יחסים: איך להשהות יחסי מין

תאריך פנייה: 14.11.2015 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
מורן
קשר חדש...
14.11.2015 • 13:09

הכרתי בחור לפני שבוע ובשבוע הזה נפגשנו שלושה פעמיים...בפגישה השלישית התמזמזנו ועצרתי לפני שזה הגיע לסקס....לא בגלל שלא רציתי אלא בגלל שאני לא מוכנה שזה יקרה ככ מהר שעוד לא הכרנו ממש טוב.....הבחור קצת התבאס אבל כיבד אותי....איך אוכל לדעת שהבחור באמת מחפש קשר רציני ולא רק סקס?ואחרי איזה פגישה או כמה זמן מתאים להיכנס למיטה? ....
אשמח שתייעץ לי...

ד"ר אורן חסון
יצירת תקדימים של חלוקת זמן
16.11.2015 • 18:17

מורן יקרה,
רק הכרתם, ועם גבר מיני (ומרבית הגברים הם כאלה) שקצת בטוח בעצמו, אם תאפשרי לו להגיע ליחסי מין, הוא ילך על זה. ואת צודקת - גם אם הוא לא מת על בת זוגו. לכן, נכון באמת להשהות את התהליך, ולתת לו להכיר אותך גם בתחומים אחרים - ללכת לבילויים משותפים, לשלב בין מקומות שבהם אפשר להתמזמז אבל לא ללכת עד הסוף, לבין מקומות שבהם אפשר לעשות בהם דברים אחרים, לצחוק ולדבר ביחד. ועם הזמן, כאשר תוכלי להרגיש יותר בטוחה, ותרגישי שהוא ראה בך גם דברים נוספים, תוכלי להשתחרר יותר.המטרה שלך היא להדק את הקשר וההערכה הדדית לפני כן. ככל שתמשכי את הזמן, הסקס יתפוס פחות מקום בסך הכל היחסים שלכם. כלומר, אם נניח בדייט ראשון יש סקס, הריהו מהווה אחוז נכבד מהזמן שאתם ביחד. בפעם הבאה, יתכן שיצפה לאותו אחוז, ואם בפגישה הרביעית תשני את דעתך ותרצי משהו אחר, הוא עלול לחשוב: רגע, זה לא פייר. זה לא מה שציפיתי לו. לעומת זאת, אם הסקס יתממש רק בפגישה מאוחרת יותר, אז חלק מההרגל והתקדים הוא לעשות גם דברים אחרים, וזה יהיה קל יותר להמשיך גם וגם. כך גם את בוחנת את הרצון שלו, כי גם לו ברור שהיחסים האלה יהיו מושתתים גם על זה וגם על דברים אחרים.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083