התגברות על מעצורים בזוגיות

תאריך פנייה: 02.09.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
שירי
לא מוצאת אתעצמי
02.09.2011 • 11:25

שלום,
שמי רינת ואני בת 19, חיילת בצה"ל.הבעיה שלי היא שאף פעם לא הייתי במערכת יחסים עם גבר,אפילו קצרת טווח..בכל חיי התנשקתי עם 4 גברים שונים בקטע של סטוץ ולא יותר מיזה, זה גם הכי רחוק שהגעתי עם גבר- נשיקות. היו לי הזדמנויות להיות עם גברים בקשר רציני אבל איכשהו תמיד הרסתי את זה או נמנעתי מיזה ואני לא יודעת למה.. אני מאוד רוצה מישהו להיות איתו אבל אני לא יודעת מה עוצר אותי.אתמול פגשתי מישהו במועדון והוא התייחס אליי נורא בכבוד והוא היה נראה גם טוב והבאתי לו את המספר פלאפון שלי כי דיברנו והוא היה די נחמד.. אבל כשאני מתחברת למישהו שמכבד אותי ומתייחס אליי בנימוס ובכבוד קשה לי לשבור איתו את הקרח ואז יוצא שאני מנומסת מדי ואני מציירת כמישהי מנומסת מדי או ביישנית, ואני לא כזאת אני כן רוצה להראות פתיחות עם בן זוג. אני כן נמשכת ופתוחה עם גברים שהם דיי מניאקים, אני מרגישה שאני יכולה להתנהג איך שאני באמת כשאני איתם.. אבל מצד שני לא שווה להות עם גבר שלא מכבד ומעריך.. אני לא יודעת מה לעשות, תוכל לעזור לי להבין איפה אני עומדת ומה אני צריכה לעשות? תודה מראש!

ד"ר אורן חסון
ליזום, כדי להתגבר על מעצורים שלו.
04.09.2011 • 00:03

שירי יקרה,
נקודת המבט שלך נכונה, אלא שאת כן מנומסת וביישנית. כשאת עם "דיי מנייאקים", הם אלא שלוקחים את היוזמה לידיים, כך שאת מצליחה להשתחרר יותר כאשר את פסיבית. גברים שגם הם מנומסים ונותנים כבוד, עושים בדיוק מה שאת עושה – לא רוצים לחדור לפרטיות שלך, ולא רוצים לדחוף את עצמם פנימה. אם יש לך התחלה כזו – לכי עליה. עם הזמן, תלמדו ביחד להשתחרר. זה אולי בדיוק מה שאת צריכה. רק תצטרכי להתגבר על המעצורים שלך לפעמים, וליזום מדי פעם גם בעצמך. עם גבר מסוג זה שאת מתארת, זה יהיה קצת קל יותר ונכון יותר. כי אחרת, המעצורים שלו והמעצורים שלך לא יאפשרו לשניכם להגיע לראש הגבעה, ותידרדרו לאחור.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083