ארכיון שאלות ותשובות לפי תאריך – עמוד 184
-
משבר בזוגיות
שלום, אני ובעלי בתחילת תהליך הגירושין הוא כבר דאג לשכור את שירותיו שלעורך דין גירושיןשהבנתי שהוא מהחזקים בתחום.אני לעומתו רוצה לגשר ולעבור את התהליך הזה ללא ...
-
נישואין שעלו על שרטון-מה לעשות?
שלום רב, מתנצלת מראש על האורך...בעלי ואני בסוף שנות השלושים שלנו, נשואים כחמש שנים עם 2 ילדים.מתחילת החברות אני הגעתי עם מיניות גבוהה ונסיון, סקסית ואוהבת מי...
-
האם אדם יכול להשתנות?
שלום ד"ר חסון,שאלה לגבי בעלי:האם אתה מאמין שגבר בן 38, שבאופי שלו הוא עצבני מאד, שיש לו פתיל קצר, מקלל, צועק ומעליב, יכול להשתנות?..הוא חרדתי מאד, ומגדיר את ...
-
הזוגיות מתה. האם להמשיך?
שלום אנו נשואים 17 שנים ולנו 3 ילדים.היתה לנו זוגיות טובה, אהבה, נושאים לשיחה והכל היה טוב.בשנים האחרונות עקב מצב כלכלי בעלי התחיל לעבוד בעבודה נוספת, היה מג...
-
זוגיות חדשה
שלום ד"ר,אני בסוף שנות ה- 30 שלי.הזוגיות האחרונה שלי הייתה מזעזעת מכל הבחינות ואף עברתי התעללות מצד בן זוגי.היום אני אחרי, משתקמת למרות שהעיניינים עדיין לא ס...
-
לשתף? מיותר ?
היי אני נשואה כחצי שנה . יש לי דילמה קטנה. אני שקופה עם בעלי במורה מחרידה וטובה מידי , אין דברים כאלה כבר. לפני יומיים אחותי סתם זרקה לי שהיא ראתה את האקס של...
-
בגידה
שלום רב !!! אני בן 32 ולפני כחודש וחצי אישתי התוודעה בפני שבגדה בי עמ חבר ללימודים תגובתי היתה מאוד קשה והיו לי מחשבות אובדניות אני מאוד אוהב אותה והיא באמת ...
-
מצב קשה ביחסים, חייבים עזרה
אני ובעלי נשואים 3 שנים , הוא בן 25 אני 24 ויש לנו ילד בן שנתיים וחצי...לאחר הלידה של בני אני עליתי במשקל בסביבות ה15 ק"ג ,מה לעשות הגוף השתנה,ואת האמת אני א...
-
דאגה של אמא
שלום רב ביתי וחתני נשואים שנה אולם בזוגיות כ7 שנים. הם גרים יחד זמן רב בערך כשנה לאחר ההכרות. עד כמה שידוע היה לי היתה/ עדיין יש ? אהבה גדולה ומערכת יחסים ות...
-
בת דודה
ערב טוב.בת דודה שלי יוצאת עם בחור מבוגר ממנה כמעט חודש... היא סיפרה לי שהוא לוקח אותה תמיד רק לבתי קפה (לא מסעדות), בעצמו תמיד מזמין רק קולה, אז היא לא מזמינ...
-
לא יודעת איך להתנהל..
היי. :)אני בת 19 ולאחרונה הכרתי מישהו בן 23..יצאנו פעם אחת והיה מאוד מאוד כיף..ממש חיבור טוב..די התאהבתי בו (מה שלא קורה לי הרבה,כמעט ובכלל לא )בפעם השנייה ש...
-
בעלי וחברתי
שלום אנחנו זוג נשוי.יש לי חברה גרושה שבעלי משום מה לא סובל אותה.הם אף פעם לא רבו והיא לא עשתה לו שום דבר רע.בעלי מונע ממני להיפגש איתה וכל פעם כשהוא שומע שהי...
-
מה עליי לעשות בשביל זה?
היי ,היה לי חבר.. היינו הרבה זמן ביחד..וניפרדנו כי הוא אמר שהוא רוצה הפסקה.. אני ממש רוצה שהוא יחזור עליי, אני אוהבת אותו , והייתה בניינו אהבה.. שניצחה הכל !...
-
יחסינו לאן?
