טיפול מיני או זוגי? מה כדאי?

תאריך פנייה: 25.07.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
אלמוני
חוסר שביעות מיחסי המין
25.07.2011 • 22:49

אני ואשתי מכירים כמעט שנתיים ונשואים כמעט שנה, חוץ מהחודשים הראשונים בהם שכבנו בתדירות גבוהה אנו שוכבים במקרה הטוב פעם בשבוע. לאחרונה התחלנו לנסות להיכנס להיריון ובשבוע של הביוץ שכבנו הרבה ואכן אנחנו כרגע בהיריון. חוץ מהשבוע הספציפי הזה בו שכבנו הרבה אנו בקושי שוכבים וגם שכן זה די אני עובד והיא שוכבת ללא תנועה. היה לה עניין של טראומה מינית בגיל 16 שלפני כמה חודשים צפה אצלה ומאז התדירות הפכה לנמוכה. היא מטופלת אצל פסיכולוגית וחוץ ממקרים בודדים של לילות לוהטים (בודדים זה שניים או שלושה בשנה האחרונה) בשאר הזמן זה פעם בשבוע ולא בדיוק לוהט בין הסדינים שלנו. אנו נשואים טריים וכמו כל זוג יש לנו את הבעיות שלנו.. ניסיתי לדבר איתה על כך.. היא יודעת שזה מפריע לי ואנחנו אגב מטופלים גם אצל מטפל זוגי כבר מספר חודשים. אני בחיים לא אהיה מסוגל לבגוד בה ולא ארצה בכך כי אני אוהב אותה ואני האדם הראשון שפוסל אנשים על חוסר אמינות. לא מסוגל לבגוד באף אחד ובטח לא באישה לצידי (כמובן שמעולם לא בגדתי גם בחברותי הקודמות). אני לא יודע איך עוד להתמודד עם התסכול המיני שאני חווה.. נורא קשה לי עם זה..במיוחד עם אשתי שהיא נורא סקסית ולישון לידה זאת ממש משימה קשה כאשר ההורמונים רוצים את שלהם.. אני קצת מיואש מהמצב.. אובד עיצות...חלק מהזמן ניתן גם להגיע לסיפוק עצמי אבל זה לא זה.. חסר לי החום שלה.. ותכלס זה ממש לא אותו דבר בלעדיה...

ד"ר אורן חסון
לטפל במה שנכון?
26.07.2011 • 00:14

אלמוני יקר,
היא בטיפול פסיכולוגי, אתם ביחד בטיפול זוגי – אז כמה אני יכול לסייע יותר, כשאיני מכיר באמת את מה שקורה?אבל הייתי ממליץ אולי ללכת לטיפול מיני, יותר מאשר זוגי (אם כי איני יודע מה הסיבות לכך שבחרתם ביעוץ זוגי דווקא, ואולי יש לכם דווקא סיבות טובות לבחירה הזו). יש מטפלים מיניים רבים העוסקים גם בטיפול מיני, ואולי המטריה המשותפת הזו תהיה לכם נכונה יותר.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083