פורנו ואורגזמה: טיפים לאישה

תאריך פנייה: 22.07.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
אמא אחת
זוגיות במשבר?
22.07.2011 • 08:52

שלום,
אני נשואה כ3.5 שנים ואמא ל2 ילדים. יש לי בעל מקסים ורגיש, מפרגן ואוהב. בעקבות הלידה- הופיעו אצלי סימני דיכאון, הסקס הוא לא כמו שהיה פעם והתחלתי גם ציפרלקס- מה שנראה לי שמוריד עוד יותר חשק מיני.הוא עובד קשה וכשמגיע הביתה נשאר בד"כ ער עד שעות מאוחרות לראות סרטים אבל אתמול גיליתי-ממש במקרה- שהוא רואה גם סרטי פורנו במחשב, אני מניחה שזה בגלל שחסר לו סקס... אני מכבדת את הפרטיות שלו ולא רוצה להביך אותו אבל הייתי רוצה לדעת אם זה מצב נורמלי? ומה ניתן לעשות כדי להגביר אצלי את החשק המיני? אני מאוד רוצה שעניין הסקס ישתפרתודה מראש!

ד"ר אורן חסון
פתיחות מינית
22.07.2011 • 10:58

אמא יקרה,
הניחי לעניין הפורנו. זה נורמלי, כי יש לו צורך לפורקן מיני. אבל אל תניחי לעצמכם להרדם. התחילי ליזום ולבדוק מה לא בסדר. את חושבת שזה עניין תרופתי? – בדקי את הדברים עם הגניקולוג/ית שלך, את המאזן ההורמונלי, ואת ההשפעות של תרופות וגלולות שאת לוקחת. אם צריך, התחילי ליזום לעצמך מחשבות מיניות. תוכלי גם להגיד לו שראית על המחשב סרטי פורנו, ושאלי אותו אם את יכולה לראות איתו. במילים אחרות, נסי להכניס עצמך אל מצב הרוח המיני דרך סקרנות מינית. התענייני בזה יותר, גם בלעדיו (במחשבה מדי פעם, באוננות, אם את מוצאת לעצמך זמן בבית או באמבטיה תוך מחשבה עליו, בסרטים ארוטיים – וקחי בחשבון שיתכן שהפורנו שהוא מסתכל בו הוא בוטה מדי בשבילך: דברו על זה ונסו לחפש משהו שגם לך יעשה את זה, שיכול להיות שיהיה מעודן יותר), וזה יוכל אולי לעורר אותך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083