ארכיון שאלות ותשובות לפי תאריך – עמוד 227
-
איך מתמודדים עם נכות רגשית...
ניסיתי לבקש ממנו שנלך לטיפול זוגי כדי לנסות לשמר את המעט שיש לנו ביחד או לשפר את מצב ואת טיב היחסים בשום פנים ואופן הוא לא היה מוכן לשמוע על זה אפילו. הכי פש...
-
איך מתמודדים עם נכות רגשית
אני בקשר של קרוב לעשר שנים עם גבר שהוא גם כבד ראייה שזה משהו שלא הפריע לי אף פעם ומצד שני הוא נכה רגשית שזה דבר שגורם לי לתסכול בכל פעם מחדש. גם הוא וגם אני ...
-
יחסים בעבודה
שלום ד"ר,מדובר על יחסי עבודה, מקווה שאפשר לשאול כאן , יש לי מצב שגורם לי לחזור הביתה בתחושה קשה ולא נעימה, אחד המנהלים המבוגרים בעבודה מידי פעם יושב לידי בקר...
-
בעיות בנוגע לפתיחות בזוגיות
ד"ר חסון שלום רב,אני בת 28, בן זוגי בן 30, מכירים 3 שנים אך ביחד בפועל כחצי שנה ויש לציין שגם גרים ביחד.בן זוגי אדם ביישן וסגור, מתקשה לדבר על עצמו ועל הדברי...
-
פרידה שלא רוצה להגמר
היי, אני בת 23 יצאתי 7 וחצי חודשים עם בחור מקסים הוא גר בתל אביב אני בירושלים כך שהמרחק לפעמים שיחק מרכיב.. היינו נפגשים כל סופש ולפעמים אפילו יותר.. יצאתי ל...
-
החברה מראה אהבה בדרך מציקה
חברה שלי בת 23 אני בן 25 בהתחלה ממש התלהבתי ממנה, אבל בזמן האחרון אני מרגיש שיש לה אופי גרוע. אנחנו יוצאים כמה חודשים הכרנו דרך חברים משותפים .הקטע שלה להראו...
-
קטנוניות
שלום, אני ובן זוגי יחד מזה 9 חודשים, בעוד כחודש אנו עוברים לגור ביחד.אני מרגישה שלאחרונה אני קצת קטנונית וכל דבר קטן שהוא עושה מעצבן אותי. זה נוגע בעיקר לדבר...
-
דייט ראשון
שלום אני חייבת עצה ואשמח אם תוכל לעזור ליץאז ככה, יצאתי עם מישהו לדייט אחרי יום שוהא הוסיף אותי לפייסבוק. כלומר הוא הוסיף אותי ואחרי יום נפגשנוץהדייט עבר מעו...
-
לא מוצאת זוגיות
בת 27 גרה עם ההורים ועם אחי ואחותי באותה דירה כי נעים לי התמיכה המשפחתית. מלחיצים אותי חברות בעניין זוגיות, וחושבות שאני צריכה לצאת מהבית כדי להתקדם.אני עובד...
-
צומת דרכים
היי, קודם כל ברצוני להודות לך על היוזמה המבורכת של פורום זה, אני ובן זוגי בני 27 בזוגיות של 6 שנים זוגיות אשר ידעה עליות ומורדות, שנינו לא קלים ואף עברנו פרי...
-
בן זוג שלא חברותי
שלום רב, בן זוגי ואני יוצאים כבר 4 חודשים.אני בחורה שמלאה בחברים קרובים שהם חלק חשוב מחיי. הבן זוג שלי מנגד הוא טיפוס שלא אוהב מפגשים חברתיים כלל, אין לו הרב...
-
זה נורמלי ?
בקשר זוגי ראשון סבלתי בעברי מחרדה חברתית. יוצא עם בחורה שיש לה עוד 3 אחיות בטווח גילה קשורות מאוד בניהם שכל היום בקשר . אני מרגיש כמו גלגל רזרבה בקשר. מצד אח...
-
רבים הרבה
דר׳ שלום רב, אני בת 30, בקשר מזה שלוש שנים (בן 36). אנו גרים ביחד כבר שנתיים. מההתחלה הקשר לא היה ׳חלק׳. אני תמיד רציתי אותו יותר, הוא היה יותר שקול ופחד ללכ...
