התאקלמות לחיים משותפים לאחר נישואין

תאריך פנייה: 17.08.2012 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
אורית
נמאס לי מהזוגיות הזאת
17.08.2012 • 03:13

די אני לא מסוגלת יותר, בעלי טיפוס קר ואדיש. הוא לא נותן מחמאות ולא עושה עוד הרבה דברים שאני מצפה להם. 
נכנס הביצה אחרי שלא ראה אותי יום שלם(הוא עובד ערב ואני בוקר) ואומר לי באדישות:״אה את לא ישנה ״ במקום לתת חיבוק ונשיקה.אף פעם לא מחבק אותי במיטה רק אני מחבקת אותו והוא טוען שהוא אוהב שמחבקים אותו אבל לפעמים זה מפריע לו לישון. אמרתי לו שמאוד חשוב לי שהוא יחבק אןתי ושזה הכי כיף לי בעולם ואז הוא מחבק אותי 2 דקות ומסתובב. הוא בקושי יוזם יחסי מין.ודי כבר נמאס לי. אני נראית טוב מאוד. באמת שלא חסר לי כלום ולכן אני מרגישה עוד יותר מרמור. אנחנו נשואים כבר 3 חודשים ולפני זה לא גרנו ביחד. באמת שנמאס לי, הוא טיפוס קר ואני חמה אבל נמאס לי ליזום כל הזמן. יש לציין שחוץ מהקטע הזה הוא בעל  טוב ובדרך כלל עושה מה שאני מבקשת ממנו  וטוען שמאוד אוהב אותי.אבל עדיין רע לי אני מרגישה בדידות.

ד"ר אורן חסון
יש דברים שצריך ללמוד אותם
19.08.2012 • 11:22

אורית יקרה,
אתם נשואים רק שלושה חודשים, וזה אומר שאתם עדיין, ככל הנראה, אוהבים זה את זה. אבל מאחר שרק מאז הנישואים אתם גרים יחד, לא התנסיתם בחיים משותפים, על הזמן הארוך והיומיומי של הביחד, שזה בעיקר אומר להיות ביחד לא רק ברגעים שבחרתם ושהכנתם את עצמכם אליהם נפשית, כפי שהיה קודם. זה משהו שצריך להתרגל אליו, וכנראה גם ללמוד לעשות כי לא עשיתם זאת קודם. אלה הם דברים שהוא צריך ללמוד, כי הוא כנראה לא רק לא רגיל, אלא גם לא יודע לעשות, ואין לו הרגל כזה מהבית. יתכן שכדאי לכם ללכת ליעוץ זוגי, כדי לתאם ציפיות. בעיקר כי אולי הוא חושב שאת מגזימה בצרכים שלך, ואז משתריין בתוך עצמו ובעמדה שלו, במקום לנסות לשנות משהו. יעוץ זוגי יוכל לחבר אתכם טוב יותר לשיווי משקל שיהיה לשניכם קל יותר ומתאים יותר לקבל, בין היתר גם כי הוא ייתן לכם נקודת מבט חיצונית.אל תתביישו ללכת ליעוץ זוגי כבר בשלב הזה, כי זוגות רבים עושים זאת, ולפעמים עוד קודם: ראי אתהמאמר הזה שלי על יעוץ זוגי בתחילת הדרך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083