האהבה נגמרה? מה לעשות?

תאריך פנייה: 28.08.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
שלומית
האהבה נגמרה..?
28.08.2011 • 11:06

היי ד"ר.קודם כל תודה רבה על הייעוצים המדהימים שלך שעד עכשיו באמת עזרו לי להסתכל בנקודת מבט שונה מעניינת וחכמה על הדברים בחיי.אז ככה, אני בזוגיות עם גבר כבר חמישה חודשים ומאחר והוא ואני מאוד עסוקים בלימודים,עבודה,דברים אחרים אנחנו מתראים פעם בשבוע. בזמן האחרון אני מרגישה איזושהי דעיכה ביחסים,שאנחנו כבר לא מדברים כמו פעם,שיש יותר מדי עיסוקים מסביב ומשהו פתאום נהיה "מקולקל" כאילו משהו ביננו נגמר..הוא לא מעניין אותי..אנחנו מדברים ואני מפהקת..לא מרגישה בכלל צורך לראות אותו.. כשאני רואה אותו אני מרגישה מין דחייה כזאת,בא לי רק להיות רחוקה ממנו וכל דבר שהוא עושה מעצבן אותי ובנוסף גם אני מרגישה שאני מתחילה לפזול לצדדים לחפש קשר אחר..היו את הניצוצות של ההתחלה ואחרי חמישה חודשים יחד הם עברו ואניי לא ממש מרוצה ממה שנשאר כרגע. כשאני לא רואה אותו אני לא מתגעגעת אליו ובקושי חושבת עליו וכשאני כן חושבת זה בהקשרים של "האם לגמור את הקשר". נראה לך שזהו? שהאהבה נגמרה?

ד"ר אורן חסון
ככר סיבובית, וצריך להחליט
30.08.2011 • 08:29

שלומית יקרה,
תודה על העידוד.את שואלת אותי שאלה, שבעצם את היא זו שאמורה לענות עליה: האם נראה לך שזהו? שהאהבה נגמרה? מן הסתם כדי להגיע ממקום אחד למקום אחר צריכים לעבור דרך. ואת אולי בדרך, והגעת לכיכר, צריכה לבחור אם את יכולה לעשות סיבוב בכיכר ולחזור בדרך הזו, או להמשיך הלאה. – אם את לא בטוחה, חכי עוד קצת, ראי אם זה גל זמני הנובע מלחצים, נסי אולי גם לעשות מעשים שיתנו ליחסים ביניכם דינמיקה חיובית, כמו לצאת יותר, לבלות, לעשות דברים שאהבתם לעשות ביחד, ולראות איך את מרגישה עם זה. כשתרגישי שזהו, שהאהבה נגמרה, תדעי.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083