ארכיון שאלות ותשובות לפי תאריך – עמוד 140
-
חיים בשקר
אורן שלום,מה שאני מעלה עכשיו הוא הטעות הכי גדולה שעשיתי בחיי ואין לי דרך צאת ממנה.לפני שנה הכרתי בחור יקר, שהיום הוא בעלי. לפני שהכרתי אותו עברתי הטרדה מינית...
-
מהמקום הכי שבור בעולם
אורן שלום,אני כותבת לך מהמקום הכי שבור בעולם. מצב נתון: אני בת 31 בהריון בשבוע השישי בן זוגי בן 28. מתחילת הקשר אני רואה סממני אלימות מילולית ולעיתים אלימות ...
-
האם להמשיך ...
שלום אני יוצאת עם בחור כבר שמונה חודשים אני חושבת שהגיע הזמן להתחתן .מידי פעם אני מדברת איתו על חתונה וכול פעם שאני דורשת תשובה הוא אומר שאין לו, והוא חושש ו...
-
האם אני פרימיטיבית?
שלום, :) מה שלומך?אשתף בדבר מסוים שאולי אפשר קצת ללעוג לו לעומת החיים האמיתיים ודברים יותר משמעותיים שקורים בחוץ.מאמינה שזוהי סוגיה שכמעט כל זוג שני עובר...א...
-
אני לא יודעת מה הוא חושב
לד"ר חסון שלום!ממש במקרה הגעתי לאתר הזה והחלטתי לנסות. אני במצור עכשיו. לא יודעת מה לעשות והולכת להשתגע.אנחנו נשואים שנתיים פלוס.והנישואים שלנו הם סיפור ארוך...
-
בדידות
קשה לי בהכל. בלימודים בבית, אבל אלו דברים שנספו עם הזמן .הסיבה האמיתית שקשה לי היא הבדידות . רוב החברים שלי רבו איתי ונשארתי דיי לבד\אני מוצאת את עצמי ימים ש...
-
בעיות בזוגיות
שלום רב, הבעיה שלנו התחילה אז כשהכרנו שיקרתי לבן זוג שלי שיצאתי עם מישהו כי התביישתי בכך ואז הוא גילה וסלח לי על זה.וכעבור בערך חצי שנה קוראים לו למילואיים ו...
-
האם זה נשמע רציני?
שלום, אנסה לקצר בדבריםאני בת 24, יצאתי מקשר של 3 שנים שלכאורה היה נראה רציני והוביל לחתונה אבל ברגע האחרון הבחור החליט שהוא לא התנסה מספיק במערכות יחסים וחתך...
-
אי הסכמה
שלום רב, ברצוני להתייעץ עימך בנושא שבעלי ואני לא מפסיקים לריב עליו.אני אתן רקע: אנחנו מכירים ויוצאים ביחד 13 שנה ונשואים 6 שנים עם 2 ילדים.אני יכולה לתאר את ...
-
איך מחזירים אמון לאחר בגידה?
שלום דר' חסון,אני בחורה בת 25, נשואה מזה כשנה. חצי שנה לפני הנישואים עברנו משבר בגידה. סלחתי לו אמנם ואף התחתנו אך מאז המצב השתנה לגמרי. אני לא מצליחה להחזיר...
-
לאן ממשיכים
שלום רב !אני במערכת יחסים של 6 שנים. הכרנו בצבא ומאז אנחנו ביחד. בשנים האחרונות מצאתי את עצמי פעמים רבות מבולבלת לגבי המשך היחסים שלנו. בעיקר מוצאת את עצמי ח...
-
חוסר בטחון
שלום רב, אני בחורה כבת 30, אני בזוגיות כשנה . תחילה הכל היה מהמם אך לאחר מכן החלו מריבות.מצאתי את עצמי תחת ביקורת מבן זוגי שאומר לי את ככה וככה ואני משנה את ...
-
איךלהתמודד עם המסרים הכפולים האלה??
חבר שלי נפרד ממני לפני חודש בערך. הוא רצה ש"נישאר ידידים". לא הסכמתי בהתחלה והוא הבין.איזה יום התקשרתי אליו. רציתי לשאול למה- הוא אמר את יודעת שעדיין ממש אכפ...
