ארכיון שאלות ותשובות לפי תאריך – עמוד 149
-
יחסים לאחר נישואין
היי. אני גרושה בת 26, ואמא לילד בן 9. (חרדית לשעבר).אחרי כמה שנים של יחסים לא מוצלחים עם מספר גברים, החלטתי שלא לקיים יותר יחסי מין אלא לאחר נישואין. לפני כח...
-
חוששת מבגידה
אני במערכת יחסים עם אותו בחור במשך 6 שנים היינו פרודים שנתיים וחזרנו לפני 8 חודשים בצחילת מערכת היחסים שלנו אני יודעת שהוא בגד בי פעמיים.. כשנפרדנו הוא התחיל...
-
יעוץ זוגי
אשמח להמלצה על יועץ/ת עבור טיפול זוגי באיזור השרון או תל אביב שעובדים עם קופת החולים לאומית.
-
חתונה, הריון והרבה חרדה...
אורן שלום,אני בתחילת חודש רביעי, אני ובן זוגי אמורים להתחתן שבוע הבא, לפני הכניסה להריון כמעט ונפרדנו, אבל עם הידיעה על ההריון כל המחלוקות נעלמו כביכול והותי...
-
אני מאוהבת בשתי בנים מה לעשות?
אני מאוהבת בשתי בנים ואני לא יודעת מה לעשותאחד הוא היה חבר שלי והוא ניפרד ממני בגלל שכתבתי לילד אחר משהו בפייסבוק והוא קינא יותר מידי אבל אני לא היתכוונתי לז...
-
ויכוחים על כסף
אני ובן זוגי בני 25, ביחד כמעט שנה וחצי ולאחרונה עברנו לגור יחד.שנינו עובדים במשרה מלאה, אך הוא מרוויח פי 3 ממני.מתחילת הקשר ועד היום הוא משלם על שנינו ביציא...
-
קשר רשמי
שלום רב, אני וחבר שלי כמעט 4חודשים בקשר אך עדיין בפייסבוק לא רשומים כך. הוא מצידו לא אמר לי על זה כלום וגם אני לא .. אבל הייתי רוצה שזה יהיה יותר רשמי. הוא א...
-
קנאה באקסית - ד"ר אורן חסון עזרתך!
ד"ר אורן חסון שלום,אני נשואה מזה שנתיים + ילד + ילד נוסף בדרך.לבעלי יש שתי אקסיות, שמידי פעם הוא מעדכן אותם על ססטוס בחייו (נולד לנו בן), או שולח SMS מזל טוב...
-
איך יודעים שאוהבים?
אני נשואה+2,5 שנים.הקשר שלנו ידע עליות ומורדות,היו לא פעם דיבורים על גירושין, והיום ברוך השם, הכל תקין.אני בת 37 ובעלי בן 40.אני לא יודעת מה זאת אהבה.הפסקתי ...
-
שקרים
אורן שלוםקורה לי הרבה פעמים שאני נתקלת , או יותר נכון , שלוקח לי הרבה זמן לגלות שאנשים משקרים אותי . האמת שזה קורה יותר מידי פעמים. אם זה שקר קל שניתן להבליג...
-
שיקום נישואין
בכל פעם שישלי שאלה או תהיה , אני נכנסת לפורום הנפלא שאתה מנהל ולומדת , ראשית נרגעת , מתפעלת מהאנשים ובעיקר מהתגובות המסייעות בלשון המעטה.לפני שנה בדיוק בעלי ...
-
התחשבנות יתרה
שלום איך מתנהלים עם בן זוג מתחשבן על כל דבר?ככל הנראה, אבל אינני רופאה, עם בן זוג עם OCD?איך ליצור שיח בונה?איך להתגבר על הפערים בתפיסה?
-
פנות רגשית
ד"ר חסון שלום, מבקשת לדעת אם ייתכן מצב בו אדם, במקרה שלפניי גבר שהתחיל קשר בסערה ואמונה שזה הקשר האחד שלו חיכה , אבל מוצא את עצמו עקבים של בעיות, לא פנוי רגש...
