התלבטות בזוגיות: החלטות קשות

תאריך פנייה: 24.07.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
מתלבטת
אווףףף..משתגעת
24.07.2011 • 15:37

אני יוצאת עם מישהו כבר חצי שנה.השבת ההורים שלי פתאום האירו את עיניי שזה כבר רציני ואני צריכה לחשוב על העתיד.אבל יש כמה בעיות...הקשר שלו עם המשפחה שלו די דפוק,בקושי מדבר עם ההורים, רק דברים הכרחיים, אין קשר חם ואוהב בכלל ואני גם לא רוצה שהוא בתור אבא יהיה קר ומנוכר לילדים או שבארוחות משפחיות אצלו אני ארגיש לא נעים.ומבחינת קריירה יש לו תעודת בגרות כמעט מושלמת,נשאר רק קצת להשלים אבל עם בקושי יחידות וציונים ממש גרועים והוא לא מתכנן ללמוד תואר אלא לפתוח איזה עסק קטן , כסף זה לא דבר שממש מעניין אותו (ואותי כן ).הוא אוהב אותי מאוד ויש לו הרבה תכונות טובות בתור בן אדם. אבל אין לי פרפרים בבטן כשאני איתו, אני יותר מרגישה שזה הדבר הכי נכון כי הוא בנאדם טוב. אבל כשאני איתו אני לא "וואו!" מתלהבת,טוב לי ברגוע.מה עושים ??לא יודעת לא יודעת לא יודעת! אני גם נורא פוחדת לפגוע בו אם זה ייגמר.

ד"ר אורן חסון
כשאת נשארת לבד עם ההחלטה
26.07.2011 • 00:07

מתלבטת יקרה,
את צריכה לקבל החלטות קשות, וקשה לקבל החלטות קשות. אני מניח שההורים שלך לא לגמרי מרוצים ממנו, והשיחה איתם האירה לך פנים ריאליסטיות שפחות חשבת עליהן בקשר הזה. האם זה משום שדעתם משפיעה עלייך מאד? האם זה משום שבאמת יש בעיות קשות שקשה יהיה להתגבר עליהן? – לא יודע. מצד שני, התאהבת בו. האם זה כי הוא אוהב אותך, וכי את חוששת שלא יאהבו אתך כך? נדמה לי שההתלבטות שלך היא בין הנקודה הזו, והעובדה שהוא אדם טוב, שהם דברים מאד חשובים בזוגיות, לבין החשש שהוא לא יהיה מצליחן, שגם זה חשוב, כי צריך לחיות ממשהו, וזה מה שיכול להיות גורם משמעותי ברמת החיים בהמשך, ובהחלטות חשובות שתעשו. תצטרכי להחליט. אף אחד אחר לא יוכל להחליט בשבילך. את יכולה להתייעץ עם כל העולם, באופן מקצועי או עם חברים ומשפחה, אבל בסופו של דבר את נשארת לבד עם הבחירה, וזו משימה קשה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083