ארכיון שאלות ותשובות לפי תאריך – עמוד 147
-
בעלי שתלטן
אני בת 35נשואה כבר 12 שנים+ 3 ילדים, עובדת בתפקיד טוב ויש לי משכורת גבוהה. הבעיה שלי עם בעלי היא שהוא שתלטן שחושב שהוא מרכז העולם, אדם ביקורתי ביותר גס רוח, ...
-
לא מוצאת אתעצמי
שלום, שמי רינת ואני בת 19, חיילת בצה"ל.הבעיה שלי היא שאף פעם לא הייתי במערכת יחסים עם גבר,אפילו קצרת טווח..בכל חיי התנשקתי עם 4 גברים שונים בקטע של סטוץ ולא ...
-
משבר בזוגיות
שלום אני בן 37 ואשתי בת 31 אנחנו נשואים כבר 11 שנהיש לנו 4 ילדים דבר המצריך המון אנרגיה.לשנינו זה הבן זוג הראשון שהכירולאורך השנים אשתי התלוננה לא אחת על כך ...
-
בעיות בתקשורת ובאמון
שלום דר',רציתי לדעת האם יש דרך לשפר בעיות תקשורת? בעיות אמון? מה הכילים לשנות דפוסי התנהגות? מה עליי לעשות? אני די מיואשת מלנסות.הסיפור הוא כזה, אני נשואה טר...
-
קשר הרוס עם החבר והתחלה של קשר חדש
שלום :-)אני בת 17 ויש לי חבר כבר שנתיים , אנחנו מאוד אוהבים וקשורים אחד לשני אך במהלך השנה הראשונה בקשר היו לנו המון בעיות של ריבים ואני לא ידעתי כיצד להגיב ...
-
בעל מתחזה
שלום, אני בת 23 והתחתנתי לפני שבועיים עם חבר שלי מזה 6 וחצי שנים (בן 24 וחצי).בדיוק היום גיליתי שכבר 7 שנים הוא רשום לאתר היכרויות וסקס עם גברים,ומידי פעם הו...
-
לא בטוחה מה עלי לעשות
שלום רב. אני גרושה מס' שנים, בשנות ה40 לחיי. הכרתי גבר בן גילי, גרוש טרי אחרי שנות נישואין ארוכות לאשה הראשונה שהכיר בחייו. מהתחלה נוצר בינינו קשר יוצא דופן,...
-
מה דעתך?
בן זוגי לשעבר נפרד ממני בטענה כי נהיה לו לא טוב בקשר. בלי סיבה ובטח שלא בגללי. נשארה משיכה גדולה מאוד ואהבה גם. ניסה שנישמור עוד על קשר קצת של ידידים ובהתחלה...
-
מתי לספר להורים?
שלום, אני בת 36 , היה לי בןזוג 7.5 שנים ונפרדנו, לא היה לי קשר אמיתי כ-2.5לפני 3.5 חודשים הכרתי משהו רווק בן 38 והקשר מתפתח יפה, אנחנו כל הזמן אחד אצל השניה ...
-
תחושת חוסר אונים
שלום רב, אני בת 39.5 גרושה ללא ילדים, בקשר מזה כשנתיים וחצי עם גבר בן 55 גרוש +2 .לפני כחצי שנה עברתי להתגורר בדירתו.הקשר התנהל על מי מנוחות אנחנו אוהבים ומת...
-
דעתכם לגבי ויכוח בין בני זוג
שלום, אני ובת זוגתי רבנו אתמול על דבר שנראה לכאורה סתמי, אך הוא למעשה משמעותי.אנחנו חלוקים בדעותנו, ואשמח מאוד לקבל את דעתכם הכנה בנוגע לויכוח, על מנת להבין ...
-
התלבטות בין הראש ללב?
שלום, אני בן 29 לפני כשנה וחצי הכרתי את בת זוגתי בת 26 בחורה מקסימה ממשפחה טובה אבל לא מבוססת כלכלית לעומת זאת אני מגיע ממשפחה מבוססת.כבר דיברנו על נישואין ו...
-
החופש אל מול הבטחון
יש לי חבר 4 חודשים. בשל עבודתו הוא שוהה בחו"ל חלק ניכר מהזמן והמפגשים בינינו יחסית נדירים.לאחרונה נפרדנו וחזרנו להיות בקשר. קשה לנו מאוד יחד אבל התבוננתי אל ...
