ארכיון שאלות ותשובות לפי תאריך – עמוד 225
-
קשר חדש...
הכרתי בחור לפני שבוע ובשבוע הזה נפגשנו שלושה פעמיים...בפגישה השלישית התמזמזנו ועצרתי לפני שזה הגיע לסקס....לא בגלל שלא רציתי אלא בגלל שאני לא מוכנה שזה יקרה ...
-
עצה ואמירת תודה
ראשית כל ברצוני להודות לך על העצות החכמות שנתת לי בעבר- בנוגע לפתיחת שיח בזוגיות בנוגע למגורים משותפים נפרדנו לפני 5 חודשים וזה היה הדבר הנכון ביותר לעשות. ו...
-
למה הוא נשאר איתי?
שלום, אני נשואה מספר שנים לבחור אקדמאי ודי מצליח.אנחנו רבים המון-על כסף, על גידול הילד, אבל גם על דברים הרבה פחות בעלי משמעות.הריבים קשים מאוד. בעבר נטיתי לה...
-
אבולוציה וטריטוריה
אני ובעלי נשואים 20 שנה. יש לנו 3 ילדים. כשהתחתנו, אני הייתי עם ירושה שקיבלתי מאבי שנפטר כשהייתי קטנה. עם הירושה הזאת קניתי דירה עבורנו, רשמתי אותה על שמי, ו...
-
שבורה נפשית,לא יודעת איך להתמודד..
אני נשואה כ8 שנים פלוס 2ילדים אוהבת מאוד את בעלי ומוכנה לעשות הכל למען שלום בית,ובחצי שנה האחרונה אנו במשבר רציני...אני כבר לא בטוחה עם המשבר הוא זוגי או משב...
-
האם כדאי להשקיע במישהו שהוא בוגדני?
שלום דר' חסון,אני בקשר עם מישהו ק טלפוני מלבד דייט אחד.לא ממהרת להפגש איתו, למרות שהציע לי פה ושם לצאת.אני לא יודעת אם כדאי לי להשקיע בקשר הזה מהסיבה שאני יו...
-
משבר בנישואין וקושי להתמודד
שלום רב. אני בחורה בת 37. נשואה כשלוש שנים עם ילדה בת שנה וחצי ועומדת ללדת בקרוב. בעלי בן 42. באופן כללי אני אוהבת אותו וכן רוצה להיות איתו אך יש בעיות שלא נ...
-
בגידה?מה עלי לעשות
שלום תפסתי את בן זוגי נרשם לאתר הכרויות באינטרנט והוא הוסיף המון תמונות. מה עלי לעשות? אנחנו ביחד כבר חצי שנה ומכירים שנה. לא העזתי לדבר על זה. כי אם כן הכל ...
-
אקס שצץ אחרי הנישואין
שלום רב, אני נשואה באושר כשלוש שנים + 1 ועוד אחד בדרך...כשנה לפני החתונה סיימתי קשר פתולוגי עם אהבה מטורפת שהייתה לי עם בחור שהייתה לו בת זוג לכל אורך תקופת ...
-
הרמת ידיים.לא יודעת איך להתמודד
שלום לכולם ובוקר טוב,אנ אומרת כבר מעכשיו שזה הולך להיות טיפה ארוך אבל אני חייבת עזרתכם.אני בת 25 , גרושה טרייה(8 חודשים) וגרה בת"א - הייתי נשואה במשך שנה וחצ...
-
השפלה. לא יודעת כיצד להתמודד
היי,אני בת 31 נשואה כ6 שנים ו2 ילדים .נישואיי ידעו עליות ומורדות כולל מילים מעליבות חוסר כבוד, השפלות ועוד. היום הם רגועים אך אמירות לא נשכחות מ2 הצדדים.נולד...
-
חרוץ מידי? סתם מתנהג מגעיל?
שלום ד"ר,בן זוגי, בן 26, עובד בשתי עבודות (מהבית-דרך המחשב) וגם לומד. אני, בת 24, גם כן לומדת בלימודים מאוד תובעניים ומשחילה עבודת סטודנטים פעמיים בשבוע. אנח...
-
לא בטוח באהבתי לאישתי
שלום ד"ר,אני בגיל 30+, נשוי שנה ללא ילדים. את אישתי אני מכיר קרוב ל 4 שנים.הזוגיות שלנו ידעה 2 פרידות בעבר שהיו ביוזמתי,במהלך כל מערכת היחסים שלנו לא היתה לי...
