אמת ומידתיות בזוגיות

תאריך פנייה: 14.08.2012 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
מורן
להתמודד או לברוח?
14.08.2012 • 23:12

היי.. אני בת 22 .. נפרדתי מחבר שלי ממש לאחרונה אחרי שהיינו ביחד שנתיים.. היה לי לפניו עוד מישהו שנתיים, ולפניו עוד מישהו שנתיים(!) לא היו הפסקות בכלל בין קשר לקשר.. מאוד קשה לי להתמודד עם פרידות, להיות לבד.. אני מאוד אוהבת את החבר האחרון אבל לא הסתדר בינינו.. אנחנו לא מתאימים וכמה שניסינו אנחנו לא מצליחים לגשר על זה.. עכשיו אני מרגישה הקלה גדולה, ומועקה גדולה.. וריקנות.. זאת הפעם הראשונה שאני באמת מתמודדת עם פרידה.. עד עכשיו יצא שתמיד היה מישהו שישכיח.. מצד אחד אני מרגישה ממש טוב להיות רווקה, מחוזרת.. קצת חופש קצת לבד אבל מצד שני ממש חסרה לי הזוגיות ואני ישר חושבת להיכנס שוב לקשר.. השאלה מה נכון- לבנות את עצמי ולהיות תקופה לבד ולהתמודד עם כל ההשלכות והכאב של הפרידה או פשוט שוב להיכנס לקשר שישכיח??? יש בכלל תשובה חותכת לזה???

תודה מראש על העזרה!!!

ד"ר אורן חסון
אמת שלך ומידתיות
16.08.2012 • 09:22

מורן יקרה,
אין תשובה חותכת, כי מי יודע את מי תפגשי מחר, ואולי גם את מי תפגשי או תפספסי בעוד שנה? מה שבטוח הוא שככל שתרגישי טוב יותר עם עצמך, ואפילו עם הלבד שלך, כך תהיי פחות מוכנה להתפשר על בן זוג לא מוצלח. ומצד שני, אולי את גם לא רוצה שיהיה לך טוב מדי עם עצמך, כדי שלא תהיי בררנית מדי ותישארי לבדך. חפשי לך את האמת שלך ואת המידתיות שלך עם עצמך ועם בני זוג.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083