שלום אורן, מודה לך מראש על העזרה.אני וחבר שלי 3 שנים בזוגיות טוב, אני בת 23 והוא בן 27.מדברים על מעבר משותף בעוד כחודש וחצי.המערכת הזוגית והקשר שלנו טוב, אבל...
-
נשוי טרי
שלום רב, אני נשוי טרי- לפני כחמישה חודשים התחתנו. הכרנו לפני שהתארסנו ארבעה חודשים, התארסנו ואחרי חודשיים מאז התחתנו.מאז החתונה רוב התחושה שלי לגבי הנישואים ...
-
זוגיות
אני וחבר שלי ביחד כבר שנתיים ובמהלך השנה האחרונה הוא נקלע למצב כספי נוראי כתוצאה מזה בחודש האחרון אחרי חזרה מחול של שנינו שמטרתה היתה עבודה התחלנו לריב או יו...
-
בעיה להתחיל קשר
אני בת 20 ועד היום עוד לא היה לי חבר. אני טיפוס יחסית ביישן.למרות שבשנים האחרונות התחלתי יותר להיפתח לאנשים, אני לחוצה ע"י אנשים שאני נמשכת אליהם. לא מסוגלת ...
-
חביב מידי
היי אני נשואה כשנתיים .בעלי גבר מאד רגיש ומתוק ומקסים שקל לאהוב אותו. כשהכרתי אותו ורק התחלנו לצאת אז הוא זרק מילת מחמאה לאחת מחברותיי. אז לא נתתי לזה משקל א...
-
אשמח לעצה
שלום רב, לפני חודשיים חזרתי לארץ אחרי שנה וקצת בחו"ל. בשנה וקצת הזאת הספקתי להכיר את הגבר המקסים ביותר בחיי ועברנו לגור ביחד כבר אחרי חצי שנה. משהו שלא הצלחת...
-
צומת דרכים - פנינו לאן
שלום ד"ר חסון ,אנו זוג בני 27 ו -25 , נשואים שנה וחצי , כמעט ארבע שנים ביחד.הזוגיות בינינו העכירה מרגע שהתחתנו , התקשורת נעלמה , התשוקה אבדה , הכיף נעלם , ונ...
-
התייצבות
ד"ר חסון,תודה על ניהול פורום כל- כך פתוח ומהווה מענה להרבה שאלות שעולות בחיינו כבני- זוג, תודהההההההההההההההה.אנחנו זוג בסוף שנות הארבעים, מנסים לשקם נישואינ...
-
הנתקות ממשפחת המוצא
שלום, אני נשואה מזה כשנה ומס' חודשים ספורים. מיד לאחר הנישואין אבא של בעלי נפטר (בגיל יחסית צעיר), ומכאן החל המשבר. זוגיות שהייתה אמורה לבנות את עצמה נתקלה ב...
-
גיוס כסף לטיסה משותפת
שלום ד"ר חסוןאני בת 36 גרושה + 2 יוצאת קצת יותר משנה עם גבר בן 46 באותו סטטוס.יש לנו קשר מדהים ואהבה גדולה. מה שמפריע לי זה שבן זוגי רוצה לצאת איתי לחופשה לח...
-
בעל בוגד
אורן שלום,אני נשואה כ-4 שנים + 2 נסיכות, לפני כחצי שנה גיליתי כי בעלי מנהל רומן בכתובת המייל שלו בעקבות כך רציתי לסיים את הנישואים. בעלי ממש התחנן שנלך לייעו...
-
שוחחנו בדף 2- "יפעת"
שלום דר אורןשוחחנו כאן בעבר , אני מופיעה בדף 2 בשם יפעת.רשמתי לך שם משהו ב2.11 ולא הגבת לי. אני מניחה שלא ראית כי זה בעמוד קודם, אשמח אם תקרא ואתה יכול גם לה...
-
הבעת דעה בפני בת
שלום רב !ביתי סטודנטית בת ה-24 יוצאת עם חבר במשך שנה וחצי(אינם גרים יחד)בתחילה התנהגותו היתה נעימה, חיזר והקדיש מזמנו. בשנה האחרונה חדל לחזר ומגיע למפגשים פע...
-
פרידה
אורן היקר שלום,עבר כבר חודש ושבוע מאז שחבר שלי נפרד ממני וזה קושי עצום. שלא כמו הפרידות האחרות שהיו לי. אין יום שעובר מבלי לחשוב עליו, וכולי תקווה שהוא יחזור...
