בלבול רגשי בקשר: מה לעשות?

תאריך פנייה: 03.03.2015 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
ערן
פרידה מכבידה
03.03.2015 • 01:00

היי.. התחלתי לפני 4 חודשים קשר עם מישהי שלומדת איתי בכיתה (לימודי תעודה) ולפני שבועיים הוא הסתיים. הקשר התחיל בחשש- לא הייתי בטוח מה אני רוצה.. כשהבנתי שהיא לא מעוניינת להיות ניסוי ותהייה והיא נטשה אותי לבד בעניין נלחמתי עליה.. אחרי מעט מאוד זמן פגעתי בה והייתי עם האקסית שלי.. היא גלתה ולא רצתה לשמוע ממני.. שוב יצאתי למלחמה והצלחתי להגיע ללבה. היא סלחה לי ונהיינו זוג של ממש. אחרי זמן לא רב, משהו כמו חודש-חודשיים.. התחילו לעלות בי ספקות אם בא לי על הקשר הזה.. ומזמן לזמן זה פשוט נהיה מעיק ולא נוח. זה הגיע לרמות הזויות שפשוט לא רציתי להיות על ידה.. לא רציתי לגעת בה, להריח אותה, לראות אותה! שלא לדבר על סקס וכו'.. לפני שבועיים זה פשוט נגמר.. כמו שרציתי. סוף סוף הצלחתי לצאת מזה.. ועכשיו אני לא יודע מה קורה איתי.. אנחנו לא מדברים, בכלל. אנחנו מתראים יום יום בכיתה ולא מחליפים מילה. חברנו חברים משותפים. אני מתחיל לחשוב שאולי אני רוצה שנחזור.. או שמינימום נחזיר את החברות היפה שהייתה לנו לפני הזוגיות.. משם הכל התחיל בעצם. אני טרוד ולא מצליח לעשות שום דבר במשך היום מבלי לחשוב על זה.. לחשוב עליה.. זה יושב עליי ומכביד עליי מאוד.מה אני צריך לעשות? האם לנסות להחזיר אותה?מה יכול לגרום לתגובות האלו אצלי? כשהיא כאן אני רוצה לברוח וכשהיא לא אני רוצה לרדוף ולהשיג.. יכול להיות?

ד"ר אורן חסון
מובן לעצמך
03.03.2015 • 10:07

ערן יקר,
אתה מתאר בלבול רגשי רב מאד. שלך. זה משהו שאתה צריך לפתור עם עצמך, ולנסות להבין מה מקורו. זה לא היא, זה חוסר יציבות אצלך שאתה צריך להבין את מקורו. במצב הזה, לא פלא שהיא שומרת על עצמה ומתרחקת.אם אתה מרגיש שאתה נשאר במחשבות הטורדניות הללו, ולא מצליח לצאת מהן, לך לטיפול, כדי להבין ולהתמודד. לא בהכרח למען הקשר הזה, אלא למען כל קשר שתרצה להיות בו בהמשך. כתבת כאן הרבה דברים ועל הרבה טלטלות שהן בעיקר פנימיות שלך, ונראה לי שאתה לא מובן לעצמך. קודם כל לעצמך. על זה אתה צריך לעבוד.ואנא, בפעם הבאה שאתה כותב, חפש מערכת הפעלה אחרת, כי הטקסט שהכנסת באופן שהכנסת יוצא חריג ומבולבל.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083