-
יוצאת עם מישהו כמעט חצי שנה
שלום, אני יוצאת עם מישהו כמעט חצי שנה, אני בת 28 והוא 32. אני לא סגורה על עצמי, אני לא מאוהבת בו (הוא אמר לי שהוא אוהב אותי), אבל בטוחה שיש איזשהו רגש. הבעיי...
-
קנאה וחרדה וחוסר אמון
אחנו בזוגיות כבר 6 שנים פרק ב', מאד אוהבים , הוא הגון וישר ולא מאלה שצריך לחשוש שיבגוד. אולם יש בו תכונה שמחברת אותו לידידות שלו מהעבר וזה ממש מוציא אותי מדע...
-
פייסבוק עם האוייב
אודה על תגובתך על המשך תגובתי בנושא הנ"ל תודה רבה.
-
הלוואי ותתן לי עצה שתשנה את חיי
שלום רב לך ד"ר חסון.ברכות וחיזוקים על הפורום הרציני והנפלא שאתה אחראי עליו.אני כבת 44 מגדלת 2 ילדים בישוב רחוק באמצע שום מקום.יש לי בן זוג שגר רחוק ואנו נפגש...
-
הכל היה מדהים! זאת השגרה?זה נורמלי?
אני בקשר עם מישהי מקסימה כבר שנתיים. השנה הראשונה הייתה מדהימה עד שנפרדנו בגלל פזיזות ואז שוב חזרנו וכבר זה לא היה כמו שהיה ואז שוב נפרדנו וחזרנו ונפרדנו ובכ...
-
משבר בזוגיות
אני וחבר שלי כבר כמעט שנתיים ביחד. בעיקר ון, מערכת היחסים שלנו תמיד הייתה מאוד טובה, מאוד תומכת. היינו מאוד קשובים זה לזו והייתה אהבה גדולה ומשיכה גדולה בהתח...
-
עזרה דחופה אני לפני החלטה...
היי,כתבתי לך לפני כחודשיים/שלושה אני אתן קצת תקציר , אני נמצאת עם מישהו כבר שנה ושלושה חודשים ואנחנו גרים יחד כמעט שנה. אני בת 33 והוא בן 37.הקשר ביננו מצוין...
-
צריכה עזרה דחוף
אני בת 32 נשואה עם שני ילדים קטנים , הבעל שלי הוא בעל טוב לכל הדעות: מפרגן, תומך, אבא טוב, חבר נהדר אך הייתה מאז ומתמיד בעייה באינטימיות עניין התשוקה לוקה בח...
-
המון תודה
תודה!עזרת לי וחיזקת את האינסטינקטים ...
-
כיצד לנהוג בפרוד
שלום רב, כיצד עליי לנהוג במצב בו הפרוד מאחר לקחת את הילדים, מחזיר אותם מאוחר, לוקח אותם למקומות לבדו בהן דרושה עזרה נוספת כמו: ים, בריכה וטיולים, לא מתחשב בי...
-
מצב מוזר
יש לי בן זוג קרוב לשנתיים ותמיד יש לנו מריבות על אותו נושא אולי זה קינאה הוא גבר מאוד נאה ומושך וגם אני מחוזרת המון מגברים אחרים יש לנו זוגיות יפה ואנחנו מדב...
-
בן זוג פסיבי
שלום רב, אני מרגישה ממש במשבר גדול . אני כבר עם חבר שנה ושמונה חודשם אנחנו בגילאי ה-30הוא בעל עסק והראש שלו רק שם ,שעות מאוחרות והזוגיות נפגעת .\אני מרגישה ש...
-
האם האהבה באמת מספיקה?
הייאשתי לעתיד ואני עלינו על שרטון, יש לנו בעיה מאוד קשה בעניין כספי ומאוד קשה לנו להסתדר ככה. אנחנו רוצים לתכנן את חתונת חיינו כי כמו רוב האנשים אנחנו מאמיני...
-
האם נגמרה האהבה?
אני יכולה לענות על שאלתי ולומר בצער רב שכנראה שכן, נגמרה האהבה שהייתה לי כלפי בעלי ב12 שנים האחרונות...אך אינני יודעת מה לעשות כי להיפרד אין לי את האומץ ואינ...
-
איך הוא פתאום לא אוהב?
