הבחור עושה את הטעות?
הודיה
טעות שעולה לי ביוקר
⌄
אני בת 20, לפני כשנתיים יצאתי עם גבר ערבי למשך כחודשיים, הבנתי שעשיתי את הטעות של חיי וסיימתי את הקשר משום שאין לו עתיד ובכלל, לי לא יהיה עתיד!בהמשך התגברתי על כל העניין והיום אני נמצאת בפרשת דרכים מאוד רצינית, אני ובן זוגי כבר כמה חודשים יחד, הוא גילה את הסיפור וכרגע לקח לעצמו פסק זמן לחשוב...זה מעיק עלי ומדאיג אותי מהסיבה הפשוטה שבסך הכל הייתי ילדה, אין לי אפשרות למחוק את זה מהעבר שלי, אין לי אפשרות לתקן, אני רק יכולה להמשיך הלאה.הבנתי שעשיתי טעות גדולה, היו לי רגשות והם גברו על השכל, בגדול, למדתי את הלקח שלי!חשוב לציין כי אני בחורה עם גבולות וערכים, כולנו טועים בדרך כזו או אחרת והכי חשוב שאנחנו יודעים לתקן את הדרך שלנו.אני לא יודעת מה לעשות, האם זה מה שיכריע אם נמשיך יחד?לא יכול להיות שזה יהיה הדבר שיגדיר אותי כ"לא כשירה" לזוגיות!
ד"ר אורן חסון
מה שהוא עושה בהווה
⌄
הודיה יקרה,
עושה רושם שהבחור שאת יוצאת איתו הוא שעושה את הטעות, וקרוב לודאי שהוא זה שמשלם עליה ביוקר, גם אם זו יוזמתו. הקשר שיצרת בגיל שמונה עשרה לא יגדיר אותך כלא כשירה לזוגיות, אלא בפני אנשים מסויימים, וזה אולי גם מלמד עליהם לא פחות משזה מלמד עלייך. והשאלה שלי אם ה"פסק זמן לחשוב" שהוא לקח לא יהיה סימן לפסקי זמן אחרים שירצה לקחת בכל פעם שמשהו שתעשי לא ימצא חן בעיניו, כחלק מאקט כוחני שנועד "לחנך" אותך. אל תקחי את האשמה עליך, למרות שאני מבין את הכאב שלך, שפתאום המקום שבו היית, עם בן זוג שחשבת שהוא ראוי ומתאים, פתאום קורס. זה לא בגלל מה שעשית בעבר, אלא בגלל מה שהבחור הזה עושה בהווה.