התמודדות עם הולכת שולל בזוגיות

תאריך פנייה: 01.09.2011 מס׳ הודעות: 5
חיפוש נושא
לילה
בעל מתחזה
01.09.2011 • 19:25

שלום,
אני בת 23 והתחתנתי לפני שבועיים עם חבר שלי מזה 6 וחצי שנים (בן 24 וחצי).בדיוק היום גיליתי שכבר 7 שנים הוא רשום לאתר היכרויות וסקס עם גברים,ומידי פעם הוא מזמין אנשים דרך האתר לבית שלנו כשאני לא נמצאת, או הולך אליהם וגם מקבל תשלום (אני לא יודעת אם תמיד). בפרופיל שלו כתוב שהכי מדליק אותו בעולם קוקסינלים ושהוא מוכן לממש להם כל פנטזיה..חשבתי שאני מכירה אותו יותר טוב מאת עצמי זה ממש קשה להבין שזה באמת קורה..אני לא מאמינה שאני כותבת את זה, זה משהו שבחיים לא חשבתי שיקרה לי...אני עוד לא מעכלת אני ממש לא יודעת מה לעשות עם עצמי,הצילו...

לילה
חשוב לציין
01.09.2011 • 19:30

כי לא ציינתי את זה, המפגשים עם הגברים/קוקסינלים מהאתר למטרת יחסי מין..

ד"ר אורן חסון
חשיפה קשה
02.09.2011 • 15:58

לילה יקרה,
אני מציע לך לעשות שני דברים חשובים:א. לוותר עליו. זה לא משהו שישתנה לך. אלא אם את יכולה לומר לעצמך בשלמות שאת מוכנה לזוגיות שבה הוא מנהל חיים כפולים. אני לא מתרשם שאת כזו.ב. ללכת לטיפול פרטני. חשוב, כדי שתוכלי להחלים במהירה. הסיבה העיקרית היא חוסר האמון שלך כרגע עם עצמך, כתוצאה של התרחשות שהיא כמעט בלתי סבירה. הוא הוליך אותך שולל כל השנים הללו, ועכשיו, כשגילית, איבדת את האמון שלך ביכולות שלך לדעת מה נכון ומה לא נכון, ומה אמת ומה שקר. את האמון הזה את חייבת לרכוש מחדש.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
לילה
תודה על התגובה.. דבר נוסף-
03.09.2011 • 21:12

התעמתתי איתו על הנושא. הוא אומר שהוא רק נרשם לזה בגיל 17 כי הוא היה ילד
וכו׳ וכו׳, ורק לפני כחודש הוא חזר לזה, הוא אפילו לא יודע להגיד לי למה.
הוא אומר שהוא בחיים לא נפגש עם אף אחד ורק דיבר דיבורים וכל פעם שהיה
אמור לקרות משהו הוא נסוג.
הוא אמר שהוא ייבדק אפילו בפוליגרף על כל מה שאני ארצה..
אני מאמינה לו, כי אני תמיד מאמינה.
אני חייבת את עצתך בקשר לזה.. להאמין למה שהוא אומר?

ד"ר אורן חסון
העובדות, והפרשנות המוגזמת
04.09.2011 • 00:00

לילה יקרה,
אני עונה לפי מה שכותבים לי. ומה שאת כתבת לי הוא:"בדיוק היום גיליתי שכבר 7 שנים הוא רשום לאתר היכרויות וסקס עם גברים,ומידי פעם הוא מזמין אנשים דרך האתר לבית שלנו כשאני לא נמצאת, או הולך אליהם וגם מקבל תשלום (אני לא יודעת אם תמיד). בפרופיל שלו כתוב שהכי מדליק אותו בעולם קוקסינלים ושהוא מוכן לממש להם כל פנטזיה..חשבתי שאני מכירה אותו יותר טוב מאת עצמי זה ממש קשה להבין שזה באמת קורה.."עכשיו את כותבת משהו אחר לגמרי, כי מתברר שאת כל זה כתבת באופן נחרץ כל כך, כולל אנשים שהוא מזמין אליכם הביתה תמורת תשלום שהוא מקבל, ומבלי שידעת את העובדות. אולי כדאי שתחשבי היטב איך קרה שנסחפת כל כך לסיפור כל כך ברור ומפורט, כמו זה שכתבת, מבלי שהעובדות היו ידועות לך, כאשר כל זה התבסס רק מה שידעת, שהמקסימום שלו הוא שתי כניסות לאתר הזה.אני מציע שתלכו ליעוץ זוגי. גם בגלל הנטייה שלך להעצים דברים מעבר למה שאת יודעת, שזה דבר שיכול להכשיל אותך שוב ושוב, וגם משום שאת רוצה להיות בטוחה במה שהוא מרגיש וחושב באשר לנטיותיו המיניות. כך תוכלו ביחד לשפר את האמון ההדדי שלכם שנפגע.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083