סיוע מקצועי לזוגיות
רם
איך מתגברים,?
⌄
הכרתי מאותה שהייתי פרוד מאשתי .הרגשתי שהיא מושלמת החיבור בניינו היה מידי מדהים אני בן 47 היא בת 52 בחורה מאוד מושכת גרושה כבר 22 שנה אפילו יש לה נכדים.אני כשמונה חודשים .ועובר את אחד הסיוטים הכי גדולים שלי.נפרדה ממני לפחות שמונה פעמים כל פעם שברה לי את הלב לרסיסים וכל פעם זה באשמתי.. אני עשיתי הכל והחזרתי אותה אלי .יחסי המין שלנו מושלמים פשוט מושלמים.היא כל הזמן אומרת לי למה אני לא מוציא את הביטחון שיש לי במיטה החוצה.מההתחלה ספרה לי על החברים שהיו לה ,דבר שגרם לי להרגיש שאני לא מיוחד לעולם לא עזבו אותה ..,השפילה צעקה עלי המון פעמים וסלחתי לה מאשימה אותי בה הכל מתרחקת ומתקרבת שבאה לה.גורמת לי לא להגיד לה את האמת .. אני פוחד מהביקורת שלה.ובחורה מאוד ביקורתית.תקצר היריעה מלהכיל כי זה ארוך,אני רואה בעניים שלה שהיא אתי שהיא כלכך אוהבת אותי.ואז שהיא רחוקה ממני היא שונה .שנוי מצבי רוח .עצבנית כל הזמן מחפשת מה לא טוב אצלי .שום דבר שאני עושה לא מספיק טוב .אני חולה עליה מעריץ אוהב ורוצה והיא מזלזלת בי .עזבה אותי שוב.על חשד שאני בוגד.אני לא בוגד ..ולא בגדתי באה .אני שבור אני כלכך אוהב אותה .מתקשר אליה לא עונה ,לקחתי לה פרחים לבית .אימה עלי שאני לא יתקרב ושזרקה את הפרחים לזבל.אני רק חושב עליה אין לי חיים קשה לי היא פשוט שברה אותי במשך שמונה חודשים התעללה בי .ואני עדיין מת עליה ולא יכול לחיות בלעדיה .אני יודע שאני טיפש .ואבדתי את הכבוד העצמי שלי .עם כל הרדיפות שלי ,הגעתי גם לעבודה שלה אחרי שזרקה אותי היתחסה אלי כמו אל אויר.אני שבור כל היום חושב עליה למרות כל מה שעשתה לי .למה?מה אני עושה?אני מאוד מאוהב באה,כל הזמן גרמה לי להרגיש שאני נחות מימנה,יש לה מון ידידים כלפי חוץ היא האדם הכי מקסים בעולם רק אלי היא רעה,
ד"ר אורן חסון
לקבל סיוע מקצועי
⌄
רם יקר,
עושה רושם שכדאי שתגיע ליעוץ פרטני. הזוגיות שלכם פגעה ביציבות הרגשית שלך, ואולי גם ברצון החופשי שלך, וכפי שביטאת זאת: בכבוד העצמי שלך, שזה די דומה. במילים אחרות – עושה רושם שהפסקת לעשות בחירות שטובות לך, והגיע הזמן שתלמד לעשות זאת. בדינמיקה שביניכם, כנראה שגם איבדת את היציבות ההתנהגותית שלך, כי מצד אחד אתה עושה הכל כדי להחזיר אותה, ומצד שני, כפי שהגדרת זאת, היא נפרדה ממך לפחות 8 פעמים, וכולן באשמתך, שלא לדבר על כך שאתה לא אומר לה אמת, ומשליך את האשם בה. מכתבך עשיר בחוסר עקביות. זו אינה האשמה, אלא אבחנה. יתכן שכל זה אינו אלא תוצאה של חוסר העקביות שלה, או של אי התאמה של האישיות שלכם הגורמת לשניכם להיות לא יציבים רגשית. ולכן, אני ממליץ לך ללכת ליעוץ. לא כדי להצליח להשיג אותה בחזרה, אלא כדי להתייצב מחדש, ולהיות אדם בעל רצונות וצרכים משלו, וכדי שתוכל עם הזמן להיות מאושר יותר שוב, איתה או בלעדיה.