מדיניות 'לא תתן לא תקבל' - פתרון

תאריך פנייה: 20.07.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
רוניתה
מנשך לבעלי מיתעלם ממני
20.07.2011 • 05:39

פניתי אלייך תחת הכותרת בעלי מיתעלם ממני לחלוטין לא צירפתי גם שהיתה בנינו מריבה מכוערת מאוד ביום שישי שבת שאמרתי את כל מה שכאב לי במשך תקופה לא סיננתי מילים אמרתי את האמת המכוערת במלא מערומיה וכיעורה התגובות מצדו היו קללות התגוננות והאשמה חד צדדית שאני אשמה מה אני אשמה לא הבנתי כי אני השקעתי את כל כולי בקשר וגם מבחינה פיננסית כל המשכורת עוברת אלייו הוא מביא משכורת אבל לפי הריב הקשה והשנה וחצי הנישואין הבנתי שכל אחד חי מכספו מיום ראשון מיתעלם ממש חוץ משלום ויש מה לאכול יושב בספה לבד רואה טלוויזיה לא מדברים גם אני לא אני החלטתי אני לא יוזמת קירבה אני הגעתי להחלטה שאים הוא לא יזום הקשר הסתיים כי אים אני איזום חזרתי על אותו דבר שאני הכל והוא כלום מה עליי לעשות הוא לא מדבר לא מיתקרב לא מחבק לא יוזם כלום ומה מבעס שאני אישה מטופחת מושכת מרגישה הכי מכוערת בעולם בגללו להמשיך את הברוגז ליראות לאן זה יוביל??באמת אורן אני לא רוצה להיות תמיד הצד שמתחשב שעוזר שמבין שמתקן שעושה שמחבק שמשקיע במיטה בזוגיות אני רוצה גם לקבל לא תתן לא תקבל כך אמר ביבי

ד"ר אורן חסון
הבעיה במדיניות "לא תתן לא תקבל".
22.07.2011 • 10:51

רוניתה יקרה,
הבעיה במדיניות של "לא תתן לא תקבל" היא שמתישהו שני הצדדים מרגישים כך, ואז מתחילים להתחשבן, וכל צד ממתין שהשני יתחיל לתת, ושם נתקעים. ולכן אני מחזיר אותך לתגובתי הקודמת – אם זה לא עובד לבד, לכו ליעוץ זוגי, ואם הוא לא ירצה – לכי לבדך. זה חשוב.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083