-
הלב קרוע
אני פרודה מחברי כשנה .אנחנו ניפגשים כל סוף שבוע (שזה לא מתוכנן )כאשר בכל סוף שבוע קובעים שזהו מספיק ,ולא מדברים יותר.אכישהו וא שולח לי הודעה בפייסבוק עם איזה...
-
נישואים בלי אהבה
אני נשואה לבעלי כבר 12 שנים.אני מרגישה שאני לא אוהבת אותו אלא רק רגילה אליו.אנחנו משדרים על ספירות שונות בהרבה תחומים.ואני מרגישה שזה נגמר.הוא טוען שהוא אוהב...
-
האם המצב אבוד?
הייאני בן 25 , מצוי בקשר עם בחורה בגילי, אהבה מדהימה 5 שנים.הכרנו עוד קודם לכן והיינו גם ידידים שנתיים.לאורך הקשר כמו כל אחד , היו יעליות וירידות אבל ממש לא ...
-
משבר בזוגיות
שלום לך,אני זקוקה לעצתך...אני ובעלי נשואים כשנתיים ולפני חצי שנה נולד לנו תינוק.אני כל היום עם התינוק בבית ובעלי הולך לעבודה,חוזר וישר מתיישב במחשב ומתחיל לש...
-
ריבים שמביאים לשתיקה של ימים
שלום אני ובעלי מכירים כר שש שנים מתוכם שלוש שנים יצאנו ואנו נשואים פחות משנה ואני בהריון מתקדםבתחילת הקשר בכל היה נהדראך לפני מס ' חודשים קצת אחרי שנכנסתי לה...
-
מה דעתכם- המומחים והמשתתפים בפורום?
אני אישה נינוחה וחופשיה. מדברת עם החבר'ה על הכל. במעשים- עצורה ושמרנית, אבל בדיבורים- חופשי.. יש לי הרבה חברים וחברות, נשואים (זוגות), גרושים ורווקים. בגיל 3...
-
בעיות קשות בזוגיות
וואי אני כבר לא יודע מאיפה להתחיל זה כל כך קשה לי אני בן 28 נשוי משהו כמו שנה שלמה ואני פשוט לא מבין מאיפה להתחילזה התחיל לפני כשנתיים אמא שלה לא כל כך אהבה ...
-
בעיה בזוגיות
אנחנו יוצאים 4 חודשים ובת זוגי בזמן האחרון אומרת שקשה לה מאוד מבחינה נפשית היא אומרת שהיא מבולבלת.אנחנו בגיל 19 .היא מספרת לי הכל ,כל מיני דברים שהיא לא מסוג...
-
בן זוג לא יוזם
יש לי בעיה עם בן הזוג . אני מרגישה שהוא לא יוזם מספיק בנושא הבילויים שלנו. אני אוהבת לצאת , לשבת בבית קפה מידי פעם, לטייל בכל מיני מקומות או סתם ללכת לסרט בי...
-
מתלבטת אם לחזור אליו
שלום רב. אני נמצאת בפסק זמן מיוזמתי מחבר שאיתו אני נמצאת במערכת יחסים קצת מעל שנה כולל מגורים משותפים כ- 8 חודשים . בחודשים הראשונים לזוגיות היה לנו מאוד טוב...
-
הדלקות מהירה ודעיכה מהירה
שלום, אני בחורה בת 28, אני חכמה, נראית טוב, בוגרת (לא רק סובייקטיבי, אלא לפי מה שאני קולטת גם מהסביבה).קרה בשנה האחרונה שכל פעם שהתחלתי קשר, הבחור (בעיקר) מא...
-
בעלי עזב אחרי פיצוץ אדיר.
היי, אני בת 35 נשואה כ5 שנים ויש לנו ילדה בת 3.בעלי ואני יחד בסה"כ 6 שנים יחד, ולמעשה מתחילת הקשר נקלענו לבעיית תקשורת חמורה ביותר. זכורים לי דברים קטנים שרב...
-
מה קורה לנו?
שלום, אני בת 26 נשואה כשמונה חודשים.בזמן האחרון יש לנו הרבה מריבות ואי הסכמה. מה ששבר אותי הכי הרבה היה כשקיבלתי תעודת הצטינות בלימודים והוא לא היה יכול להגי...
-
תסביך מתמשך
שלום רב, האמת שאנצל את תיבת הטקסט הזו בשביל אולי סוף סוך להוציא את מה שנאגר בי עם הזמן ולקבל דיעה אובייקטיבית מהצד. לשמוע איך אוכל לשנות..אקרא לזה " הרגלים ר...