-
מהסס
שלום ד"ר חסון,אני נמצאת בבועה שאין לי פיתרןון עבורה.אני נמצאת במערכת יחסים חצי שנה (אנו בני 24,26)הקשר טוב יש כימיה ובעיקר אהבה מאוד גדולה.זאת ע"פ תחושתי ותח...
-
זוגיות
אני מרגישה אחרי 38 שנים של נשואים מאושרים מאוד ,ילדים נכדים, שבעלי מסתיר דברים, סודות, בזבוז כסף.יש לו מערכת בטלפון ובזמן האחרון לדעתי גם בגידות,יהכל חסוי וס...
-
התייעצות דחופה!!!
שלום רב, אני נמצאת בזוגיות כבר עשר שנים עם אדם מקסים, יצא שהגורל הפגיש בינינו והתאהבנו על אף העובדה כי הוא נשוי באושר ואוהב את אישתו. הוא מעולם לא השלה אותי ...
-
עזרה דחופה
בוקר טוב!אני התחתנתי לפני 8 חודשים ,אני ובעלי היינו ביחסיים טובים לפני החתונה, אך לאחר החתונה משהוא השתנה בו :הוא הפסיק להתייחס אליי כמו אישה ותמיד יש לו הער...
-
אחרי הדייט החלומי..
שלום רב !אני בן 33 גרוש כבר 5 שנים. מאז ומתמיד הייתי בקשרים ארוכים. גם לאחר גירושיי יצאתי עם נשים לתקופות של למעלה משנה. את כל הקשרים סיימתי כי מעולם לא מצאת...
-
מה עושים...?
שלום ד"ר חסון. יש לי חבר איתו אני יוצאת במשך שמונה חודשים,הוא משרת בצבא ביחידה מובחרת ולכן כשאנחנו מתראים אנחנו לא יוצאים למקומות מעניינים,רק נמצאים בבית שלי...
-
אובדת עצות מנישואים לא מוצלחים
אני כבר לא יודעת מה לעשות. בעלי מרגיש שלא מתאים לו מסגרת של חיי נישואים. הוא כל ערב לא מגיע הביתה ולא עונה לטלפונים. יש לנו ילד אחד קטן ואני כבר התחלתי לחשוב...
-
חוסר הקשבה וזילזול מצד הבעל
אני ובעלי מכירים 8 שנים ומתוכן שש וחצי שנים נשואים. חשוב לי מאוד שהוא יקשיב לי כשאני מספרת לו דברים חשובים כי אני מרגישה שכשהוא מקשיב ,אז יש מישהו שחולק איתי...
-
נואשת מהזוגיות
שלום, אני נשואה + 2 (3 שנים, 4 חודשים) אני ובעלי נשואים 4 שנים אך ביחד כבר 8 שנים, בעלי הוא אדם קשה מאוד, הגיע מבית מפורק ללא אבא ועבר הרבה בחיים הוא לא רחמן...
-
מה עושים???
יש לי חבר כבר 4 חודשים אנו מכירים כבר שנה,לפני שהפכנו להיות חברים היינו ידידים ממש טובים כלומר אני הכרתי אותו לפני שנכנסתי למערכת זוגיות איתו.ופשוט טוב לי אי...
-
חשבתי שאם אתרחק משם אבין יותר..
אני בת 21 ואני לומדת בחו"ל, כל 3-4 חודשים אני בארץ.. ויש שם בחור בן 24. כשאני בחו"ל אנחנו לא מרבים לדבר, פעם בשבועיים יוצא לנו להתכתב בצאט.. אבל כל פעם שאני ...
-
משבר גיל ה 40 או נישואים???
אני ובעלי נשואים כ 10 שנים שני ילדים 6 ו 4 . הקשר הזוגי החל להתרופף בהריון הראשון מיחסים קרובים הגענו למצב של ריחוק חוסר תמיכה שלו בי קושי באמפטיה אלי.ברור ל...
-
ילד שלישי
שלום לך ד"ר חסון,אני נשואה כבר 9 שנים ויש לנו שני ילדים. הגדול בן 8 והקטן בן 4. אני בת 35 ובעלי 36. הזוגיות שלי ושל בעלי אף פעם לא הייתה יציבה. עברנו כבר שני...
