זה ואני נחנקת, אני פשוט מקווה להיות חזקה מספיק בשביל לחתוך את העניין

ד"ר אורן חסון
לפחות לשביעות רצון מהחיים
19.10.2012 • 16:11

שרית יקרה,
זכרי רק שאת לא לבד, ועל הנזקים ה"סביבתיים" שאת יכולה לגרום, ולמי. אולי יעזור לך לעשות עם עצמך סימולציה (הדמייה: שבי עם עצמך ודמי את הסיטואציה הבאה): שיומאחד בעלך מגלה, במקרה או שלא במקרה, הודעה שלך למאהב או להיפך, ומה שיעבור עליו עד שיספר לך, ומה שיקרה לך ומה שתרגישי החל מרגע זה.וכאמור, זה טוב כמקלחת קרה, אבל יש עוד הרבה סיכונים אחרים ונזקים אחרים.ואני לא רוצה שלא תהיי מאושרת. להפך. אבל יש דרכים שונות להגיע לאושר, או לפחות לשביעות רצון מהחיים, שזו אולי הגדרה מציאותית ונכונה יותר.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083