פלירטים לא אפלטוניים: מה עושים?
natan
חושב על אישה אחרת
⌄
היי.
אני נשוי מעל 7 שנים עם עם 2 ילדים קטנים.
בשנה האחרונה הייתי בקשר ידידות בלבד עם אישה נשואה במקום
העבודה. שיחות נפש על הכל כולל פילרטוטים אפלטונים.
לאחרונה אני לא מפסיק לחשוב עליה מינית.
יש לציין שהיא יפה וסקסית ויש לה אין ספור ידידים ומחזרים.
ללא מין.
היא מאוד דוגלת בקשר ידידות בלבד. סוג של ריגוש בשבילה.
ויודעת ( קשה לי להאמין) לשלוט בזה.
אני לא מפסיק לחשוב עליה. ולא מרוכז בעבודה ובחיי הפרטיים.
שוחחתי איתה על הנושא ואפילו ניתקתי איתה קשר
מספר פעמים. יש קושי בדבר כי אנחנו באותו המשרד.
ואותם ידידים משותפים.
איך מוצאים אותה מהראש ?
איך מחזקים את הקשר בבבית ? האם זה יעזור ?
ד"ר אורן חסון
פלירטים לא אפלטוניים
⌄
נתן יקר,
אתה מספר לא על פלירטוטים אפלטוניים, אלא על פלירטים שהם לא אפלטוניים, אבל ללא כוונת ביצוע - לפחות מצידה של האשה. הם פלירטים לכל דבר, ונותנים לך את האשליה שהם לא אפלטוניים, כלומר שניתן לממש אותם (אתה אומר שקשה לך להאמין שהיא יכולה לשלוט בזה). מתברר, לפי מה שאתה כותב, שהיא הצליחה להטעות אותך, או לפחות את העולם הרגשי שלך, כאילו יש בפלירטים האלה כוונת ביצוע, עד כדי כך שאתה מאבד קשר עם המציאות. וכפי שאתה כותב, ומרגיש, יש בזה כדי להזיק לך. יותר מזה, זה אכן מזיק לך. מה שאתה מדמיין שישנו בינך לבינה הורס לך את הקשר המשפחתי שלך. האם זה משום שהיא בריאה בנפשה וסתם נחמדה לסביבה, ורק בעיניך זה מתפרש משום מה אחרת (למשל, כי אתה לא רגיל ליחס "רגיל" ומכבד מנשים)? האם זה משום שהיא עם בעיות נפשיות ודורשת תשומת לב וחיזור מתמיד, למרות שאין לה כוונה לממש את זה, ולא אכפת לה מהגברים שנופלים שדודים סביבה, וממה שקורה בינה לבין הנשים שלהם? ואולי אפילו להפך, שהיא נהנית מזה? - אני לא יודע, נתן. אני רק יודע שאתה כותב לי שאתה חי באשליה, שרוב הזמן אתה יודע שזו אשליה, ושזה הורס לך את חיי המשפחה שלך.חשוב שתיקח יוזמה ותציל את עצמך, גם אם אתה חושב שאתה בסדר. אתה לא נשמע "בסדר". האם לעשות את זה דרך טיפול? האם לחפש ומיידית מקום עבודה אחר? - לא יודע, אבל קח אחריות על החיים שלך ושל יקיריך.