-
מצוייה בהתלבטות..
היי ד"ר,לפני כחודש כתבתי לך על הקשר הוירטואלי ביני לבין בחור שהכרתי באירוע משותף... בזמנו התלבטתי מה הוא מרגיש כלפיי והבנתי ממך שאני צריכה לחכות קצת וזה עדיי...
-
איך להגיד לחברה ש..
היי,אני בן 27 וכבר חודש וחצי יוצא מאוד אינטנסיבי עם בחורה מקסימה בת 27.יש לי בעיה אחת שמאוד מאוד מפריעה לי וזה שהזרועות והרגליים שלה ממש ממש דוקרות (שערות קצ...
-
אגו בזוגיות
ד"ר חסון שלום רב,ראשית אני רוצה להגיד לך שאתה מדהים אני נהנת לקרוא ולנסות להפנים את העצות שלך.יש לי בעיה, יותר נכון לנו... אני נמצאת בזוגיות נהדרת כבר כמעט ש...
-
יש עדיין סיכוי ?
שלום ד"ר,לפני מספר חודשים, בחורה שהכרתי דרך העבודה ואני החלטנו להיפגש עם עוד חברה, הקשר היה טוב מאוד וכיפי.לאחר שניפגשנו, הייתי דיי לחוץ עליה, כנראה שעשיתי ז...
-
האם זה הדבר הנכון?
אני וחבר שלי נפרדנו לא מזמן עקב קשיים אישיים שלו עם עצמו. סיימנו את הקשר טוב ועדיין מדברים פעם בשבוע- שבועיים. (הוא נפרד ממני).היום יצא לנו לדבר. הוא אמר שהו...
-
זוגיות במשבר
היי,אני מתנצלת מראש אם זה יהיה קצת ארוך, אני בת 28, נשואה 3 שנים, אמא לתינוקת מדהימה בת שנה וחודשיים ונמצאת עכשיו בתחילתו של השליש השני להריוני השני. מאז שנו...
-
אני נואשת!!! צריכה עזרה דחוף!!!
לכל מי שחושב שיכול להאיר, לעזור באיזשהי דרך...אני נואשת!!!!!!!!!!!! לא יודעת כבר מה לעשות!!!!!!!!! אני בת 31, רווקה, שמאוד, מאוד, מאוד רוצה להתחתן, אני דתייה...
-
זרה לעצמי
היי אני יוצאת כבר שנה הכל היה טוב עד שלושה חודשיים אחרונים שהיו לנו מריבות.יש לבן זוגי נטייה "לא לראות אותי" לעשות אותי מי שאני לאטעיתי פעם אחת לדוגמה במשהו ...
-
אותן בחירות?
שלום וברכה...ואוו שנתיים כבר שלא כתבתי פה ...עברתי שנתיים שלוות ככל הנראה. אני סוגרת בקרוב 30 שנות חיים ונסיון (רק לא לומדת ממנו חחח) , היום התפטרתי מעבודה מ...
-
הפסקתי להיות הגיונית, חייבת שליטה..
שלום רב מה שלומך ?טוב אתחיל פשוט לפרוק את רגשותיי, אולי באמת אני צריכה טיפול ולשמוע את עצמי מדברת כדי לדעת מה קורה לי.עד לפני כשנתיים הייתי בזוגיות במשך שנתי...
-
סערת רגשות
שלום ד"ר, אני מבולבלת מאוד בתוך עצמי ווזה משליך גם על הזוגיות שלי. לפני 5 שנים יצאתי בשאלה. אבי תמיד כפה עליי את הדת אך בזמן התיכון, כאשר התחיל תהליך המרד ופ...
-
חוסר חשק
אני נמצא עם אישתי כ-13 שנה. בחודש האחרון אני לא מצליח להגיע לזיקפה איתה. היא אף פעם לא משכה אותי, אבל כרגע המצב יותר גרוע.אני יודע שזו לא בעיה נוירולוגית כי ...
-
לעטות שריון ולצאת למלחמה?
היי.. שאלה.האם יש קשרים ששווה להילחם עליהם?אמנם אי אפשר להתכווח עם רגשות ואם בן הזוג, גם אם הסיבות נראות לי הכי ברות תיקון, לא מרגיש שהוא רוצה להמשיך עם הקשר...