ארכיון שאלות ותשובות לפי תאריך – עמוד 218
-
זוגיות שהתפרקה.
שלום אני בת 24, היה לי חבר כחצי שנה (בן 24) לפני כשבועיים וחצי הוא הציע לי נישואים. הייתי בעננים, מאוהבת בו מעל הראש, הרגשתי שהוא הגבר של חיי, דיברנו על עתיד...
-
הפסקה
שלום רב, אני הכרתי את האקסית שלי במהלך טיול ארוך שעשיתי בדרום אמריקה , הסתובבנו ביחד שבועיים שהיו מטורפים והרגשנו שאנחנו מאוהבים. היא סיימה את הטיול שלה לאחר...
-
נישואים במשבר
שלום רב, אני נשואה כמעט 6 שנים+1, מאז תחילת הקשר עברנו המון עליות ומורדות אך תמיד היה נראה שיש תקווה, כבר שנתיים שאנחנו משפחה קטנה וכל מה שהפריע מעט עד אותו ...
-
מחסום רגשי
היי :) אני עוברת תקוופה של 4 שנים כמעט בהם אני פשוט לא מצליחה להביא שיחות sms בלבד אפילו לא מגיעה לשיחות טלפון ולידי דייט ראשון . מאוד קשה לי בשיחות הראשונות...
-
החברה עזבה אותי
כמה חודשים שאני עם מישהי בתקופת הצבא, בחודשיים האחרונים של הקשר הכל התהפך ונהיה מגעיל, ריבים על שטויות ויחס מזלזל מאוד מצידה ואז חרטות גדולות מאוד. היא טוענת...
-
שלום
כשהייתי בת 25 יצאתי שלוש חודש עם גבר בן 47 והוא גר בעיר שונה ממני והיינו נפגשים אצלו והקשר היה בעיקר לשכב. הוא אהב אנלי וגם נהנתי בהתחלה אבל אחכ ראיתי שכואב ...
-
חזרה לאחור
אורן שלום,אני בת 25 ונמצאת עם בן זוגי(32) שלוש וחצי שנים. חשוב לי לציין שבן זוגי הוא טיפוס ביתי שלא אוהב מסיבות, פאבים ונטול ידידות. עד פה תענוג. לאחרונה הוא...
-
אינטרס
שלום דר',הכרתי בחור הקטן מימני בעשור.האמת שהוא ניגש אליי...דיברנו ואנו יחד כחודש.תוך כדי שיחות ביחד והבנה הגעתי למסקנה שהוא מעוניין למסד את הקשר, אך יש בעיה ...
-
עיצה
שלום דר'אני בת 32 והבן זוג שלי בן 27 ביחד כחודש.כרגע אני לא עובדת, וכמעט בכל פגישה איתו הוא שואל לגבי עבודה.כרגע אני לא מחפשת עבודה, מסיבות אישיות, מה גם שהו...
-
לשכת הסעד
בעלי בן 55- בזמן האחרון הכיר בחורה דרך העבודה שלו- והתיידו-התחילו להתכתב והתחילו לדבר בטלפון-אני תפסתי הודעות שלו אליה על זה שהוא אוהב ומתגעגע-רבנו הרבה על ז...
-
רצון לזוגיות
שלום, אני גרושה בת 40 ויש לי ילד אחד.התגרשתי לפני מס' שנים והיה לי בן זוג שנה ו-9 חודשים. לא גרנו יחד. גרוש +.אני חייבת לציין לפני הכל שמדובר בגבר מקסים אבל....
-
עזרה עם האקס
אני והאקס שלי פרודים כבר כמעט חצי שנה. אני חייבת להודות שאני עדיין מאוהבת בו בעיקר בגלל שהוא הבן זוג הראשון שלי וכי הוא זה שעזב אותי . בסיום הקשר הוא התנהג ב...
-
נסיעה לחו"ל
שלום, בן זוגי 28 ואני 25 נתקלנו לאחרונה בקשייםאנו גרים יחד כבר שנה וחצי עם המון אהבה ואכפתיות, לפני כחודש קיבלתי הזמנה מחברות לטיול בח"וול של 3 ימים לרגל יום...
