קשר לא ברור - מה לעשות?

תאריך פנייה: 22.08.2012 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
מיטל
שאלה
22.08.2012 • 09:38

שלום,
אני וחבר שלי חברים כמעט שנה וחצי ביחד. הוא בן 25 ואני בת 27, הכרנו בלימודים התחלנו בתור ידידים והתקרבנו. בחודש האחרון הוא התחיל להתוודות בפני שהוא מרגיש אלי רגשות חזקים יותר ממה שהרגיש פעם כשפעם אהב אותי כמו ידידה העריך אותי אבל לא היה מאוהב בי כמו שהוא מרגיש היום. כמובן שעם ההצהרות שלו התחלתי להרגיש את זה באופן פיזי כשהתחיל להתנהג אלי אחרת והשתנה ב 180 מעלות. הבעיה מתחילה כשאתמול הסתכלתי בהודעות שלו וראיתי התכתבות עם מישהי לפני חודש שהיא כותבת לו משהו כמו... למה אתה לא עונה אני לא רוצה להיקשר אלייך. לפני ההודעה שלה ראיתי שהוא היה כותב לה משהו כמו אני חולה עלייך, בייב, תשפצי את החדר עד שאני אבוא... כמובן שדיברתי איתו על זה. הוא אמר שהוא אמר לי פעם כשהיינו רבים הוא היה מדבר עם בנות בצטים וככה זה היה עושה לו טוב והוא בחיים לא ניפגש איתן או עשה איתן שיחות סקס. אני חושבת שיכול להיות כשרבנו הוא התחיל לדבר איתן אבל בטח גם נמשך בזמן שהשלמנו.היינו רבים הרבה והייתי רוצה להיפרד בכל אותן ריבים רבים. הוא טען שפעם הוא לא הרגיש שבאמת היינו חברים והוא לא הרגיש אלי ככה... אז שאלתי אותו אז אם כך למה לא נפגשת איתן הוא אמר שאז זאת באמת היתה בגידה. ומה שהוא עשה זאת לא בגידה אלו מילים ללא משמעות. קיצור לא אשקר שזה לא מפריע לי ובגלל זה אני מתייעצת איתך והייתי מאוד רוצה לשמוע את דעתך, תודה רבה.

ד"ר אורן חסון
סיכוי לקשר
22.08.2012 • 18:09

מיטל יקרה,
לא הבנתי, למען האמת, אם שנה וחצי ביחד כ"חברים" זה אומר ידידים או בני זוג. כי את כותבת שרק בחודש האחרון הוא אומר לך שהוא אוהב אותך, מה שנשמע רק אז כ"הצעת חברות". ואת כותבת על הודעות שלו מלפני חודש. אולי כשלא היה בטוח מה תשיבי לו. אתם רק בתחילת הקשר, אז תני לו צ'אנס. דברים כפי שתארת קורים בתחילת קשר, בגלל חולשה בעיקר וחוסר ודאות, אבל לא אמורים לקרות בהמשך. אם הוא מוצא חן בעינייך, אולי כן כדאי לך לתת לקשר הזה סיכוי.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
מיטל
סיכוי לקשר
24.08.2012 • 17:08

תודה על התייחסותך, רציתי להבהיר כי אנחנו חברים בערך שנה ושלושה חודשים כלומר מוגדרים כחברים... אבל הרגשות של האהבה כלפי לפי טענתו החלו לפני חודשיים בערך.

מיטל
סיכוי לקשר
27.08.2012 • 20:14

האם תשובתך לאור הוספת האינפורמציה בהודעתי הקודמת עדיין רלבנטית? או שזה משנה את התמונה?תודה