פורנו, פערים וקשרים: מה עושים?
קארינה
צפייה בסרטים
⌄
אני גרה עם החבר שלי אנחנו בני 30+ חברים שנה
ויוצא לי לראות לא מעט לראות אותו כשהוא לבד צופה באתרי פורנו....אני יודעת שככה זה הגברים שאוהבים את זה אבל לי אישית זה קצת מוריד וגורם לי לעירורים ודחייה שהגבר שלי צופה בזה ועושה..
מה יכולה לעשות בנידון פשוט להתעלם ? זה טבעי המצב הזה שמרגיש צורך לצפות גם שיש לו חברה
האמת הוא ניסה לפעמים לשכנע אותי לראות יחד אבל פחות מדבר אלי .
ד"ר אורן חסון
לדבר על הפורנו ועל הפערים
⌄
קארינה יקרה,
את אומרת שאת רואה אותו כשהוא לבד צופה באתרי פורנו ומאונן. אתם בתחילת קשר, ומן הסתם זה הרגל שלו מתקופת הרווקות. לא תוכלי למנוע גבר בריא ומיני לאונן. הצורך המיני של גברים לחדש את תאי הזרע שלהם אחת לכמה ימים (שזה משך החיים של תאי זרע), יוצר אצלם צורך במחשבות מיניות, כי בעזרתן הם מגיעים לפורקן, בהקיץ או בחלומות בלילה, ומחדשים את תאי הזרע. כך שאת המחשבות המיניות, קשה למנוע. היות שבמרבית המקרים הצורך המיני של גברים גבוה מנשים, בגלל הסיבה זו, גברים רבים מאוננים גם כאשר הם מקיימים יחסי מין בריאים ונורמליים עם בנות הזוג שלהם.השאלה היא של מידת הפרטיות שלהם כשהם עושים את זה מחד, ושל השימוש בפורנו, שהפך להיות לגיטימי ומקובל עד שמדברים על כך ומחליפים חוויות - בין גברים צעירים בעידן האינטרנט. זה וזה מעוררים בך סלידה, והוא אולי גם לא מבין למה, כי בשיחות עם חברים שלו זה נורמה חברתית. כך שלכאורה את היא זו שלא בסדר.זה משהו לדבר עליו, עם הרבה סבלנות, הבנה ואורך רוח, וגם לבקש ממנו הבנה למה שזה עושה לך ואיך. כאשר אתם עושים זאת ביחד, זה יכול להיות חלק מהאקט המיני, ועם זה לא צריכה להיות בעיה. ואגב, יתכן שישנן סוגות של פורנו שתוכלי לא רק לחיות איתן בשלום, אלא גם להרגיש איתן טוב. יתכן. יש שני אתרי פורנו פופולריים שמיועדים לנשים סטרייטיות דווקא, אבל מתברר שאין להם הרבה ביקוש. גברים צורכים יותר פורנו מנשים. ואם זה לא נראה לך, גם זה בסדר. אבל תצטרכו ליצור הבנה וקבלה הדדית, כדי לצמצם את נקודות החיכוך הקשורות לזה.