גבולות בזוגיות בעידן הדיגיטלי
יעלי
שמירת הזוגיות
⌄
היי, מה שלומך ?רציתי לשמוע את דעתך .אני בחורה כבת 26 וכך גם חברי. אני מאד מאמינה בשמירת הזוגיות ובעד גבולות.לעומת מה שקורה היום בחוץ סדום ועמורה.לי ולבן זוגי יש פייסבוק אך אנחנו לא נמצאים שם כל כך ממש מעט. יש לי חברות שבקושי מכירות את בן זוגי וישר שולחות בקשת חברות.אולי זה ישמע טיפשי כי החברה נעשתה מאד פתוחה. מי שיאמר שזה פרמיטיבי מה שאני אומרת לדעתי הוא מסתתר מאחורי הגדרות שתוצאותיהן מלוות אותנו אלפיי שנים ולא אני המצאתי את הגלגל.מה שאני בסהכ אומרת שאני לא מפרגנת לחופשיות במדיה הזו, איזו חברה "מרגישה בנוח" להפוך לחברה של חברי בפייס. אני רואה בזה כאילו שאצא עם חברי ונפגוש את חברותיי ואז הם יחליפו ..זה אותו דבר.אינני מפחדת שיקרה משהו אני סומכת על האיש שלי..פשוט הגבולות שנפרצו והגדרות שממזמן כבר לא קיימות בשם המדיה אני הפכתי להיות נגד זה .מה אני יכולה לעשות פה? מצד אחד אינני מפחדת לפגוע בחברותיי כי מבחינתי אני לא רואה בזה כבוד....מי הן?מחר זה יהיה בעלי .המתירנות שקורת כאן פשוט לא עושה לי טוב. למה בחצרות יש גדר? כדי שלא תיהיה פריצות וכואב לי שאנשים כבר שכחו זאת והכל נראה כיף ,סבבה, חברה, פייסבוק,וכל פרצוף לא קשור גם אם זה בעלי לעתיד חברה תרגיש בנוח לשלוח חברות בעודה לא ראתה אותו מימיה רק שמעה עליו. חוצפה? אני מאמינה שכן. אשמח שתאיר את עיניי
ד"ר אורן חסון
גבולות בעידן המודרני והאינטרנטי
⌄
יעלי יקרה,
אכן, קשה יותר לשמור על הגבולות, כשקל כל כך ליצור קשרים. צריך להיות חזקים יותר, ועם משמעת עצמית חזקה יותר, ואולי גם אוהבים יותר. אני שמח שאת ובן זוגך מצליחים לעשות זאת.