ארכיון שאלות ותשובות לפי תאריך – עמוד 178
-
סיפור ארוך ומלא ריבים
אורן שלום,אני בת 25 סטודנטית ונמצאת במערכת יחסים עם בן זוג כבר 7 שנים. אספר על עצמי שאני אדם מאוד סגור ורק לאחר המון זמן אני יכולה להיפתח ולדבר עם אנשים וגם ...
-
אורן שלום
סיפרתי לך על הפסיכולוגית, שטוענת שאני מטריד אותה ומאיים עליה באינטרנט.כמו שהצעת - אני מניח לה.אבל אני רוצה לשאול אותך:יש המון סיפורים מהמציאות, שבהם הגבר חיז...
-
זוגיות וריבים
היי, קוראים לי הדס ואני בת 21 יש לי חבר עוד שבוע חצי שנה אני והוא אוהבים מאוד הבעיה היא שאני כול הזמן רבה איתו ואני כול הזמן מתחילה את הריבים כמה שאני מנסה ל...
-
סרטי פורנו
אנו בני שישים. לאחרונה גיליתי במחשב שבעלי משתמש בסרטי פורנו מזה שנים.יש לציין שהיחסים בינינו לא הכי טובים. יש לי הרבה כעסים עליו מהעבר בגלל משפחתו.בדר"כ הוא ...
-
מה אני עושה לא בסדר?
שלום רב, אני ובן זוגי מזה כשנה, אנחנו זוג צעיר בשנות העשרים לחיינו.עברנו בקשר הרבה עליות ומורדות.בן זוגי מאובחן בעל חרדה חברתית, ומטופל על מנת לנסות לבנות חי...
-
נישואים מתפרקים
שלום רב אני בת 28 אמא לשלושה ילדים (גיל 6, גיל 4 וגיל חצי שנה). אני ובעלי קנינו בית לפני שנה ואנחנו מחכים לפינוי הבית שיהיה בעוד שלושה חודשים ואח"כ אנחנו צרי...
-
מונע מהפחד
הכרתי בחור דרך הפייסבוק..נפגשנו והיה מדהים,היה חיבור מאוד מיוחד והתאהבנו נורא..היו לי מספר חברים לפניו וגברים שיצאתי איתם אך מעולם לא הרגשתי כך,עד לכדי דיבור...
-
בעיה בזוגיות - אנא עזרתך
שלום רב דר'.אני בן 29, משכיל, נראה טוב ועובד בעבודה מכובדת. על פניו יש לי הכל ובעצם אנימרגיש שאין לי כלום.הייתה לי חברה בעבר במשך 5 שנים ששברה את ליבי... מאז...
-
צריכה עזרה
היי, אני בת 22.בגיל 17 וחצי התחלתי לצאת עם החבר הנוכחי, לאחר המון חיזורים מצידו הסכמתי ובאמת היו לנו 3 שנים מלאות וכיפיות. לאחר מכן נפרדנו, החלטה שלו בלבד (מ...
-
שכלית יותר מדי..
שלום, לאחרונה הרבה אומרים לי- "די תפסיקי להיות שכלית תהיה אמיתית".אני מנסה להבין למה הם מתכוונים שכלית ולמה הם מתכוונים אמיתית.אני כן מתבטאת מרגש אבל הרבה או...
-
בעיות עם המשפחה
שלום רב ד"ר חסון.אני נמצאת עם חבר שלי כבר במשך כמעט כשנתיים,אני בת 18 לקראת גיוס והוא בן 20,חייל. אני אוהבת אותו מאוד מאוד ויודעת שהוא טוב לי,בתקופות נורא קש...
-
שיקום נישואין לאחר פרידה
ד"ר חסון שלום, לפני שנתיים יזם בעלי פרידה בנינו, אמר שאוהב אבל משהו חסר , הרגיש משהו עלפי צעירה בת 24 בעבודה , לא התווכחתי ולא נלחמתי למרות שהייתי בהלם ואהבת...
-
החזרת אהבה
שלום אני נשואה 9 חודשים ולאחר חתונה אני ובעלי רבים הרבה כעט הוא נעול להתגרש ממני ולא רוצה לתקן ולא שלום בית אני לא רוצה להתגרש הוא טוען שהוא אוהב אותי ועושה ...
-
האם הריון??
