ריחוק בזוגיות: מה עושים?

תאריך פנייה: 24.08.2012 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
חן
זוגיות
24.08.2012 • 11:16

היי שלום הנני נשואה 6 שניים אם 2 בנות ובן שנולד לפני שבוע שנני אוהבים אחד את השני המון אבל אין בנינו שום תקשורת וחוסר הבנות אחת את השני אין בננו שום קרבה של אהבה שום מילה טובה כל הזמן הוא לחוץ אם העבודה והבית לא רגוע רוצה כל הזמן לעזוב הכול ולברוח אני לא יודעת מה לעשות קשה לו מאוד אם החיים המשפחתיים שאני רואה אותו בחוץ הוא שונה מייחך אוהב חברה אבל שהוא מגיע הביתה הוא נראה כמו עלה נבול לא מחייך בקושי מרגיש מחנק בבית אם הילדים אם אשה אני משדלת לא ללחיץ אותו עושה לרוב את הכול המסימות של הבית הילדים מנסה להקל העליו בהכול אבל תמיד שאנו מדברים אל נושא מסויים מסתיים בריב וברוגז מאוד קשה לי שהוא מתנהג כך שום דבר לא מצוא חן בעינו הוא מאוד ביקורתי לגבי אודה לך אם תעזור לי לחזק את הקשר שלי אם בעלי שאני כל כך אוהבת אותו ו.

ד"ר אורן חסון
פעם, הוא אהב אותך ואת אותו
24.08.2012 • 15:46

חן יקרה,
פעם, ולא מאד מזמן, את אהבת אותו והוא אהב אותך. עכשיו, הוא מרגיש נבול לידך. האם זו סיבה חיצונית?האם זה משהו שאת עושה? האם זו דינמיקה הקשורה למאפיינים שלך ושלו שגרמה לריחוק הזה ולדינמיקה של תקשורת פגומה ביניכם? - קשה לי לדעת. חשוב שתלכו ליעוץ זוגי, ויפה שעה אחת קודם. משהו שם לא עובד, הוא התרחק ואת לא מבינה למה, וחשוב שתקחו שניכם יוזמה ותנסו לראות אם ועד כמה אתם יכולים להסתדר, כי כך, לאורך זמן, יהיה לכם קשה מאד להמשיך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083