טיפול מיני דחוף

תאריך פנייה: 28.08.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
אלמוני6
עזרה בבקשה
28.08.2011 • 23:57

אני ואישתי ביחד כבר 7 שנים [ מתוכם 4 שנים נשואים ]. - אנו בני 25.יש לנו כמה בעיות:א. עד היום עוד לא הצלחנו לעשות סקס [ מה שאומר שלאחר בדיקה וגינלית אצלה עוד לא הצלחנו להגיע למצב שהפין נכנס אליה וזה נמשך ]. - דבר זה גורם לכך שהמין ביננו מתבטא בשחקים מוקדמים בלבד שכבר בגדול נמאסו על שנינו, והפך להיות לפעם בשבוע או שבוע וחצי. דבר זה גורם לי בעיקר תחושת החמצה מאד גדולה!! ומבחינתה נראה כאילו לא מפריע לה והיא גם אומרת שזה לא חסר לה מה שגורם לי להרגיש לא מושך בעיניה!!!ב. לפני שנתיים וחצי היו לנו בעיות עם מריבות ביננו ועקב כך [ ככה נראה לי לפחות שזה בגלל זה ] היא רצתה לצאת עם מישהו אחר הבמטרה לנסות דברים חדשים, ולא הסכימה להפסיק עם זה עד שהגעתי אליה ובכיתי ואז היא הבינה את הטעות שלה וסלחתי לה. אך לאחר כשבוע שוב תפסתי אותה מתכתבת איתו ושוב סלחתי לה. ולאחר כחודש שוב פעם תפסתי אותה מתכתבת איתו ועוד פעם סלחתי. - וזה למיטב דעתי כל הפעמים אלא אם כן יש אחרות שלא תפסתי. הבעיה פה היא שהאמון שלי [ וגם לאחר שנתיים ] לא מצליח להיבנות, מה שגורם שכל פעם שהיא יוצאת עם חברים מהעבודה או כל פעם שהיא עושה משהו בלעדיי אני ישר מתחיל לחשוד ומכניס לעצמי סרטים וקשה לי להמשיך ככה.מה לעשות???????

ד"ר אורן חסון
טיפול מיני, ויפה שנה אחת קודם
30.08.2011 • 10:44

אלמוני6 יקר,
אין ספק בכלל שאתם זקוקים לטיפול מיני. דחוף! זה משהו שהייתם צריכים לטפל בו מייד כשזיהיתם שיש בעיה. קרא את סעיף א' שלך ותבין עד כמה הבעיה הזו גדולה, כשהיא מתמשכת לאורך 4 שנים! לא פלא שהגעתם משם לבעיה ב' שלך.לכו לטיפול מיני עכשיו. תוכל למצוא את האגודה הישראלית לטיפול מיני בדף העזרה הראשונהבאתר שלי.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083