היי, ב28.7 קיבלתי מחזור ,כששבוע לפני כן היו לי כתמים חומים. מחזור קודם ב28.6. אני כבר כמה ימים עם סחרחורות,בחילות וחוסר תאבון. ומידי פעם יש לחצים בבטן.
-
בגידה רגשית
שלום רב, אני נשואה מזה 15 שנים, בת 42, אם לשני ילדים.לפני שלושה חודשים גיליתי חשבון מייל מיוחד שבעלי פתח כדי להתכתב עם מישהי מהעבודה שלו. גיליתי שבמשך שנה הם...
-
זוגיות בקרשים
שלום אנחנו נשואים כבר 8 שנים יש לנו שני בנים קטנים. בעלי עובד בחברת הייטק ומצליח יפה אבל הוא כל הזמן עסוק. יש לו לפחות 2 לילות לבנים בשבוע בהם הוא עובד על המ...
-
שלום וברכה.
יש לי בעיה עם זוגתי, אנחנו יחד כבר שנתיים וחצי.היא אישה מדהימה ויקרה לליבי, אוהבת ומפנקת.אך תמיד משום מה היה לי ספק לגבייה האם היא המיועדת, מעולם לא בגדתי בה...
-
זוגיות /הורות -משבר
שלום דר' חסון ,אנו יחד מזה 22 שניםנשואים 18 שנה + 3 ילדים מקסימיםבעלי איש נעים ומקסים לכל הדעות , איש עבודה !אנו גם עובדים יחד מזה 9 שנים , כך שהוא תמיד מכני...
-
בעלי לא קורא לי בשמי
שלום ם רב,אני בת 55 בעלי בן 57.נשואים 30 שנה.הוא אף פעם לא קורא לי בשמי. תמיד בואי, תקחי וכ"והערתי לו הרבה פעמים יפה ופחות יפה שזה מאוד מפריע לי.אומר שלא יוצ...
-
בעיה
אני נשואה 5 שנים חיי הנשואים בסדר גמור וגם הסקס בסדר אבל לבעלי יש בעיה הוא כל הזמן נכנס לאינטרנט לאתר של סקס וזה קצת מעצבן הייתי רוצה עצה בנושא זה מה לעשות כ...
-
ביקורת ..?
אני עדיין לא נשואה (באמצע שנות השלושים לחיי) אך חווה ומתנסה בקשרים עם בחורים/גברים בתקווה שימצא במהרה המתאים, בכל אופן, שאלה שעולה וחוזרת אצלי בכל פעם-כיצד ע...
-
בעיות בזוגיות
שלום ד"ר חסון,בהמשך למה שכתבתי, אז כן, יש ילדה אחת בת 3.וכן אני עדיין אוהבת אותו וייתכן שאני סובלת מחוסר ביטחון עצמי כזה או אחר, וברור לי שלא בא לי לשכב איתו...
-
אורן, עזרה
התאהבתי בפסיכולוגית שמנהלת פורום באינטרנט. לא באתר הזה.איני מכיר אותה אישית, אבל לפי תשובותיה היא חכמה וחמודה, ולפי התמונה שלה גם יפה.בהתחלה המצאתי בעיות כדי...
-
בעיות בנשואיו
אני לא יודעת במה להתחיל אני נשואה שלוש שנים מצב כלכלי גרוע ביותר ישלנו שני ילדים בעלי עובד כל השבוע אני לא יודעת מה כרה פתאום הוא בנאדם אחר אני רואה הודעות מ...
-
לאן זה יגיע
אני ובעלי נשואים שנתים פלוס ילד בעלי דתי אני לא בשנה האחרונה הגענו למצב שדקה היא אפשר להיות ביחד בלי לריב תמיד עדיף לבד צעקות קללות ואפילו לא מגעים לחדר המיט...
-
ירידה במשיכה
אני בת 40 נשואה פלוס 2 כ- 12 שנה. כבר כמה שנים שהמשיכה שלי מבעלי יורדת. בהתחלה הוא היה מתלונן שרק הוא יוזם ושאל כל פעם למה למה למה......עד שאמרתי לו שאני כבר...
-
מצוקה
אורן שלום,מעט פרטים יבשים:נשואים שנה, ביחד 3, תינוקת בת 5 חודשים. אני מרגישה שאני כל הזמן צריכה באובססיה את החום ואינטימיות מבעלי במיוחד מאז שהגברת נולדה, אב...