-
חלשת אופי באהבה
שלום אני בת 30, רווקה ויש לי בעיית התמודדות קשה כשזה נוגע לפרידות.כרגע, אני פרודה ממישהו שהייתי איתו שנה וחצי. למען האמת- שנה וחצי שמלווה בהרבה ריבים והיו גם...
-
חוסר משיכה
שלום, אני בת 30, נשואה, בעלי בן 34. 2 ילדים ואחד בדרך. מאז ומתמיד הייתי פרקטית בכל הבחירות שלי, וכך גם בבחירת הבעל.. יצאתי עם מעט מאוד גברים, מצאתי בחור נחמד...
-
האם להמשיך?
שלום, אני בן 46 וגרוש + 2 ילדים (9, 10).המשמורת היא משותפת.לפני כחצי שנה הכרתי אישה רווקה בת 47.אני יודע שהיא מאוד אוהבת אותי.בסה"כ, היא מאוד לטעמי.היא רגועה...
-
האם יש בכלל סיכוי?
היי.אני בת 30 ויש לי חבר בגילי, אנחנו יחד כחצי שנה.בפועל אנחנו מסתדרים ממש טוב. כיף לנו יחד ותמיד כשאנחנו יחד טוב לנו, אנחנו אוהבים ולמרות שאנחנו מאוד לא דומ...
-
פרק ב'- קשר זוגי חדש וחיזור
שלום רב, אני בשנות ה-40 לחיי גרושה ומחפשת זוגיות לפרק ב'. אציין כי היו לי מערכות יחסים ארוכות ומזה כשנה וחצי אני לבד מבחירה כי לא מצאתי גבר שלדעתי מתאים לי. ...
-
zוגיות לא שיוויונית
שלום אני בן 35 נשוי + 2יש לי בעיה מאוד מאוד מאוד קשה שאשתי לא סובלת את המשפחה שלי.זה מתבטא בזה שהילדים שלי לא רואים את ההורים שלי כי אשתי חושבת שלא מגיע להם....
-
המשך-מערכת יחסים מתישה מאוד
היי ד״ר, הגבתי לתגובה ישנה, וחשבתי שזה יעלה בדפי הפורום.זו התגובה, אשמח למבטך:http://www.starmed.co.il/forum-93/msg-3869130תודה.
-
התאהבות במנתח
בוקר טוב .שלום בת 38 נשואה+ 4 , באושר כבר 18 שנה , לאהוב נעוריי , מעולם לא הייתי עם גבר אחר מלבדו , הוא חברי הטוב ביותר ואני אוהבת אותו מאוד, הוא גם נראה טוב...
-
בחור שנעלם
שלום !הייתי במערכת יחסים עם גבר במשך שנה וזה נגמר לפני כשבועיים.תדירות הפגישות עימו בהתחלה הייתה לעניין, וכיום, היא נורא מצומצמת וכך גם השיחות מצידו- ביוזמתו...
-
פגיעות
יפשלום,אני נשואה 5 שנים. ויש לנו 3 ילידים.הזוגיות שלנו ידעה טוב ורע. כיום מנסה לעמוד על הרגלים.אני פונה אליך שתעזור לי להבין מה אני חשה.בעלי מקבל מחבריו ב2 ק...
-
אמא של בעלי פשוט מעצבנת- מי איתי?
שלום, אני בת 23 ובעלי בן 24, אנחנו גרים בחו"ל, הוא לא ישראלי, בו התאהבתי מהפעם הראשונה, חייבת לציין שהכרנו באינטרנט, אנחנו מכירים שנתיים כיום, ונשואים 9 חודש...
-
בבקשה תעזרו לי - אני אובדת עצות
היי,אני מעוניינת לשתף בסיטואציה מאוד לא נעימה שקרתה לי ואני אשמח שתביעו לי את דעתכם והחשוב מכל, יותר מאשמח שתתנו לי טיפים להתמודדות והסדרת העניין.. זה קצת יה...
-
האחת
ד"ר שלום רב, אספר לך סיפור קצר מחיי אשמח לשמוע דעתך. הסיפור הוא על בחורה מיוחדת באופייה ויופייה שפגשתי עוד כשהייתי חייל בצבא. הייתי מבקר מדי פעם במרפאת חיילי...
