בגידה וזוגיות: מה לעשות?
chery
יחסים
⌄
יש לי מערכת יחסים אינטימיים עם גבר נשוי וגם אני נשואה, שאני די קרובה אליו אישתו חלתה בסרטן ,היא כרגע עוברת טיפולים .אני מאמינה שהיא תבריא ,איך אני לא יכולה להפסיק לחשוב אליו הוא כרגע עסוק איתה ולא יכול לתת לי תשומת לב שלא נתן גם אז יותר מדי אני לא מצליחה להוציא אותו מראש ומחקה שהוא ידבר איתימה לעשות ...תודה
ד"ר אורן חסון
להציל את חיי הנישואים שלך?
⌄
שרי יקרה,
אולי גם לבדוק מה קורה עם הזוגיות שלך עצמך. אני מבין את הצורך שלך, כי מצאת מישהו קרוב. אני מבין אפילו את האכזבה שלך כאשר הדבר שממתיק את חייך נגזל ממך. ובכל זאת, את יוצרת ובונה בעיות בכמה רמות. הראשונה שבהן היא המחיר שאת משלמת בזוגיות שלך. אני מציע לך לקרוא את המאמר "הבגידות ההרסניות ביותר הן אלו שלא מתגלות" (תחת הכותרת בגידות). הבעיה השניה יכולה להיות התקוות שלך שאולי תצא זוגיות בעתיד מהקשר שלך עם המאהב הנשוי שלך. כאן, אני מציע לך לקרוא משהו אחר – "הגבר הנשוי: מלכודת דבש עם עוקץ מוסרי בקצה", שהוא המאמר שמייד אחר-כך ברשימה. חשוב שתקראי את שניהם כדי למקם את רגשותייך ואת הבנתך את מצבך.לאחר מכן, אני מציע שתלכי עם בן זוגך ליעוץ זוגי. את לא חייבת לחשוף את בגידתך, אבל מגיעים לך חיים מאושרים יותר. נסי לבחון את השאלה אם תוכלי לעשות זאת איתו. אולי בכל זאת תצליחי להיות הרבה יותר מרוצה מחייך, מכפי שאת היום, וגם להרגיש טוב עם עצמך.