-
כבר לא יודעת מה לעשות
היי ד"ר אורן,אני ובעלי נמצאים בזוגיות כבר 5 שנים ובשנה האחרונה אנחנו נשואים.אני מרגישה שהשנה האחרונה הייתה קשה לי מנשוא. לצערי אני מרגישה מבעלי שהוא לא אכפתי...
-
בעיות בזוגיות
שלום ד"ר חסון,אני נשואה לבעלי כ- 7 שנים. לבעלי אישיות בעייתית ששמתי אליה לב כבר מההתחלה, כולם שמו לב חוץ ממני שרציתי אותו מאוד. הוא תוקפן, שתלטן, תמיד חייב ל...
-
טלפונים
היי,אני בת 23 בזוגיות טובה כבר שנתיים וחצי. (לא גרים ביחד עדיין)חבר שלי עצמאי, עובד כל יום עד 7 בערב ובמהלך היום אנחנו בקושי מדברים.יש שיחה אחת קבועה כשהוא ב...
-
אמא שלי לא מסתדרת עם בעלי
שלום אני ובעלי נשואים 3 שנים ומכירים כמעט 4 שנים.וככל שהזמן עובר אמא שלי פחות ופחות אוהבת את בעלי, גם בגלל היחס שלו כלפי וכואב לה לראות את זה וגם בגלל חוסר ט...
-
לא יודעת כיצד לתקן את הנזק.
שלום, כתבתי כאן כבר הודעה בעבר בפורום, אבל הפעם רציתי לשאול משהו יותר ספציפי, אז תימצתי את הפרטים הרלוונטיים :)אני בת 25 והתחלתי לצאת לפני שנה בערך עם בחור ב...
-
איפה אני עומדת ?
שלום ד"ר חסון . יש לי בעיה שמלווה אותי כבר תקופה ארוכה מאוד והסיפור הוא כזה :אני בת 17 היום ויש בחור בן 19 שהוא בעצם כל הילדות שלי , אפשר לקרוא לזה אהבת נעור...
-
שאלה מהותית
ד"ר חסון שלום רב,מודה לך שוב על המענה המהיר והאיכותי להודעתי (רוצה להבין - עזרה בבקשה) מתאריך 29.7 ומבקשת למחוק את ההודעה ההיא.המאמר שהצעת בהחלט נתן לי חומר ...
-
פערים גדולים בחיי הנישואים
ד"ר חסון שלום אני ובעלי נשואים כשנה ולנו תינוקת מקסימה. מאז ומעולם היו לנו בעיות אך אני מתחילה להרים ידיים. בעלי צעיר ממני בפער גילאים של 6 שנים ובא מתרבות ז...
-
התלבטות קשה
שלום ד"ר.אני ובת הזוג שלי נמצאים במערכת יחסים של כמעט 6 שנים. זאת הזוגיות היחידה שהייתה לי בחיים, לפניה הייתי טיפוס של סטוצים וחוסר רצון למחוייבות. לעומתי הי...
-
ללכת או לא?
שלום, התחתנתי רווקה עם בעלי כשהיה גרוש + 1 , בנו גדל , התחתן והביא לבעלי 2 נכדים חמודים שהקשר איתם מצוין הם מתארחים אצלנו ואנחנו אצלם כך שהקשר מצויין .לנו 3 ...
-
עצבים
שלום, אני נשואה שנתיים ויש לי ילד מקסים בן שנה וחצי. אני ובעלי ביחד הרבה מאוד זמן.הבעיה שלי מאז ומתמיד הייתה שהוא מאוד עצבני. מהבוקר שהוא קם, יש לו מה להעיר,...
-
מתקרבים ומתרחקים
שלום דר' אורן חסון,אני יוצאת כחודשיים עם בחור מקסים.יש לנו נטייה להתרחק ולהתקרב לסירוגין במערכת יחסים שלנו. כאשר אני מתרחקת אז הוא מתקרב אליי יותר מאי פעם וכ...
-
התאהבות אסורה בגיסי
אני בחורה צעירה כבת 27 נשואה כ6 שנים עם 2 ילדים,אני מאוהבת כבר שנים בגיסי כבן 30 הרווק אח של בעלי,הוא אדם נפלא מבפנים ומבחוץ הוא יפייפה ובדיוק לטעמי יש לנו ט...