-
למישהי: תודה ובהצלחה
מישהי יקרה, אני רוצה לומר שהפתעת אותי לטובה בתגובה שלך - קודם כל בלקיחת האחריות שלך, ושנית, במסקנה שלך - לעשות עבודה על עצמך. זה מאד חשוב. לא הייתי בטוח שתוכ...
-
האם הבעיה אצלי?
שלום רב, לאחר מספר חודשים של פרידה מהחבר הקודם, שהיה חולה במחלת נפש ולא יכולנו להתמודד עם זה בזוגיות שלנו, הכרתי מישהו חדש.אני יוצאת איתו חודש פלוס, הקשר טרי...
-
לא בטוחה ששייך
שלום, אני לא יודעת אם זה בדיוק המקום לשאלה שלי, מקווה שכן...לפני שבועיים בערך התחיל לדבר איתי מישהו בתחנת אוטובוס, השיחה קלחה והוא ביקש את המס' שלי (בטענה שא...
-
מה לעשות בנוגע לחברה שלי
יש לי חברה בת 20,אני כרגע בן 18היא שכנה שלי,ויש לה עבר דיי מפוקפק,זאתומרת אני יודע שהיא שכבה עם מישהו מעל גיל 18 שהיא הייתה בת 17 ובכלל,אחת גם שהולכת קצת חשו...
-
בעל אפתי
כשמתקלקל משהו בבית, בעלי מגיב בקיצוניות "די, נמאס לי מזה, לא היינו צריכים לקנות במבצע..." ואחרי כמה זמן אומר שנקנה חדש.כנראה שהוא גדל בבית שמגיב כך. לעומת זא...
-
חוסר אמון
אני מותשת ממחשבות, ולא מצליחה להירגע. אני במערכת יחסים זוגית 3 שנים, במהלכה היו הרבה טעויות משנינו. אנחנו בשנות ה-30 לחיינו. לפני חצי שנה עברנו פרידה של חודש...
-
התלבטות לפני החתונה
ד"ר חסון שלום אני אמור להתחתן בעוד כחודש ימים בערך ובשבוע האחרון עוברת במוחי מחשבה שאולי אנחנו לא מתאימים ועדיף לבטל את החתונה בטרם יהיה מאוחר מידי.כמו בכל א...
-
בעל ביקורתי
אני נשואה טרייה מזה 7חודשים ובהיריון.התחתנו אחרי היסטוריה של הרבה פרידות.בעלי יש לו בעייה עם איך שאני נראית ומתלבשת וכל הזמן יש לנו וויכוחים על זה.ואחרי חתונ...
-
זוגיות לא ברורה
היי,אני נמצא בזוגיות עם בנזוג במשך כחצי שנה.בהתחלה לא הרגשתי זוגיות כי לא היה לי תקוות יותר מדי מניסיון העבר אבל הוא היה מקסים ונתן והיה הרבה סקס ודברים קטני...
-
שלום
שמי יעל, בת 25, ואני נשואה זה 3 שנים. בעלי גדול ממני ב6 שנים.בעלי הוא עצמאי, ומנסה לפתח את העסק שלו מאז שהתחתנו. העסק שלו הוא שירותי, כך שהכול תלוי 'במוח' של...
-
לחץ בקשר
אורן שלום,אני וחבר שלי עוד מעט 3 שנים יחד. חווינו פרידה לפני למעלה מחצי שנה, ומאז נדמה שהכל בסדר על פני השטח, אך יש שתי בעיות עיקריות: 1. הוא מפחד/לחוץ/בדיכא...
-
איך מתערבבים בחברה ?!
שלום , הייתי רוצה בבקשה שתייעץ לי איך בעצם "מתערבבים" בחברה.אני בכיתה ח' ואני מרגישה שאני קצת די בצד.יש לי בכיתה "שלשה" של בנות ושהם החברות הכי טובות.היום הי...
-
מבוי סתום?
שלום !אני בשנות השלושים שלי ואני חיה עם גבר בשנות החמישים שלו והוא עדיין נשוי ויש נכדים . הוא רוב הזמן נמצא אצל אישתו ( אישתו לטענתו היא אישה חלשת אופי ובעלת...