לא איתו: מה עושים?

תאריך פנייה: 22.07.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
נעה
אהבה
22.07.2011 • 14:04

שלום
ד"ר אורן חסוןאני נשואה 17 שנה ויש לי 4 ילדים.אני מרגישה שאני לא אוהבת את בעלי מספיק.הוא גדול ממני בכ10 שנים וניראה יותר מבוגר ממני.אבל חוץ מזה אני מרגישה מאוהבת במישהו אחר.לא יודעת מה לעשות. בעלימאוד אוהב אותי ומרגיש שאני לא תמיד ממש איתו.

ד"ר אורן חסון
"לא איתו"
24.07.2011 • 09:02

נעה יקרה,
לא פלא שאת "לא איתו" כאשר את מאוהבת בגבר אחר. סביר להניח שאי שביעות הרצון שלך התעמקה מאז שהתאהבת במישהו אחר, כי את חושבת על אלטרנטיבות, גם אם לא מימשת אותן. כל זה מרחיק אותך מבעלך, ומקשה על הזוגיות שלך.קחי בחשבון שאם את רוצה להיפרד מבעלך למען אותו גבר, הסיכוי שזה יתממש, והסיכוי שזה גם יהיה טוב אינו משהו, כי את עדיין לא יודעת עליו הרבה דברים שיכולים להיות מאד רלווטניים ומשמעותיים בתחילת קשר. קראי את הפניה שמתחתייך, של "מוטרד", כדי לראות ולו רק חלק מאותם דברים שעלולים לצוץ בנישואים חפוזים באמצע החיים. דברים כאלה, בקשר רגיל, את בוחנת באופן רגיל בתהליך של לפני החתונה. כרגע, את יודעת כנראה מעט מאד.לכן, הייתי מציע לך להתייחס אל הנישואים שלך כדבר בפני עצמו מול האלטרנטיבה של גרושים ולהיות לבדך. ואולי כדאי לכם להעזר ביעוץ זוגי. כי אם בסופו של תהליך תרגישי התחדשות, ויהיה לך טוב יותר, אז זה אומר שיהיה לך טוב יותר. ואם לא – אז אולי עדיף לך להיות לבדך, ולחפש בן זוג חדש, כאשר המישהו האחר הזה הוא רק אחת האופציות. רק זכרי שזו אינה אופציה בטוחה כלל וכלל.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083