-
נישואין כושלים
מבקשת ייעוץ עבור אחותי. היא והעלה התחתנו נורא מוקדם (19 ). יש להם 2 ילדים . היחסים בינהם על הפנים. בעלה לא מתייחס אלייה. לא מחמיא לה. שום דבר. כל היום הוא רו...
-
גבר אלים?
שלום, האם לדעתך גבר שבצעירותו סטר לבת זוגו מסמן כי הינו מסוגל לשוב ולעשות זאת כיום? האם מקרה כזה יכול להיות חד פעמי? או שמא מדובר ביכולת פנימית להתנהג בצורה ...
-
הפורום יוצא לחופשה עד סוף ינואר
פורום יקר, לאחר שנים של פעילות שוטפת וללא הפסקה, אני מוציא עצמי לחופשה זמנית מהפורום, החל מהיום ועד לסוף ינואר.הודעות שיועלו במהלך הזמן הזה, יימחקו על ידי המ...
-
יחסי מין משעממים
אני בת 25, חבר שלי בן 27... אנחנו ביחד שלושה חודשים. אנחנו מסתדרים יפה יחד, מאוד אוהבים וכיף לנו. יש עניין שמפריע לי. אני מרגישה שהסקס איתו משעמם.. לא מלהיב ...
-
בחורה מהעבודה
עד עכשיו בחורות שאמרו לי לא , המשכתי הלאה ולא דיברתי יותר עם הבחורה יותר וגם בסוף היא יצאה מחייעכשיו המצב שונה , אני מכיר אותה כבר כמה שנים , לא ידיד קרוב של...
-
קנאות
שלום, אני נמצאת 3שנים בזוגיות עם גבר שזהו פרק ב אצלי ואני מקנאה לו ברמות מטורפות.בחיים שלי לא הייתי ככה עם האקס שלי.גם נגיד שהוא בעבודה ( יש לו תפקיד במגזר ה...
-
גירושים
אני גרושה טרייה ואמא לשניים בני 8.5 ו6התגרשתי עקב רומן שניהלתי ועדיין נמצאת בקשר עם אותו בחור.לאחר שאמרתי לבעלי שאני מעוניינת להתגרש הוא התחיל עם מעקבים וחוק...
-
בגידה
היי, אני נמצאת בזוגיות כמעט כחמש שנים. אני בת 31 וחבר שלי בן 28 לפני כשנה התארסנו ומאז המצב הדרדר. התחלנו לגור לראשונה ביחד והתרחקנו אני מודה שגם אני אשמה בז...
-
דומיננטיות
אני במערכת יחסים כבר 3 שנים, ויש לנו המון ריבים. חלק מהם נובעים מהדומיננטיות שלי שמתבטאת גם בשאר המישורים שלי בחיים. אני לא עושה את זה בכוונה או עם לשים לב. ...
-
אחריות?
אם יורשה לי להחזיר אליך את הגלגל, בני היקר, כיצד היית מייעץ לו לנהוג במידה ולאשתו היתה ח"ו מחלה שהיתה מונעת ממנה לקיים יחסי מין?
-
זוגיות חדשה
ערב טוב שמי חגי זה יהיה קצת ארוך וטיפה חופר מצידי אבל רציתי לדעת אם זה נכון לגביי ולגביי בת הזוג שהכרתי לפני בערך כחודש הכרתי בחורה ממש נחמדה ומצאה חן בעייני...
-
סיכסוך עם המשפחה של בעלי
האם אפשר לדבר פה על הכל ולקבל עצות
-
לא נמשך לבת הזוג שלי
אהלן,אני בן 30, ויוצא עם בת זוגתי כבר שנה. זה הקשר הארוך הראשון שלי.אני לא יודע אם זו הסיבה או לא, אבל היא בעלת מבנה גוף מלא, ולדעתי בגלל זה אני לא תמיד מצלי...
-
בחורה מהעבודה
בחורה שהתאהבתי בה גיליתי דרך ידידים שלה שהיא יוצאת עם מישהו , האם עליי לקבל את זה או לנסות להילחם עליה ?גם כל הזמן , אולי זה רק בראש שלי אני מרגיש שיש רמיזות...