-
מסיבת רווקים
עוד כמה שבועות נערכת מסיבת רווקים לחבר ממש טוב של חבר שלי. אנחנו ביחד כבר עשרה חודשים, ולאחרונה מטרידה אותי "בעיית החשפניות". ייתכן שמרבית האנשים יגדירו את ה...
-
עזרה בבקשה
אני ואישתי ביחד כבר 7 שנים [ מתוכם 4 שנים נשואים ]. - אנו בני 25.יש לנו כמה בעיות:א. עד היום עוד לא הצלחנו לעשות סקס [ מה שאומר שלאחר בדיקה וגינלית אצלה עוד ...
-
זוגיות על סף פירוק
אני ובעלי נשואים כבר 6 שנים. מאז ומתמיד היו עליות וירידות אבל אודה בפה מלא שהיו תקופות יפות ביותר וידענו ימים יפים רק שבחצי שנה האחרונה או אולי אפילו כמעט שנ...
-
הסתבכתי עם הרגשות חייב עצות.
טוב ככההייתה לי חברה שנה וחצי. זאת הייתה אהבה בלתי נשכחתהיינו ממש פתוחים לא משנה איפה לא הייתה טיפת בושה בנינובכל אופן בחודשיים האחרונים של הקשר היינו רבים כ...
-
מה לעשות?
שלום אני בת 22 ובאה מעדה קווקזית, למי שמכיר עדה לא קלה.לפני כמה חודשים התחלתי לצאת עם חבר של בן דוד שלי, הוא בן 28, גם הוא קווקזי.בגלל ששניינו באים מאותו מעג...
-
האהבה נגמרה..?
היי ד"ר.קודם כל תודה רבה על הייעוצים המדהימים שלך שעד עכשיו באמת עזרו לי להסתכל בנקודת מבט שונה מעניינת וחכמה על הדברים בחיי.אז ככה, אני בזוגיות עם גבר כבר ח...
-
בניית אמון מחדש?
שלום, אני נמצאת בקשר זוגי כבר קרוב לשנה, ובימים אלו חווה משבר אמון שאני לא יודעת איך אפשר לשקם.לפני מס' ימים קרתה תקרית שהביאה למשבר, בעקבות שיחות ומסרונים ש...
-
נישואים טריים במשבר
ד"ר חסון שלום רב,בעלי ואני נשואים מזה חצי שנה שנינו בני 30+. הוא בחור דתי-לאומי ואני גדלתי בבית חילוני.לפני שהתחתנו שוחחנו רבות על הפערים שלנו בנושאי הדת, וס...
-
איך מתגברים,?
הכרתי מאותה שהייתי פרוד מאשתי .הרגשתי שהיא מושלמת החיבור בניינו היה מידי מדהים אני בן 47 היא בת 52 בחורה מאוד מושכת גרושה כבר 22 שנה אפילו יש לה נכדים.אני כש...
-
משבר חריף
דר אורן שלום, היי אני נשואה 7 שנים ויש לי 2 ילדים מדהימים . לאחרונה אני ובעלי עוברים משבר חריף מאוד בזוגיות, הגענו למצב שאין בכלל תקשורת ביננו, כל החלפת מילי...
-
לא משנה מה רק לריב
אני נשואה שנה וקצת, עם בעל שהוא ממש לא רומנטי, בעבר הוא היה משקיע בי הרבה תשומת לב ,ועכשיו אולי חיבוק שיש לו זמן.הוא לא מתקשר ,לא מסמס,לא נותן מחוות רומנטית ...
-
שלום ד"ר אורן
שמי יעלה, בת 25. באה ממשפחה דתייה אבל אני חילונית.לפני שבועיים חבר שלי הציע לי נישואין. אני אוהבת את חבר שלי וטוב לנו ביחד, וההתלבטות שלי היא לגבי 2 נושאים ה...
-
חוסר ביטחון כסיבה לפרידה
אני אומרת את הדברים האלה רק מפני שהוא אמר אותם לי.אני יותר חכמה והרבה יותר מוצלחת ממנו. והוא מרגיש חסר ביטחון ומפחד שאני אעזוב אותו ולכן הוא נפרד ממני. "אם ל...
-
רגע של שבירה....
האם זה הגיוני שפתאום חודשיים אחרי פרידה, שהתמודדתי איתה דיי יפה, פתאום הגיע רגע כזה של שבירה? שבירה כאילו זה קרה אתמול.אני בוכה,אני מתגעגעת, אני קצרת נשימה.....