-
משברון
שלום ד"ר,קודם כל תודה על הפורום הזה! כבר מספר פעמים התייעצתי איתך וממש עזרת לי, תודה!ועכשיו לעניין...אני נשואה שנה וחצי. לפני חודשיים בערך גיליתי שבעלי גולש ...
-
נישואים במשבר בהריון
אורן שלום,אני ובנזוגי ביחד כ-3 שנים, נשואים חצי שנה ואני בהריון בחודש שישי (נכנסו להריון ישר אחרי החתונה, שנינו באמצע שנות ה-30).מאז ומעולם הקשר ביננו ידע על...
-
קשיים לפני חתונה
היי, אני בת 24, התארסתי לפני שבוע עם בחור מדהים שאני מאוד אוהבת. הכל היה מושלם, אני אוהבת אותו מאוד והוא אותי, הוא דואג לי, משקיע בי, מפנק, מרגש, מפרגן... גב...
-
אגרן מספרי טלפון והודעות SMS
היי,יש לי בעיה שאני לא יודעת איך לפתורלבעלי (נשואים חודשיים) יש מספרי טלפון של בחורות שיצא איתן לדייטים לפני שהכיר אותי ,בנוסף, יש לו הודעות SMS שכתב להן וכר...
-
חבר שלי בקשר עם האקסית
הי, אני בת 31. אני גרה עם חבר שלי (בן 29) כבר שלוש שנים, אך סה"כ אנחנו יחד כשש שנים עם פרידה באמצע של כמעט חצי שנה.קצת לספר רקע: אנחנו במערכת יחסים מאוד אוהב...
-
חושב על אישה אחרת
היי. אני נשוי מעל 7 שנים עם עם 2 ילדים קטנים. בשנה האחרונה הייתי בקשר ידידות בלבד עם אישה נשואה במקום העבודה. שיחות נפש על הכל כולל פילרטוטים אפלטונים. לאחרו...
-
נשוי במשבר
אני נשוי בן 46 + 2 היתה לי בת זוג נוספת 10 שנים לפני שנתיים ביקשה שאבואפנוי והיא תחכה לי בשקט לטענתה מהיום הראשון ששלחה אותי הפריעו לי הרבה דבריםשעשתה ואני ה...
-
פרידה כואבת
אני ובן זוגי שנתיים ביחד אחרי הרבה מאוד שעברנו סלחתי לו המון פעמיים על המון טעויות שהוא עשה בעבר .. התגברנו על הכל ... אני חייבת לציין שהוא עשה מהמף בחייו עב...
-
המשפחה של בן הזוג שלי לא מקבלת אותי
היי אני בת 26 ונמצאת בזוגיות של 5 שנים עם בחור ממשפחה חרדית, אני מסורתית שומרת כשרות אך לא שומרת שבת. בן הזוג שלי דתי לאומי, לא חרדי כמו המשפחה שלו. במשך כל ...
-
עיצה
שלום דר' חסון,הכרתי בחור נפלא....אנו בני 30+, מכירים שבועיים.מה שקורה הוא עדיין בקשר עם האקסית שלו שאיתה היה בזוגיות מספר שנים.הוא אמר לי בפירוש שלעולם לא ינ...
-
פרידה מכבידה
היי.. התחלתי לפני 4 חודשים קשר עם מישהי שלומדת איתי בכיתה (לימודי תעודה) ולפני שבועיים הוא הסתיים. הקשר התחיל בחשש- לא הייתי בטוח מה אני רוצה.. כשהבנתי שהיא ...
-
פרידה חד צדדית
שלום. אני לא יודעת מאיפה להתחיל..... אני בת 28, בעלי בן 30. לפני כחודש בעלי הודיע לי שהוא לא יכול יותר להמשיך ככה והוא עוזב את הבית. אני לא אגיד שזה בא לי בה...
-
רגליים קרות
ד"ר שלום רב,אני ובן זוגי בני 40 + . אנחנו גרים יחד מזה מס' חודשים ומתכננים להתחתן. לשנינו אלה יהיו נישואים שניים. לשנינו אין ילדים.בתחילת היחסים הבנתי שבן זו...
