שיחות על האקסית: מה המשמעות?

תאריך פנייה: 15.10.2015 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
ann28
לא מפסיק לדבר על האקסית
15.10.2015 • 16:38

שלום
ד"ר חסון,אני בת 28, יוצאת עם מישהו כמס' חודשים כבר והוא לא מפסיק להזכיר בכל פעם את האקסית שלו או להשוות אותי אליה.. זה ממש מציק לי ומרגיז אותידיברתי איתו על הנושא מס' פעמים והוא כל פעם אומר שהוא מצטער ושהוא נורא אוהב אותי אך בסופו של דבר חוזר לסורו. יש לנו גם בעיות בפן המיני- האינטימי..בקיצור אני אובדת עצות.. האם זה אומר שהוא לא באמת אוהב אותי/נמשך אליי?? האם הוא נמצא אתי בזוגיות כרגע (משתמש בי) רק כדי להתגבר על הפרידה מאותה אקסית ולשכוח אותה ? אני מרגישה מנוצלת.. וממש לא יודעת מה לעשות בנידון.. מצד אחד בא לי לזרוק אותו ולשכוח ממנו לעד.. מצד שני אני נורא נמשכת אליו..כל עצה תתקבל

ד"ר אורן חסון
בעיות בפן המיני, כשאת נמשכת אליו
18.10.2015 • 14:51

ann28יקרה,
כן, זה מבאס שהוא מדבר על אחרת. האם הוא באמת כבר פנוי לקשר איתך? האם הוא רואה אותך? - שאלות משמעותיות וחשובות.העניין הוא שלפעמים גבר שמדבר הרבה על הקשר הקודם, בעיקר מדבר על עצמו. הוא מנסה ליצור לעצמו תדמית מסויימת, קודם כל בעיניו, כדי לחזק את הביטחון שלו בעצמו. ואולי מנקודת מבטו, דרך הניסיון להעצים את התדמית שלו בעינייך (למשל, עד כמה בת הזוג שלו היתה מוצלחת). זה לא אומר שהוא לא נמשך אליך, אבל את מרגישה מנוצלת בצדק. הוא עדיין בתהליך של השיקום של עצמו, גם כשהוא מנסה לבנות קשר איתך.הוא מוצא חן בעינייך, ואת רוצה לתת לו צ'אנס. ככל שאת משמעותית בעיניו, כך זה יחלוף לו מהר יותר. מוטב להבהיר לו שאת לא רוצה לשמוע דבר על האקסית שלו. שמעת עליה מספיק, ומותר לך להבהיר לו את זה ולשים גבולות. ראי איך זה עובד.אבל את כותבת גם יש לכם בעיות בפן המיני-אינטימי, ולא הרחבת. האם הוא מנסה לשקם את התדמית שלו בגלל בעיות בעניין הזה? - מאד יכול להיות. זה נראה לי בעיה חמורה יותר מאשר השיחות על האקסית שלו. יתכן מאד שאם תטפלו בזה, השיחות על האקסית תופסקנה מאליהן.אגב, השארת את המייל הפרטי שלך בגלוי, ונאלצתי למחוק את ההודעה ולשלוח אותה מחדש. למען בטחונכם האישי - נא לא לחשוף פרטים אישיים.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083