ידיעה כואבת: היתרונות והחסרונות

תאריך פנייה: 24.07.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
אנונימית
פייסבוק , מה הגבולות?
24.07.2011 • 20:40

ערב טוב.יש לי חבר חדש כבר חודשיים. בתקופה האחרונה אני מרגישה שהוא לא ממש נאמן. הוא מבחנתו מצהיר שהוא מאוהב בי , מטורף עליי אבל בפועל , אם נניח את המילים בצד, אני לא ממש מרגישה את זה. החלטתי לפתוח פרופיל פקטיבי עם תמונות של דוגמנית לא מוכרת בארץ..והנה, עוד לא עבר יום והוא שלח לה (לי) בקשת חברות.. ואז גם פירסמתי הפרופיל שלו תמונה נועזת של אותה דוגמנית, והוא עשה "לייק" והוסיף חיוך , וגם רשם "יפייפיה.. וכל זה מול כולם על ה"קיר" שלו. ויותר מאוחר צ'וטט איתה (איתי) וכתב " היי מאמי, מאיפה את מאמי , בת כמה את מאמי, את אחת הבחורות היפות שראיתי, איפה את גרה , מה עושה , אשמח לצאת איתך לדייט, אני פנוי" !!!!!!!! אחרי מה שגיליתי הייתי בהלם 3 ימים ורק עכשיו התאוששתי מזה. כמובן שהוא מכחיש, אמר שהיא יזמה שיחה והוא חשב שהוא מכיר אותה מאיפשהו. ואמר שהוא באמת מאוהב בי ולא בגד בי. ואמר שאין פסול מלהחמיא להחורה וציין שהיא באמת יפייפיה. השאלה שלי מה הגבולות המוסריים מהבחינה הזאת?

ד"ר אורן חסון
היתרון והחיסרון הבולטים של ידיעה
26.07.2011 • 00:09

אנונימית יקרה,
המגרעת של הנסיון שעשית היא שעכשיו את יודעת, וזה כואב. היתרון של מה שעשית הוא שעכשיו את יודעת בדיוק. שהוא מפלטרטט חופשי עם אחרות, ומוכן לבדוק אפשרויות, כלומר. ואולי הדבר הכי קשה הוא כשאת יודעת שאת יודעת, ועדיין נשארת שם כי הוא מוצא חן בעינייך. במצב כזה, אולי היה עדיף שלא לדעת.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083