שעון החול בקשר: מה לוותר?

תאריך פנייה: 10.10.2015 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
אני
אפשר להיות עם מישהו כשאין משיכה?
10.10.2015 • 13:50

שלום
דר' חסון,הכרתי מישהו לפני כמעט שנה ונפרדתי מימנו, כי לא הייתה לי משיכה אליו.הוא יצר קשר לפני כמה ימים.אמרתי לו שאחשוב על זה.מה גם שאני כבר לא ילדה, אלא אישה בת 40 רווקה.הוא בן 50 גרוש.הכל טוב ויפה חוץ משתי דברים; אין לי משיכה אליו ודעותיו הפוליטיות קיצוניות, שהחלק השני פחות מטריד אותי.שאלה שלי; האם אפשר לדור יחד עם מישהו כשאין משיכה בכלל?הוא כבר מדבר על חתונה ועל ביסוס קשר, כלומר מעבר מגורים יחדיו.אודה לתשובה.

ד"ר אורן חסון
להפוך את שעון החול?
13.10.2015 • 16:47

את יקרה,
אני חושב שאולי מה שמטריד אותך בעיקר בהקשר הזה הוא שעון החול. ואת שואלת את עצמך על מה את יכולה לוותר, כדי לקחת את שעון החול ולהפוך אותו, ולתת לו להתחיל את הזמן שלך מחדש. אני לא בטוח שויתור על משיכה כבר בתחילת קשר הוא הדבר הנכון. זה ויתור קשה. אבל יש מי שיידע להתמודד עם זה וזה בסדר, למען המטרות האחרות שלו או שלה. בדקי זאת היטב עם עצמך.עוד מטריד אותי שאתם בקושי מכירים, ובקושי התחברתם מחדש, והוא כבר מדבר על חתונה ומגורים משותפים. אני יודע שזה פיתוי משמעותי בשבילך (שעון החול משפיע, כאמור), אבל זה נראה לי א. נמהר מדי, ואולי גם לא אחראי (מצידו - אבל את מכירה אותו טוב יותר), ו-ב. אולי הוא אומר זאת דווקא כי הוא מבין בדרגה כלשהי של מודעות, שזה משפיע עליך, ולכן יודע שאם יגיד זאת, יש סיכוי טוב יותר שהקשר ביניכם יימשך. אני לא בטוח שאת רוצה שזו תהיה הסיבה לקשר ביניכם. אבל בדקי עם עצמך מה את רוצה. שזה אומר שאני מחזיר אותך לקרוא שוב את הפיסקה הראשונה שכתבתי.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083