-
התרחקות של בן הזוג לעיתים
שלום רב דר חסון!, אני בזוגיות חודשיים ואני בת 29 ובן זוגי קטן ממני בשנה.בתחילת הזוגיות שלנו- ההרגשה הייתה מופלאה, הרגשת אהבה מבן הזוג וקירבה.הרצון כל היום לד...
-
האם לשתף אותו?
אני אלמנה מעל גיל שישים. לא יצאתי עם אף אחד מאז שהתאלמנתי לפני חמש שנים. אני מאוהבת בידיד אותו אני מכירה למעלה מעשרים שנה, גם הוא אלמן. אין לי מושג אם ומה הו...
-
הבעל עזב את הבית
בני 40. הבעל עזב לאחר לידה רביעית, תינוק בן 10 ח׳. זה קרה לאחר לידה שלישית וחזר לאחר כחודש. טוען שמספר שנים לא טוב לו בזוגיות וביקש להיפרד. זה קרה לפני חודש....
-
עזרה בבקשה
שלום רב, אני בת 27 (חוזרת בתשובה לשעבר) נשואה לבעלי (32) חרדי. אנחנו מכירים שנתיים, מתוכן נשואים שנה. עליתי ארצה לבד לפני שש שנים, בעוד שרוב משפחתי נותרה בחו...
-
איך להגיב/ מה לעשות?
שלום דר' חסון,אני סטודנטית בת 33, לפני חודש פנה אליי בחור שלומד עימי באונ' שאינני מכירה..... הוא סיפר שהוא פשוט "דלוק" עליי תקופה ארוכה...מה גם שבירר עליי פר...
-
בעיות בחיי נישואין
ערב טוב , אני ובעלי ביחד כבר 14 שנים מתוכם 6 שנים נשואים פלוס שתי בנות מהממות. כיום אני חצי שנה אחרי לידה. בשלוש שנים האחרונות אני מרגישה שבעלי לא ממש יוזם ס...
-
שאלה ללא מענה??
אני בת 39, נשואה 7 שנים ועם 2 ילדים מקסימים (בת 5 ובן שנה). אני ובעלי עובדים בתחום הסוציאלי, והחיים שלנו עמוסים טכנית וגם רגשית, כי שנינו עובדים עם אנשים הזק...
-
גזענות
ד״ר חסון שלום,
-
האם לעזוב או לנסות להישאר?
שלום, אני גרושה +1 בת 40. גרושה 5 שנים.לפני כשנה ושלושת רבעי התחלתי לצאת עם גבר המבוגר ממני בעשור. גרוש +.הוא גבר איכותי, ישר, טוב לב ומקסים.בגדול יחסינו מלא...
-
ידידים פלוס
לפני 4 חודשים הכרתי בחור יצאנו לדייט ראשון היה נחמד וזהו לא הרגשתי שיש המשכיות לדייט שני. אחרי חודש הקשר התחדש והתחלנו להיות ידידים טובים ולפני כחודשיים וחצי...
-
מרגיש ריחוק וקרירות
אני יוצא עם מישהי כבר תקופה של חודש והכל טוב ויפה באמת היא מראה לי יחס תמיד שואלת הבת זוג המושלמת .. ואני בחור שמתעצבן מהר.. ואמרתי לה את זה ןזה גורם לריבים ...
-
הידידה שלו לא רוצה לפגוש אותי
שלום ד"ר חסון,לפני שבוע כתבתי על בן זוגי ועלי (חצי שנה ביחד, עוברים לגור יחד) ועל ידידתו של בן זוגי, שהקשר ביניהם מציק לי למרות שלא היה ביניהם שום קטע רומנטי...
-
עגיל
שלום ד"ר חסון,אני ובעלי נשואים פעם שניה, ביחד יש ארבעה ילדים. לפני כחצי שנה בעלי החליט לישם עגיל באיבר המין. מאז יש לו בעיות עם זה, הכוללות כאבים/אודם/אנטיבי...
-
כעס
אני ובן זוגי כבר 8 שנים ביחד. הוא גבר נפלא, חם ואוהב, מבשל, ועוזר בבית הרבה. הוא קצת סגור, אך לא חריג, לעומת הגברים.. ישנה ביננו בעיה אחת, פעם היו לו רק לעית...