-
קשה לי
שלום, אני נמצאת במצב נפשי קשה מאוד...עם בן זוג כבר 6 שנים. הכרנו כשהיינו בצבא, הוא היה לי דמות סמכותית וחזקה וכל הקשר הזה התבסס תחילה על הערצה שלי אליו. היום...
-
מצב מדכא
מה עושים כשנמצאים בנישואים (ללא ילדים) שאמנם נוחים וחביבים אך מותירים אותי ריקנית וחלולה? צרכים כמו אינטימיות זוגית ושיחת נפש או שיחה אינטלקטואלית נותרים ללא...
-
זוגיות בקשיים
היי אורן,אני נשואה שנתיים + ילד בן שנה וחצי.אני מרגישה שהזוגיות שלי כבר הולכת לאיבוד. מההתחלה יש ביננו המון ריבים (בעיקר על אמא שלו, הילד, מצב כלכלי ), אנחנו...
-
האם יש לזה סיכוי?
שנינו בני ארבעים פלוס גרושים עם ילדים.נפגשנו כמה פעמים וחוץ מנשיקות לא היה כלום מבחינה פיזית.נראה לי ששנינו נהנים כשאנחנו נפגשים. בפגישה האחרונה הוא אמר לי ש...
-
ידידה פרטית - משבר אמון
עבר חודש מאז פניתי אליך (26.9.15). מאז התכוונתי ללכת לטיפול פרטני כפי שיעצת לי. בעקבות תשובתך, בן זוגי אמר לי שהוא ישתף אותי, או יותר נכון יתן לי לקרוא את הה...
-
על סף פרידה
שלום, אני בת 21. מגיל 8 סבלתי מהפרעת חרדה. באותו הזמן היא הייתה משויכת לפחד בלתי נשלט מהקאות וחולי. חומרת ההפרעה עלתה וירדה עם השנים, במהלך הייתי מטופלת בגיל...
-
הבדלי גילאים
אני זאת אני. יש לי יתרונות וחסרונות כמו לכל בן אנוש בעולם... אני נוהגת תמיד לנסות להבין את מי שעומד מולי ומאוד רעה בביקורת עצמית שלי אני בן אדם שמאוד אוהב של...
-
דברים שמפריעים לי בבן הזוג
שלום, שמי דנה, בת 25. יש לי חבר חדש (בן 26), אנחנו חודש ביחד. הוא מאוד מוצא חן בעיני וכיף לי איתו. הכל זורם טוב ונחמד ונראה שהוא מאוד מתאים לי באופי שלו. אול...
-
חוסר חשק מיני
שלום, אני בת 30 נשואה לגבר בן 44 כבר 3 שנים ללא ילדיםהזוגיות שלנו טובה, יש לי גבר מדהים, שעוזר במטלות הבית , מפנק, אכפתי , דואג...בנאדם טוב, הקשר טוב.בשנתיים...
-
פרידה
היי אני בת 22 והחבר שלי בן 25. נפרדנו לפני כחודש לאחר שעברנו תקופה של חודשיים לא טובה . הזוגיות הכוללת הייתה מעולה מהתחלה הייתה כימיה מטורפת אהבה עצומה וחברו...
-
אין בי עוד רצון לחיות בנישואים
שלום אני נשואה 3 וחצי שנים אהבה שעברה מלחמות כדי להתממש אנחנו לא מאותו דת ואני לבסוף הלכתי אחריו אני לא מאושרת בנישואים שלי למרות שאני אוהבת את בעלי הוא קנאי...
-
התלבטות
אהלן, הסיפור שלי הוא כזה. במהלך טיול בחו"ל הכרתי באופן מקרי עוד 2 בחורות איתן טיילתי כחלק מטיול מאורגן במשך כמה ימים. במהלך הטיול נוצרה כימיה מעולה ביני ובין...
-
מתגעגעת מדי ?
היי, אני בת 22 , הכרתי בחור בן 22 דרך חברים שהוא עכשיו חייל בקבע .אנחנו יוצאים יחד שלושה שבועות שבמהלכם נפגשנו פעמיים (היינו יחד בשבתות שהוא יצא , הוא יוצא ש...
-
זוגיות בהשהייה...
