הראש במקום אחר: איך להתקדם?
ליבי
באסה
⌄
שלום
אני בת 25 אני יוצאת עם מישהו שבועיים בערך אבל אני לא מרגישה התאהבות או משהו בסגנון.המצב הוא כזה שאני מאוהבת במישהו אחר שאני יודעת שלא יקרה בינינו כלום כי הוא תפוס.ואני מנסה להמשיך את החיים שלי למרות כל הבאסה הזאת. אני מרגישה ריקנות כי אני אוהבת תאדם הזה אבל ברור לי שלא יקרה כלום. זה מצב שנמשך שנים (שאני רוצה אותו) , כל הקשרים שהיו לי לא החזיקו הרבה ,גג חודש והיו יותר קצרים. אני לא מצליחה לפתח רגש לאחרים למרות שאני מנסה. עכשו התחלתי קשר אבל יש לי דברים סותרים. מצד אחד אני רוצה להמשיך אבל מצד שני לא כל כך בא לי. אם אנחנו קובעים להפגש אני מנסה לדחות את הפגישות ולפעמים לא באה בכיף- באה כי קבעתי ולא נעים לי לבטל. קיצר אני לא רואה כייפיות והנאה מקשרים שהיו לי. אני מרגישה הרס עצמי אבל בכל זאת אני מנסה להחזיק את עצמי , לא יודעת מה לעשות עם עצמי ועם הרגשות האלו וההרגלים שמפריעים לי
ד"ר אורן חסון
כשהראש במקום אחר, איך תלכי קדימה?
⌄
ליבי יקרה,
כשהראש שלך במקום אחר, לא פלא שאת לא מרגישה הרבה לאחר שבועיים. אם יש בו הרבה דברים טובים, אולי תראי זאת עם הזמן. יחד עם זאת, את צריכה להסיט את רגשותייך לאדם אחר מאשר אותו גבר אבוד. את הרי יודעת את זה. הדרך הטובה ביותר היא למצוא מישהו שאת מתלהבת ממנו, אם כי עד שתמצאי כזה, יתכן שתחמיצי בדרך כמה גברים מוצלחים, ואולי אפילו יותר.אם יש לך בעיה, ואם היא מפריעה לך כבר זמן רב ליצור קשרים – לכי ליעוץ פרטני. את לא רוצה להישאר אטומה רגשית כלפי גברים אפשריים לאורך זמן, כי רגשותייך פונים אל גבר בלתי אפשרי, נכון? מגיע לך בן זוג מתאים משלך, שירצה אותך ושיכול להיות איתך. מגיעה לך זוגיות משלך. האם את בטוחה שאת יכולה להשיג אותה? האם את חוששת שלא תמצאי גבר מוצלח מאד שירצה אותך? או אולי את זקוקה לתרוץ לכשלונות עוד לפני שאת מתחילה לנסות ברצינות? – אני לא יודע מה נכון מתוכם. אבל את צריכה לעבוד על זה, כדי שלא להישאר שם זמן רב מדי.