פורום ייעוץ זוגי שאלות על זוגיות

תאריך פנייה: 15.10.2015 מס׳ הודעות: 1
חיפוש נושא
חולמת
ביטול האחר
15.10.2015 • 08:31

שלום
בעלי איש קריירה שמאוד משקיע בתפקיד ולפעמים זה מרגיש כאילו העבודה שלו נמצאת בעדיפות ראשונה. הדבר גורם להרבה תיסכול וריבים בנינו. הפעם החלטתי להתייעץ בפורום איך עלי לנהוג איך אפשר לשנות מבלי לריב ולצעוק. בעלי טוען שהוא תומך כי וממליץ לי להתקדם בתפקידי מבטיח הבטחות שיעזור ויתמוך. אבל... בכל פעם שאני פונה ומבקשת שיחזור הביתה בשבע בערב בכדי שאוכל להתפנות לחוג הספורט שלי הוא חוזר ואומר שאין לו אפשרות ויש הרבה עבודה!!! מה אני אמורה לענות איך אני אמורה להגיב? די נמאס לי מהויכוחים האינסופיים.

ד"ר אורן חסון
בני כמה אתם?
16.10.2015 • 10:56
בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
חולמת
בני כמה אתם?
16.10.2015 • 21:26

בני 30 פלוס

ד"ר אורן חסון
אולי אתם רבים על אהבה
18.10.2015 • 14:46

חולמת יקרה,
לא הבנתי מה הקשר שבין ההתקדמות בתפקידך, והרצון של אישך לתמוך בך בזה, לבין חוג הספורט שלך. יתכן שקיים, אבל לא ברור לי אם על זה הויכוח או על השעות שהוא נמצא בהן בעבודה, שמקשות עליך לעסוק בספורט בלי שום קשר להתקדמות שלך בעבודה.אני מבין שיש ביניכם קונפליקט משמעותי על השעות. אמנם לא אמרת שיש לכם ילדים, אבל אני יכול להסיק את זה מכך שאם הוא לא מגיע הביתה מוקדם, את לא יכולה לצאת. זה מקשה עליך, ואת מרגישה שהוא מגביל אותך, ושזה לא הוגן.מצד שני, לא ברור לי עד כמה ואיך הדיון ביניכם על השעות, מתחבר לעתיד המשותף שאתם רואים ביחד. למשל, למצב הכלכלי ביניכם. למשל, לזמן שאתם מבלים ביחד ולרומנטיקה שיש או שאין ביניכם. ואם היא חסרה, האם זה רק בגלל הכעסים שלך על מה שאת לא מספיקה לעשות, או בגלל שאין לכם זמן ביחד, והספורט הוא רק תרוץ לכעוס עליו שלא מבליט באופן גלוי את הצורך שלך להיות איתו, כבת זוג, ואת הצורך הזוגי בשיתופיות ובהורות משותפת.הרבה דברים אינם ברורים לי ממכתבך פרט לכך שאני מבין שיש ביניכם קונפליקט משמעותי, שאתם לא מצליחים להתגבר עליו, ושהדרך שבה אתם מנסים לפתור אותו גורמת לכם לריב עוד. יתכן שכדאי שתלכו לייעוץ כדי להבין על מה באמת אתם רבים. אני לא בטוח שאתם יודעים. אולי אתם רבים על אהבה, ולא מודעים לזה. אולי יש דרכים לבטא זאת, באופן שלא יפגע בחיים האישיים או המקצועיים שלכם, ואתם לא יודעים להגיע אליהן ולבטא אותן. יתכן שטיפול זוגייסייע לכם בעניין הזה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083