חששות בזוגיות: לפעמים באושר

תאריך פנייה: 19.08.2012 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
רומי
מעבר למגורים משותפים
19.08.2012 • 21:32

היי אני בת 23 וחבר שלי בן 27 ואנחנו עומדים לעבור לגור יחד בקרוב.אנחנו כבר יחד כמעט 3 שנים, והזוגיות טובה מאוד.אבל אני חוששת, אני מרגישה מעט צעירה מדי כדי לעזוב את הבית של ההורים. אבל מצד שני מתרגשת וכבר רוצה בית משלי.אני מפחדת שאם נהיה יותר מידי זמן ביחד, כבר נאבד את הלתגעגע ואולי ניקח אחד את השני כמובן מאליו.לפעמים שאנחנו יחד באינטנסיביות במהלך השבוע, בא לי להיות קצת עם עצמי בשקט שלי, ואז יש את "ההתרגשות " (הקטנה) של לראות אותו שוב.ואני חושבת שזה יעלם כאשר נראה אחד את השני כל יום.מה עושים במקרה הזה?לפני שנה וחצי היינו חודש ביחד בחו"ל והסתדרנו ממש טוב, ונהננו.אבל איך מתגברים על החששות? פשוט זורמים עם זה?אני מניחה שגם לו יש את הלבטים של עצמו, כי זה בכל זאת צעד משמעותי, ואם הוא חושש אני מרגיעה אותו שאם לא יצליח, נחזור למגורים הקודמים שלנו.נכון לעכשיו הוא ממש מתרגש ומצפה לזה.אני מודה לך מראש על עזרתך (:

ד"ר אורן חסון
לפעמים באושר
20.08.2012 • 18:57

רומי יקרה,
החששות שלך הם הטבעיים ביותר שיש. את חוששת מהשיגרה, וממה שהיא תעשה לך. אבל את מבינה הרי שזה המקום שאליו כמעט כל זוגיות שואפת, למרות החשש הזה. ואת מבינה שבעצם החשש הזה כמעט תמיד גם מתממש, ובכל זאת זוגות חיים ביחד, ולפעמים באושר.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083