התמודדות עם בן זוג - עצות וגישות
מור
המשך שיחה מה1.7.
⌄
עבר חודש ואני עדיין רוצה אותו חזרה. כבר יצאתי מאז, התחילו איתי, ניסו לשדך לי ופשוט שום דבר לא משתווה אליו. כתבתי לו אתמול הודעה. שאלתי אותו מה שלומו ומה הוא עושה. הוא ענה לי מיד שהוא טס לחופשה בחו"ל ושאל מה איתי. עניתי וסיפרתי לו בקצרה מה אני עושה. לא רמזתי לו שאני רוצה אותו חזרה, לא הצקתי לו עם נוסטלגיה, לא ביקשתי שנפגש כשיחזור. סתם החלפנו כמה מילים וזה עשה לי מאוד טוב. מצד שני, אני מאוד מקווה עדיין שהוא ירצה גם לחזור אלי.אני רוצה אותו חזרה. היה לי כל כך טוב איתו ואני יודעת שגם לו היה טוב איתי. פשוט משהו כנראה היה חסר לו וזה מבאס אותי. אף אחד לא מגיע לקרסול שלו, וזה לא שהוא מושלם. יש לו הרבה דברים שלא אהבתי. אבל הוא היה הראשון שהיו לו כל כך הרבה דברים שאהבתי והערכתי והראשון שהתנהג אלי כל כך יפה ובצורה מכבדת ורצה אותי חזרה לפחות כמו שאני רציתי אותו.אוףףףףף!!!!!!!!
ד"ר אורן חסון
ללא שליטה מליאה על החלטות שלו
⌄
מור יקרה,
ההתכתבות הקודמת שלנו נמצאתכאן. וכפי שכתבתי לך שם: כאשר מחפשים בן זוג, את לא לבד בהחלטות, ואין לך שליטה מליאה על הצד השני, לא על רגשותיו ולא על מעשיו. לכן התסכול. ראיתי שם שהמשכת וכתבת שתכעסי על עצמך אם תצרי קשר, ותכעסי על עצמך אם לא. אני מניח שבזה גם הבנת שאם תנסי, כנראה תתאכזבי מחדש. ניסית. אם זה ימשיך כך, מתישהו תצטרכי להתגבר על התקווה שהוא ירצה לחזור אליך, כי היא תפריע לך להמשיך את חייך. רק רצוי שזה יקרה בזמן סביר, שהנזק לא יהיה גדול מדי.