דייטים ואהבה: איך למצוא את המתאים?

תאריך פנייה: 13.11.2015 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
עלמה רווקה
עצה ואמירת תודה
13.11.2015 • 22:52

ראשית כל ברצוני להודות לך על העצות החכמות שנתת לי בעבר- בנוגע לפתיחת שיח בזוגיות בנוגע למגורים משותפים נפרדנו לפני 5 חודשים וזה היה הדבר הנכון ביותר לעשות. וכפי שייעצת לי בעבר ולעוד רבות שלא תמיד נקבל תשובות שאנחנו רוצים בפתיחת שיח אבל לפחות נקבל תשובות. חזרתי לחיי ללימודיי ואני רק מבינה כמה נכון זה היה.
בעייתי היא כזאת. אני בת 25 נראת מאד טוב יפה וסקסית אבל צנועה וסגורה לרוב משתדלת לא להפגין את נתוניי מחשש שאנשים בוחנים אותי לא על פי מידותיי הפנימיות אלא החיצוניות לא פעם אחרי שיחה עם אנשים הם פותחים בפניי גילוי לב שהאישיות שלי שונה מאיך שאני רואה...
כי הרי בחורה יפה לא יכולה להיות חכמה בימנו, מסתבר.

איך אכיר אנשים שיבחנו אותי באופן הנכון איך אמשוך את הטייפ קאסט שאני מחפשת? אני רוצה מאד מאד להמשיך בחיי להכיר גבר שסוף סוף נבנה יחדיו ברצון משותף זוגיות טובה בריאה עם חזון משותף אך אנני יודעת מאיפה להתחיל...
מהן עצותיך בנושא?
שוב תודה על הכל

ד"ר אורן חסון
טייפקאסט
16.11.2015 • 18:17

עלמה רווקה יקרה,
אני שמח שהצלחתי לעזור לך בעבר.אני מרגיש אצלך חשש אולי בעיקר מכך שמידותייך הפנימיות לא ניכרות מספיק מהר, ולכן את מנסה לעמעם את מידותייך החיצוניות. כדי שמי שאת נפגשת איתו, ילמד ויכיר אותך לעומק. זה סוג של מסננת, כפי שאת מבינה בעצמך. אני לא יודע מה את עושה. אני מניח שכמו כולם, את נפגשת לדייטים מדי פעם, שזה הדבר הנכון. אני לא יודע מה הטייפ קאסט שלך, ועד כמה הוא נדיר. אבל אם הוא נדיר, מן הסתם, ייקח לך יותר זמן למצוא אותו. אבל אם לא תחפשי, הסיכוי שתמצאי אותו או שהוא ימצא אותך, קטן עוד יותר. אפילו באתרי הכרויות, ניתן ליצור פילטרים ראויים. אולי תיפגשי עם פחות גברים אם תעשי את זה, אבל הסיכוי שלך למצוא אהבה אולי יהיה גדול יותר דווקא.ובדקי היטב אם את מחפשת טייפקאסט או אהבה. לפעמים תמצאי אותם בנפרד, אצל גברים שונים, וזה עלול לבלבל.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083