התנהגות בני זוג: מה המשמעות?
קרן
האם יש לזה סיכוי?
⌄
שנינו בני ארבעים פלוס גרושים עם ילדים.נפגשנו כמה פעמים וחוץ מנשיקות לא היה כלום מבחינה פיזית.נראה לי ששנינו נהנים כשאנחנו נפגשים. בפגישה האחרונה הוא אמר לי שהוא אוהב חזה קטן, אני קצת הופתעתי כי לי יש חזה גדול וחשבתי שזה קצת חוסר טקט מצידו להגיד לי את זה. ואולי זה בעצם מסביר למה הוא לא מנסה להגיע מעבר לנשיקות... הוא אפילו אמר שהפנטזיה שלו זה חזה קטן... זה לא הפריע לנו להתנשק די בלהט כמעט כל הערב.בקיצור אני לא מבינה מה קורה כאן,האם בכלל אפשר להמשיך בקשר כזה או שלחפש מישהו שישמח במה שיש לי?
ד"ר אורן חסון
לדעת מיהו
⌄
קרן יקרה,
העניין הוא שאת בקושרי מכירה אותו. אם החשיבה שלו אובססיבית, והוא מתקשה לשנות דפוסי חשיבה, אז זה יפריע לו שוב ושוב. אם הוא לא, ורק פתח בפנייך משהו אישי שהמשמעות שלו בעיניו אינה גדולה, אלא באמת התכוון לשתף אותך במשהו מאד אישי, ואפילו אינטימי בעיניו, אז יתכן מאד שאין לזה משמעות. מעבר לכך שזה אכן היה מעשה חסר טקט, כמובן. וחוסר טקט מגיע לעיתים קרובות או מאדם שלא יודע להתחשב באחרים והם מעניינים אותו פחות, או בנושאים שהם חסרי חשיבות בעיניו, והוא לא רגיש מספיק להבין שעבורך הם יכולים להיות מאד משמעותיים, כי אולי תביני אותם אחרת לגמרי ממנו. זה משהו שהוא טיפוסי לגברים רבים, באי הבנתם את העולם הרגשי של בת זוגם, אבל יש גם נשים לא מעטות שלוקות בזה.תצטרכי להתאזר בסבלנות, מן הסתם, כדי לבחון מה מן האפשרויות הללו היא הנכונה.