אקס שלא התבגר - מה עושים?

תאריך פנייה: 01.10.2012 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
זקוקה לייעוץ
מה עלי לעשות?
01.10.2012 • 21:08

שלום רב,
אני בת 22.5 אני והחבר היינו יחד 4 שנים. בהתחלה כמו שידוע הכל היה טוב ויפה עד שלאט לאט היחסים התדרדרו והקשר נהיה ׳רגיל׳ למדי. אני תמיד ניסיתי לשתף והוא לא. תפסתי אותו משקר לי הרבה מאוד פעמים שככה האמון שלי בו גם ירד. ראיתי שיחות הודעות תמונות עם בנות- אני יודעת שהוא לא בגד בי אפילו בטוחה. אבל הוא תמיד חיפש את הריגושים והפלירטוטים בחוץ ולא השקיע בקשר שלנו. כל הזמן דיברתי איתו על זה נתתי לו הרבה הזדמנויות לשנות ולשפר אבל תמיד הכל נשאר אותו דבר עד שלא יכולתי יותר ונפרדו. היינו פרודים כמה חודשים כשבין לבין התכתבנו הוא אמר שהוא מצטער ולא יכול בלעדי- נתתי לזה עוד הזדמנות. אבל אחרי תקופה קצרה שוב הכל חזר להיות בדיוק כמו שהיה, חשבתי שהוא השתנה, אבל לא! שוב נפרדנו ועכשיו אני כלכך מבולבלת אני לא יודעת מה לעשות, אני לא מפסיקה לחשוב על הרצון והדחף למרות הכל לחזור אליו. מה לעשות??
בבקשה אשמח לכל ייעוץ!

זקוקה לייעוץ
מה עלי לעשות?
01.10.2012 • 22:37

אני משתדלת ורוצה להמשיך הלאה, להגיע למקום טוב יותר. שיהיה לי טוב יותר. לא לדאוג כל היום מה הוא מסתיר ממני הפעם עם מי הוא מפלרטט ולחשוב על הצרות שהיו לנו. לצערי או לשמחתי אחרי כמה שבועות התחלנו בהסתמסוית ממש על שטויות (מרגיש לי כאילו הוא מרגיש שסלחתי לו- אבל לא אני לא רוצה להיפגע שוב) מצד אחד זה מקל עלי ועושה לי טוב לדבר איתו ואני לא רוצה שזה ייפסק, אבל מצד שני אני מפחדת שזו טעות שהפעם הוא זה שינסה לפגוע בי בגלל שאני זו שסיימתי את הקשר (אגו ולא חסר לו בכלל) או שהוא באמת מתגעגע וגם לו זה עושה טוב ההתכתבויות האלה.. אין שום סימן ממנו או רמיזה למשהו לאיזה געגוע לאיזה ניסיון לתקן את הקשר. האם הוא מצפה שזה יבוא ממני?? שאני זו שתחזור? ... Confused

ד"ר אורן חסון
אקס שלא התבגר
02.10.2012 • 12:14

זקוקה יקרה,
עושה רושם שהאקס שלך לא התבגר מספיק כדי להשלים עם מערכת יחסים אחת מכאן והלאה. האם זה בשל כך משום שהוא מרגיש שלא הגשים את החלום שלו של עוד נשים לפני שהוא מתמסד? - אולי. אבל מבחינתך, וזה מה שרלוונטי, לא עושה רושם שהוא מוכן, עדיין, למערכת זוגית מחייבת. ראי גם, בבקשה, תשובה שלי ל-א., כמה שאלות למטה (קישור כאן:פרידה מ"אי של יציבות").זה כואב, אבל עד כמה שאת אוהבת אותו, ועד כמה שאת חושבת שהוא מוצלח בשבילך, המרכיב השני החשוב של זוגיות טובה, המוכנות והמסירות שלו כלפייך, והצורך שלו שלא לפגוע בך, כנראה שחסרים אצלו. וגם זה מרכיב חשוב מאד בזוגיות טובה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083