הייאני גרושה מזה חמש שנים. בקשר רומנטי כשנתיים [ עם הפסקה של שמונה חודשים באמצע] עם גבר נשוי.יש לו ילד קטן ותינוקת.לפני יותר מחצי שנה החל לדבר על כך שרוצה לע...
-
לא מפסיק לדבר על האקסית
שלום ד"ר חסון,אני בת 28, יוצאת עם מישהו כמס' חודשים כבר והוא לא מפסיק להזכיר בכל פעם את האקסית שלו או להשוות אותי אליה.. זה ממש מציק לי ומרגיז אותידיברתי אית...
-
נוחות או זוגיות ??
שלום כתבתי פה בעבר לגבי 3 דייטים שבהם יצאתי עם בחור(אותו אחד כמובן) אך שבניהם(דייטים) הוא לא דואג להתקשר לאחריהם או להראות אכפתיות רק שולח הודעות פה ושם והתי...
-
ביטול האחר
שלום בעלי איש קריירה שמאוד משקיע בתפקיד ולפעמים זה מרגיש כאילו העבודה שלו נמצאת בעדיפות ראשונה. הדבר גורם להרבה תיסכול וריבים בנינו. הפעם החלטתי להתייעץ בפור...
-
זוגיות ופחדים
שלום הנני בת 34 אחרי טיפול של 5 שנים אצל פסיכותרפסטית בכל מיני נושאים ודברים שספגתי מהבית ובעיקר עבודה על זוגיות. לא הצלחתי להגיע לאן שאני רוצה מהטיפול לצערי...
-
יזיזות
שלום ד"ר חסון,אני גרושה+, בת 35. בשנים האחרונות יש בקרבי גבר, בן גילי, שאנחנו מיודדים וגם לפני מס' שנים היתה ביניינו תקופה אינטימית מהנה מאוד. אבל בגלל סיבות...
-
צפייה בסרטים
אני גרה עם החבר שלי אנחנו בני 30+ חברים שנה ויוצא לי לראות לא מעט לראות אותו כשהוא לבד צופה באתרי פורנו....אני יודעת שככה זה הגברים שאוהבים את זה אבל לי אישי...
-
לא יודעת אם זה מתאים לי
היי.אני בת 22.לפני שבועיים הכרתי בחור בן 23 שבילינו יחד שבת שלמה, התנשקנו, הייתה ביננו משיכה ממש גדולה.אני מתריעה שההודעה הזאת הולכת להיות מבולבלת כי גם אני ...
-
קשר נכון?
הייאני בת 23 . לאחרונה הכרתי מישהו באחד האתרים. בהתחלה הוא מאוד ניסה לחזר. עד שנפגשנו פעם אחת והיה מאוד נחמד. יש תכונות שאני פחות אוהבת אצלו לדוגמא הביקורתיו...
-
אפשר להיות עם מישהו כשאין משיכה?
שלום דר' חסון,הכרתי מישהו לפני כמעט שנה ונפרדתי מימנו, כי לא הייתה לי משיכה אליו.הוא יצר קשר לפני כמה ימים.אמרתי לו שאחשוב על זה.מה גם שאני כבר לא ילדה, אלא ...
-
אני צריכה להתפשר?
ד"ר חסון שלום, אני בחורה בת 21. בלי עין הרע נראית טוב, מצחיקה, כיפית, מעריכה את עצמי (לרוב) ומתחילים איתי הרבה בנים.העניין הוא שאני פוסלת כמעט את כולם. אני י...
-
איך להתיחס לזה
אורן שלוםאני ואחותי שגדולה ממני בשש שנים, בקשר טוב. נפגשות אחת אצל השניה לפחות פעם בשבוע . נוסעות ביחד ומדברות הרבה בטלפון. לאחרונה התאכזבתי ממנה. אז ככהכשבע...
-
חוסר שותפות שיוויוני
שלום, אני נשואה עם 2 ילדים בני 5.5 ושלוש ולאחרונה ילדתי, בעלי עוזר לי בבית אך לא באופן השווה לי, כל אחד טוען שהוא עושה יותר והוא כל הזמן אומר שאיני מספיק איש...
-
מקרה מוזר
אני אישה נשואה יחסית צעירה, עמדתי ליד חברותי שגם הן נשואות בסביבות ה-40 וה-50. התקרב אלי אחד המוזמנים שאנו מכירים אותו היטב בגיל 50 + התקרב אלינו , אמר לנו ש...