קצת שטותניקית - האם זה מתאים לך?
מתא
התלבטות
⌄
אהלן, הסיפור שלי הוא כזה. במהלך טיול בחו"ל הכרתי באופן מקרי עוד 2 בחורות איתן טיילתי כחלק מטיול מאורגן במשך כמה ימים. במהלך הטיול נוצרה כימיה מעולה ביני ובין השותף שלי לטיול וביניהן מה שגרם לכך שהן החליטו להמשיך ולטייל איתנו ולהיות איתנו באותם המקומות. תוך כדי הטיול נדלקתי על אחת מהן ובאחד הלילות הצעתי לה לצאת. השעה הייתה כבר מאוחרת והיא כבר הייתה בדרך לישון אבל הציעה שבמקום לצאת לפאב אבוא אליה לחדר. בגלל שחברה שלה הייתה ערה ובגלל שרציתי שנהיה רק שנינו החלטתי לא לבוא ולמחרת נפרדו דרכינו בטיול למשך שבוע שלאחר השבוע תכננו להפגש שוב.במהלך השבוע הזה שמרנו על קשר בהודעות ולאחריו הגעתי לאותו המקום שהן היו. הבחורה הציעה לי לבוא איתן למחרת לטיול מאורגן שהן החליטו לצאת אליו אבל בגלל שלא הרגשתי טוב לא הצטרפתי. יום אחרי קבענו להפגש בפאב.שהגעתי לפאב ראיתי את שתיהן יושבות עם עוד בחור בפאב, כשהבחורה שנדלקתי עליה התנהגה כאילו השתכרה. הבחור עזב מהר מאוד את השולחן ובהתאם לכך גם הטון שלה השתנה והרגשתי שהיא מדברת יותר נורמלי שהיא איתי. השלמנו טיפה פערים אחרי השבוע שלא התראינו שתוך כדי היא זורקת לי עקיצות כמו " האמת שאני וחברה שלי היינו מתות להפטר מכם אבל אתם באים אחרינו לכל מקום ואנחנו לא מצליחות" ועוד כל מיני שטויות. אחרי כמה דקות היא פגשה חברות שהכירה שם ופתאום בלי להגיד שום דבר היא קמה מהשולחן ונעלמה איתן לפאב אחר. אני וחבר שלי חיכינו 2-3 דקות ואחרי שראינו שהן לא חוזרות החלטנו לקום ולא לשלוח להן הודעה ולשאול איפה הן.ביום למחרת אני מקבל ממנה הודעה שהיא ממש מצטערת על מה שהיה, היא אמרה שהיא וחברות שלה לא היו מאופסות והן ממש מצטערות.אני מבחינתי אמרתי לה שזה טיול שלהן ושהן יכולות לעשות מה שבא להן ויום למחרת הן כבר עזבו למקום אחר. מאז לא דיברנו ( שבועיים) והספקנו לחזור לארץ. אני מתלבט אם לשלוח לה הודעה ולהציע לה לצאת או לא. מצד אחד בחו"ל היה חיבור טוב, השיחות זרמו וגם שלא היינו באותו מקום שמרנו על קשר. מצד שני, היא עשתה קטע לא יפה בזה שקמה והלכה בלי להגיד שום דבר. אני תוהה אם היא באמת הבחורה שאני מחפש וחושב גם שאם היא הייתה בעניין שלי הייתה שולחת הודעה או רמז אחרי שחזרתי לארץ, במיוחד אחרי הקטע שהיה שם. מה דעתכם? האם בכלל שווה לשלוח הודעה ולנסות? הקטע שהיה שם מאוד הוריד לי ממנה.
ד"ר אורן חסון
קצת שטותניקית
⌄
מתא יקר,
אני לא יכול לומר לך. יתכן שיש בה הרבה מאד חיובי ומתאים לך, ויתכן שבצד זה היא גם קצת שטותניקית. ואולי בעיקר באווירה המתאימה, עם חברות מסויימות ועם אלכוהול. אם קצת שטותניקית מדי פעם לא מתאים לך, אז אולי אין סיבה שתתקשר אליה, גם אם היא כן הראתה בך עניין.