בת זוג לא משהו - מה עושים?

תאריך פנייה: 19.03.2015 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
bnc
החברה עזבה אותי
19.03.2015 • 01:28

כמה חודשים שאני עם מישהי בתקופת הצבא, בחודשיים האחרונים של הקשר הכל התהפך ונהיה מגעיל, ריבים על שטויות ויחס מזלזל מאוד מצידה ואז חרטות גדולות מאוד.
היא טוענת שאני לא מספיק גברי ולא יודע להעמיד אותה במקום ומטבעה היא מותחת את הגבול ובוחנת אותי כל הזמן. לפני שלושה שבועות נפרדנו שבוע וחצי ניסיתי להסביר לה שאפשר לתקן ולסדר הכל אך היא טוענת שהיא פוגעת בי ולא מכירה את עצמה כשהיא איתי ועדיף לה להיות לבד
עשיתי טעות במשך שבוע וחפרתי לה והצקתי התקשרתי כל הזמן עד למצב שהיא מפתחת אלי אנטי במקום שיקרה ההפך ומנתקת לי בפנים ומדברת בצורה ממש מזלזלת.
כבר שבוע שלא דיברנו ואני מאמין שאני יכול לפתור את זה אני ממש רוצה לחזור אליה ולתקן את זה.
אם זה יכול לעזור להבין את התמונה היא סובלת מחרדות וטנטון.
מה עלי לעשות?

ד"ר אורן חסון
בת זוג לא משהו
23.03.2015 • 14:58

bncיקר,
אני מניח שהיא מאד חכמה ויפה, אשת שיחה טובה, ושהאינטימיות המינית שלכם נהדרת, אם אתה רוצה להישאר איתה למרות שהיא מזלזלת בך, לא יודעת לשמור על קשר יציב, מפתחת אנטי כלפיך ופוגעת בך. אחרת אני לא רואה סיבה לכך שאתה מתעקש להישאר דווקא עם בת זוג שלא קל לחיות איתה. כך שיתכן, ואני לא יודע אם זה נכון או לא - שאולי היא עושה לך טובה בכך שהיא נפרדת ממך, אבל לבטח אתה לא מרגיש כך. אתה אומר שהיא טוענת שאתה לא גברי, ומצד שני, אתה חופר ומציק לה, שלא מוסיף לתפיסת הגבריות. משהו לא עובד בתקשורת ביניכם, ואולי אין סימטריה ברצון ההדדי. ואולי בגילך הצעיר, ועם חוסר הניסיון שלך, קשור לחוסר הביטחון שלך שאולי אומר לך שלא תצליח למצוא מישהי מוצלחת כמוך. האם זה נכון? - מנסיוני, סביר שלא, אלא שאתה עוד לא יודע את זה. כך או כך, ראה בבקשה תשובה שנתתי פעם למישהי, שנושאת את הכותרת"לא בן זוג" מוצלח.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083