פורום ייעוץ זוגי שאלות על זוגיות
דניאל
מתקשה להתגבר ודימוי עצמי נמוך
⌄
הייתי בקשר עד לפני חודש וחצי, האקסית בגדה בי והלכה לה עם אחר, היא כרגע איתו.אני לא מצליח להתעלם מהעובדה שאני מקנא, קשה לי, הזמן עוזר מעט אין ספק אבל הגעגוע מפרק אותי עוד יותר.הייתי בכמה ריבאונדים וזה לא עשה לי טוב רק הפיל אותי יותר למטה.הייתה ביננו אהבה אדירה ואני מוכן לחתום שגם היא חושבת ככה.אני לא מצליח לקום אני מתחמק ונעלם.אני נראה לא רע בכלל יש לי הצעות בכל יציאה כזו או אחרת. אני בוגר ומכוון גובהה.אבל מרגיש כל כך קטן.הייתיי רוצה להתחיל לקום שוב על הרגליים אבל באמת לקום.בנסוף מאוד קשה לי לדעת שהיא כבר בשלה במשהו אחר כל כך אחר ממני.והיא שם וכבר שחכה, הקושי בלהבין את המעשים שלה והנסיון לנתח אותם רק תוקעים אותי יותר ואני לא מצליח להרפות.הייתי שמח לשמוע את דעתך בעניין ולקבל מס' טיפים. תודה רבה.
ד"ר אורן חסון
בני כמה אתם?
⌄
דניאל יקר,
בני כמה אתם?
דניאל
בני כמה אתם?
⌄
אני בן 23 היא בת 21
ד"ר אורן חסון
אהבה אדירה
⌄
דניאל יקר,
האהבה האדירה הזו, שאתה מייחס גם לה, בכל זאת לא מילאה אותה מספיק עד שלא היה לה צורך לחפש או להרגיש משהו למישהו אחר, או דרך החוצה (והמישהו האחר הוא רק דרך שלא להיות לבד). מדוע? לא יודע, אבל זו עובדה. וזה קורה, ולא רק לך, שאתה רואה את ההתנהגות של בת זוגך, ולפעמים אפילו את ההצהרות שלה, ולה, בפנים, יש גם היסוסים שאותם היא לא מוציאה החוצה. אתה חושב שהיא מאוהבת, ואם אתה לא רואה רמזים של חוסר שביעות רצון, או כאשר התקשורת ביניכם לא מספיק שוטפת וטובה, אתה עלול שלא לדעת את זה. אולי תקרא תשובה שלי אחרת בנושא דומה:פרידה מ"אי של יציבות". היא אולי גם תתן לך כיוונים חדשים.