שיפור הזוגיות: טיפים ופתרונות

תאריך פנייה: 21.08.2012 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
מתוסכלת
חוסר תשומת לב בילויים והחלטות
21.08.2012 • 14:41

אני נשואה מזה כמעט 3 שנים ואמא לילד בן שנה מאז שבני נולד אני מרגישה שינוי בבעלי הוא מרוחק מאוד הוא עובד עבודה פיזית ובסוף שבוע באופן קבוע נוהג לבלות עד הבוקר בחמישי אן שישי עד שעות הבוקר חשוב לציין שאנחנו בשנות העשרים . במהלך בשבוע הוא מגיע מאוחר מתקלח משחק עם הילד ויורד לסיבוב להורים באן קבוע כי יש לו בעלי חיים שזקוקות לטיפול שלו אני מתוסכלת כי אני מרגישה שהוא לא מפנה זמן בשבילי וסוף שבוע מעדיף לבלות בקרבת חברים וזה מפריע לי ואנחנו רבים מעבר לזה הוא פתח חשבון בנק כדי להעביר את המשכורת כי הוא לא שותף החשבון שלי בגלל בעיות הסכמתי לחשבון הזה אבל סוכם שזה לפדות את המשכורת ולהעביר לחשבון שלי להוצאות שוטפות ואז הוא אמר שהציעו לו אשראי ומסגרת והוא הסכים אני לא חושבת שאפשר לעמוד בתשלומים ב2 חשבונות כשהמשכורת שלנו בקושי מספיקה להוצאות זו השרדות כל חודש וזה פתח לבזבוז כשהערתי על זה התלהט ריב ענקי שעד היום לא הייתה בעיה ושרדנו ושהוא ידאג ל2 החשבונות שהוא הגבר בבית והוא המפרנס העיקרי ושאני לא יתערב לו ובינתיים כן היו חודשים שאפילו היה חסר לנו ונאלצתי לפתור את הבעיות הללו הוא שונא ביקורת ורוצה שאני יעבוד יגדל ילד וישב בבית בעוד הוא חי את החיים שלו זה מה שאני מרגישה ואני לא חושבת שיהיה לי מעקב על החשבון הזה לא פעם הגענו לשיחות פרידה ובזה שישן מחוץ לבית וחזר והבטיח לשנות התנהגות ולהיות יותר בבית זה קורה רק לכמה ימים נדמה כי עץ עקום לא מתיישר אני באה מבית מחושב שבין ההורים יש אהבה וכבוד! והוא ממקום אחר לגמרי של פעם אני לא יודעת איך להמשיך!! אני מיואשת ומתוסכלת וחוששת בו זמנית מלקום וללכת לסיום גם האינטימיות שלנו לא בשמיים וכשאני מעלה לנושא הוא אומר שאני יותר מידע מלחיצה אותו עם הבקשות שלי שאני לא יכולה לצפות מימנו להיות טוב אליי עם אני לא טובה אליו וכל הזמן יורדת עליו זה משחקי אגו שלו

ד"ר אורן חסון
שיפור הזוגיות
22.08.2012 • 18:08

מתוסכלת יקרה,
כנראה שיש ביניכם אי הסכמה על תפקידו של גבר בכלל, ועל תפקידו של גבר בבית בפרט. אבל יתכן מאד שהמאבקים שלך, גם אם הם מוצדקים, גרמו לו להתרחק עוד יותר. כך שאת זקוקה לשנות את הגישה שלך. אנא קראי את המאמר שלי על שיפור הזוגיות. זה תהליך לא קל, אבל אולי השינוי הזה יעשה יותר לקירוב ביניכם. הקירוב הזה אמור גם להקל עליו ללכת לקראתך, כך שכדאי שתחשבי על התהליך למרות שהוא מתמשך ודורש ממך לא מעט.האפשרות האחרת היא ללכת ליעוץ זוגי, כי התקשורת ביניכם טעונה שיפור, ויתכן מאד שמשחקי אגו הם חלק מהסיפור.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083