ייעוץ זוגי: איך להתמודד עם משבר?
עוד אחת
לא נמשכת לבעלי והוא כבר מחפש בחוץ
⌄
אני אמא לשני ילדים מקסימים אבל בעלי הרגלי שינה גרועים. מצבנו הכלכלי לא מזהיר והתקשורת ביננו גולשת פעמים רבות להעלבות ולחוסר כבוד. איבדתי חשק לגעת בו או שהוא ייגע בי. לא סובלת שהוא מתנהג אלי בצורה מגעילה ואז בלי קשר מנסה לנשק בצורה פולשנית שרק גורמת לי להדוף אותו ולו-להיפגע עד כדי כך שאמר שאני מתנהגת כמו אישה שבוגדת. אני בעיקר עייפה...ושמחה כשהוא לא ישן בבית (משמרות לילה בעבודה). לאחרונה אני מוצאת דפים בהיסטוריה של המחשב שמעידים שהוא כבר מחפש בחוץ: אתרי הכרויות ותיבת דואר שפתח. לא יודעת אם כבר מימש אבל מלחיץ אותי שאני כבר לא מקנאת אפילו...מה לעשות? יש עוד סיכוי? הוא אגב שולל מכל וכל גירושים ואמר שאם מתגרשים אין לו שום בעיה שאעזוב את הבית-ללא הילדים שיקרים לי מאוד. מרגישה במצור.
ד"ר אורן חסון
להעלות את הכל על השולחן, ולדבר.
⌄
עוד אחת יקרה,
ראשית, הרגעי. הוא לא יכול לקחת ממך את הילדים, הוא יכול רק להפחיד אותך. אתם זקוקים ליעוץ זוגי, כי בהחלט סביר שאפשר לתקן את המצב. גם את המשיכה שלך אליו, וגם את ההתייחסות האינטימית שלו אליך, שהם חלק מאותו מטבע. יתכן שאת לא מקנאה כי לכאורה הוא יוריד ממך את הלחץ המיני בעזרת קשרים אחרים, גם אם את מבינה, מצד שני, שזה לא תקין.ואם זה לא יעבוד בתהליך הזה, תוכלו לדבר גם על גרושים, באופן תקין. כל מה שקורה ביניכם צריך לעלות על השולחן. לא רק שאלות של מי צודק ומי לא. הצרכים שלכם מדוכאים, הקשר הולך ומתרחק, וכבר התרחק כברת דרך גדולה. ואם אין אפשרות לתקן יותר, גם זה צריך לעלות על השולחן, כדי לבדוק אפשרויות ריאליות שתהיינה טובות לשניכם. אתם זקוקים לסיוע מקצועי – אז קחי יוזמה ועשי זאת.