קשר לא מחייב - מה לעשות?
אני
האם כדאי להשקיע במישהו שהוא בוגדני?
⌄
שלום
דר' חסון,אני בקשר עם מישהו ק טלפוני מלבד דייט אחד.לא ממהרת להפגש איתו, למרות שהציע לי פה ושם לצאת.אני לא יודעת אם כדאי לי להשקיע בקשר הזה מהסיבה שאני יודעת שהוא בוגדני, בגד באשתו ובאקסית שלו.הוא גרוש כיום פלוס ילדים.לדייט שיצאנו ראיתי שהוא מסתכל על מישהי, אמרתי לו נכון שהיא מהממת, הוא השיב בחיוב.אני לא מסוג האנשים שמקנאים בבן זוג שלהם וזה לא ממש מפריע לי.מה גם שהוא בחור טוב, אך נוהג להשתחצן בדברים שבכלל לא מאפיינים אותו.הוא אמר שהוא רוצה איתי קשר ללא מחוייבות.הדברים שאמר סותרים, קודם אמר שלא טוב להיות לבד ואחר כך אמר שהוא לא רוצה להתחייב לשום קשר בעתיד.אני שואלת, האם כדאי בכלל להיות בקשר עם מישהו כזה?אודה לתגובה.להזכיר אנו בני 40.
ד"ר אורן חסון
קשר לא מחייב.
⌄
את יקרה,
את בקשר לא מחייב שרק התחיל, דיברתם בטלפון והייתם בדייט אחד. את בקושי מכירה אותו, ויש הרבה מאד דברים שאת מניחה לגביו. למשל, שהוא "בוגדני", כטיפוס וכאופי, על סמך מעשיו בעבר. למשל, שלהשתחצן לא אופייני לו, למרות שהוא "נוהג להשתחצן". לא ברור לי למה את אומרת שזה לא אופייני, אם זה מה שאת מכירה. אני מקבל מזה את הרושם שאת מניחה לגביו דברים שאתרוצהשיהיה, יותר ממה שהוא. למשל, שאת מניחה שהוא רוצה להיות איתך בקשר מחייב, כשהוא אומר לך במפורש שלא.ואני חושב שאסתפק בנתון האחרון. הוא אומר לך שהוא רוצה איתך קשר ללא מחוייבות. אם זה מה שאת רוצה, אז גם עניין הבוגדנות לא רלוונטי, נכון? אז עשי כרצונך, כי הוא יכול להתאים לך לקשר לא מחייב, עד שהוא לא יתאים לך יותר. ואם זה לא מה שאת רוצה, אז מה השאלה?