שאלה ותשובה - פורום זוגיות

תאריך פנייה: 15.10.2015 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
שני
נוחות או זוגיות ??
15.10.2015 • 09:02

שלום
כתבתי פה בעבר לגבי 3 דייטים שבהם יצאתי עם בחור(אותו אחד כמובן) אך שבניהם(דייטים) הוא לא דואג להתקשר לאחריהם או להראות אכפתיות רק שולח הודעות פה ושם והתייעצתי ושאני פשוט לא סגורה ולא רוצה לבזבז מזמני ולחתוך, מהתשובה שקיבלתי אמרת שמדובר בסוג של חוסר בטחון שלי בתחילת קשר.אך מה אם לדעתי מדובר בפשטות שאני חושבת שמגיע לי יותר ?? להפך לא מחוסר בטחון ממקום שאני יודעת שמגיע לי טוב יותר -שאדם צריך להתקשר לאחר פגישה ולנסות לקבוע את ההבאה בקרוב ולא לנסות למרוח עוד לפחות שבוע ומעלה עד הפגישה הבאה עד מתי שיבוא לו ?לי זה נראה כמו נוחות לגבר במסווה של תחילת קשר מה דעתך לגבי זה ?כי כביכול אני לא צריכה לדרוש יותר מדי רגשית מבחינת קרבה אבל פיזית אני צריכה לתת? למה תמיד זה מצטייר כחוסר בטחון של בחורה ? האם עלי להגיע למצב שאתן את כולי ובסוף אחרי שבועיים הבחור "פתאום" יחליט שהוא לא מעוניין יותר - כי הוא פשוט קיבל את רצונותיו וזהו ?
אשמח להתייחסות גם כזו כי התשובה די הרגיזה אותי והאם זו עדיין לדעתך עילה להמשיך "קשר" כזה. ובכללי מה אמורה לדעתך להיות תדירות מפגשים וגילויי מחויבות בעצם ?
תודה יום טוב :)

ד"ר אורן חסון
הפניה לשיחה קודמת
16.10.2015 • 10:58

שני יקרה,
מכיוון שאת שואלת מדוע השבתי כפי שהשבתי, אודה לך אם תפני אותי לשאלה ולתשובה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
שני
הפניה לשיחה קודמת
16.10.2015 • 13:31

ההודעה מתחת בעמוד הזה.מהתאריך 11.10 כותרת - "קשר נכון ".
ההודעה שפה היא תגובת המשך
אשמח לתשובה תודה.

ד"ר אורן חסון
לחתוך בלעדי, ולהתאפק קצת איתי
18.10.2015 • 14:50

שני יקרה,
אני מניח שאם היה מדובר בפשטות שאת לא סגורה על הקשר הזה ורוצה לחתוך, ושלדעתך את מדובר בפשטות שאת חושבת שמגיע לך יותר, אז היית סוגרת את הקשר וחותכת. כי מגיע לך יותר, ואז אין בכלל שאלה. במקרה הזה אני הייתי מסכים איתך, אלא שהתלבטת, וניסית להבין למה.שאלת אותי, ואני מצטט" האם אני "פשוט לא מצליחה למשוך אלי בנים בטווח הארוך?"- וזו שאלה שלך. כתבתי לך בתגובה שזו שאלה של חוסר ביטחון, וגם - שהיא לא מוצדקת. אם את כועסת עלי, זה בסדר. אם את חושבת שמגיע לך יותר, את יכולה לחתוך את הקשר. אבל את צריכה לשאול את עצמך, מצד שני, מדוע את חושבת שאת מושכת קשרים שאת חושבת שהם לא נכונים? האם יתכן שיותר מאשר את לא בטוחה ביכולות ובאיכות שלך, ובידיעה של מה שאת רוצה, ואולי יותר בידיעה של מה שאת יכולה להשיג, את בעיקר לא בטוחה ביכולת השיפוט שלך? ואולי בעיקר חושבת שאת מגזימה ומפעילה את הגרזן מוקדם מדי, ולא נותנת צ'אנס? אלה הן שאלות, ויכול להיות שזה כך, ושאת מודעת לזה שאולי את שיפוטית יתר ושזה גם מזיק לך. אם זה כך, ואני חוזר על מה שאני אומראםזה כך. אז אולי נכון יותר שתמתיני, ושתתני צ'אנס קצת מעבר למה שאת עושה בדרך כלל, וראי מה קורה. לפעמים תראי שצדקת, ואולי פה ושם תראי שאולי החמצת משהו, ושייצא לך טוב יותר בגלל שחיכית. ויש לי הרושם, ואולי אני טועה, שבשביל זה בדיוק פנית אלי. כדי להתאפק קצת לפני שתחליטי לחתוך. אחרת היית עושה זאת בלעדי.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083