פורום ייעוץ זוגי שאלות על זוגיות
רחלי
אינטרס
⌄
שלום
דר',הכרתי בחור הקטן מימני בעשור.האמת שהוא ניגש אליי...דיברנו ואנו יחד כחודש.תוך כדי שיחות ביחד והבנה הגעתי למסקנה שהוא מעוניין למסד את הקשר, אך יש בעיה אחת;הבחור חושב שהדירה שאני מתגוררת בה קנויה, שהיא בעצם מושכרת.לא אמרתי שהיא קנויה....אני פשוט לא בחורה שנוהגת לשקר, מאמינה ב"אמת", פשוט הוא הסיק כך ( לא אכנס לפרטים).השאלה היא; 1.האם כדאי להשאר עם הבחור הנ"ל לאור זה שאני יודעת ומודעת לכוונות שלו?!2. האם ליידע אותו ולראות איך הוא פועל לאחר הידיעה?! או שמא לחכות עוד.....כשישאל..?!יש לי הרגשה שהוא יעזוב את הקשר, לאחר שידע שהדירה בעצם מושכרת!אבקש את חוות דעתך בנושא.תודה מראש,ויום טוב.נ"ב: תפסתי אותו בכמה שקרים....אך זרמתי ולא הראתי לו, אך זה כבר נושא אחר.
ד"ר אורן חסון
בני כמה אתם?
⌄
רחלי
37 ו 27
⌄
(הודעה ללא תוכן)
ד"ר אורן חסון
לדעת מה כוונותיו
⌄
רחלי יקרה,
יותר מכל מה שאמרת לי, מדאיג אותי שהוא רוצה למסד את הקשר כבר לאחר חודש. וכן, אולי דווקא כאשר זה פער הגילאים שלכם, ולו רק משום שזה לא מקובל. אינטנסיביות שכזו מצביעה, בדרך כלל, על חוסר יציבות. העובדה שתפסת אותו בשקרים, אולי מרמזת עוד על כך, תלוי במה תפסת אותו ומה היו השקרים. האם זה בגלל אינטרסים "לא נכונים" כמו כלכליים? האם זה כי הוא רוצה לקבל ממך טובות הנאה רק בשל ההבטחה שלו למסד את הקשר? האם הוא רציני כי באמת נדלק עליך? - לא יודע. תצטרכי לבחון את העניין. מתישהו הרי תצטרכי לומר לו. אם את מחפשת קשר קבוע, אחת הדרכים לדעת מה כוונותיו היא להיות גלויה באשר למי שאת ולמה שאת.
רחל
לדעת מה כוונותיו
⌄
שלום
שוב דר' נכבד,הוא לא אמר במפורשות שברצונו למסד את הקשר, אלא הבנתי עפ"י מעשיו ומה שאמר, כמו שכבר בימים האשונים רצה שאבוא לאמו לארוחה, הזמנות לסופי שבוע...בקשה שאבוא לליל פסח אליו....כבר קבע עובדתית שנהיה ביחד, בלי לשאול אותי.מה גם שהיה מגיע אליי בלי לקבוע מראש... ובלי לשאול אותי קודם אם זה מתאים לי.לא רצה להוציא אותי לדייטים, רצה להפגש אצלו או אצלי.זה התפוצץ ואנו כבר לא בקשר....הוא לא כיבד את הזמן שלי ואותי בכלל, הגיעו מים עד נפש ואמרתי לו שלא אשים הכל בצד רק בכדי לראות אותו, למרות שנהגתי כך...נגד עקרונותיי.אמרתי עוד כמה מילים לא במקום, ואני מודעת שגם אני לא הייתי בסדר, והוצאתי את הדברים בצורה בוטה ולא מתחשבת.