שלום ד"ר אורן חסוןבשבעה חודשים האחרונים הייתי בתוך זוגיות אוהבת ותומכת, הגבר שאיתי אהב אוותי מאוד ונהג להראות לי את זה בכל צורה ואופן (ויתורים למעני,מילים חמ...
-
קשר פייסבוק
ביקשתי חברות פייסבוק מאחד המורים של בני, מאחר וכיף לי לדבר איתו. אנו לא מדברים חלילה שום דבר מיני אלא רק בקשר לבן. ואני בד"כ היוזמת. בני במקרה עלה על זה שהוא...
-
תקופה שכזאת
שלום, לי ולבן זוגי, מזה כשנתיים וחצי, יש בעיה. שהיה צעיר ראה קרוב משפחה מת. מאז, התקופה שקודמת לתאריך הפטירה היא תקופה טעונה מאוד בה הוא מתכנס בתוך עצמו, קצר...
-
צריכה עזרה..
אני וחבר שלי רבנו לפני שבוע על שטות שעשיתי, שממש התנצלתי עליה, אך הוא מאוד כעס ולא רצה לדבר איתי, נתתי לו כמה ימים לחשוב עם עצמו מה הוא רוצה, במהלך הימים האל...
-
קשר בעייתי, לא מוגדר ולא ברור..
הכרתי מישהו דרך הפייסבוק..נהלנו הרבה שיחות ארוכות מהנות וכפיות ואח"כ זה גם הגיע לטלפון..לפני כשבועיים נפגשנו ובדיוק כמו שזרמו ביננו הדברים בקשר הוירטואלי כך ...
-
חוסר ביטחון
אני נמצאת בזוגיות נפלאה כבר קרוב ל9 חודשים,יש בינינו אהבה הדדית והזוגיות פורחת אנחנו מאוד פתוחים אחד עם השני אבל יש משהו שמציק לי בקשר לבן זוגי.אנחנו מקיימים...
-
עצבים של הבעל
הי..אני בת 25, נשואה (בעלי גדול ב3 שנים)בעלי הוא בן אדם מצחיק ונחמד, מפנק ואוהב. אבל.. לפעמים, כשהוא מתעצבן, הוא פשוט פתאום ממש ממש צורח 'כוס אמק!!!!!' 'מזה ...
-
תחילת הדרך
אני והחברה שלי בני 20 בקשר טרי(חודש) יש סיטאוציה קטנה שאני חושב שצריך בה מה שנקרא "פעולה כירוגית" אני צריך את עזרתך איך עלי להתנהג באופן בוגר ולהגיב?דיברנו ב...
-
התייעצות
שלום, אני בת 27. אני נשואה די טריה (זה חצי שנה). בעלי גדול ממני בשנתיים. שנינו לא הגענו עם ממון רב מהמשפחות, וכרגע אנחנו בונים את העתיד שלנו.הבעיה שלי היא כז...
-
מבולבלת
היי ד"ר אורן חסוןאני פונה אליך לאחר קריאה רבה בפורום ובכלל באתר שלך.אני נמצאת בזוגיות של שנה עם החבר שלי, אנו מתגוררים יחד כבר 3 חודשים.אני בת 28 עוד מעט והח...
-
לד"ר אורן חסון שלום
שלום, אנחנו שנינו נושקים ל-30, מאורסים. טוב לנו ביחד.יש לי סוגיה קטנה:חלמתי בלילה על מגע אינטימי עם אחיו הקטן (היחיד) ממנו בכמה שנים.זה ממש מוזר לי.. בכל אופ...
-
מיואשת טוטאלית
שלום לך....אנחנו נשואים שנתיים + 1 ובחצי שנה אחרונה כל האהבה שלי פשוט נעלמה.בעלי הבן אדם הכי משעמם בעולם לא אוהב להינות מכלום, בן אדם מוזר כזה, כל בילוי אפשר...
-
הביישנות הורסת
ד"ר חסון שלום. תופעה שאני שם לב שחוזרת על עצמה.אני יוצא לדייט... 2... או יותר. הבחורה מתאהבת ואני פשוט לא יודע איך ממשיכים.. אני אפילו מסוגל לשכב איתה אבל אנ...