ארכיון שאלות ותשובות לפי תאריך – עמוד 217
-
אובססיביות או אהבה
יש לי חבר קרוב לשנתיים ..... שאנחנו מאוד אוהבים אחד את השני אבל יש לו בעיה ענקית של הרס עצמי כל פעם מחדש הוא מצליח להרוס את הקשר ... יש לו אופי ממש קשה עד לא...
-
עזרה
היי ברצוני לדעת ומדוע אני פוגשת רק בחורים שמנסים להכניס למיטה על הדייטים הראשונים ולא לכבד את הבחורה לפי כרצונה ולפי מה שמתאים לה ושהבחורים לא יקחו את המושכו...
-
מיואשת
שלום, מזה כחודש אני במערכת יחסים רצינית עם בחור בן 29 (אני בת 26). כבר עברנו את שלב ה"אני אוהב אותך", ישנים ביחד, והמשפחות של שנינו יודעות על זה. ביום חמישי ...
-
לחתוך פה או להמשיך הלאה?
(הודעה ללא תוכן)
-
להמשיך הלאה
יש לי אקס שממנו נפרדתי כבר לפני שנתיים.בת 26. בלית ברירה כי לא היה בוגר מספיק. האופי שלו מאוד התאים לי והרגשתי שלמה איתו. מאז יצאתי לדייטים שלא ככ הצליחו ובע...
-
קנאה היא טובה? ואם אין אותה באהבה?
שלום רב, אני בת 29, הוא 28.אני נמצאת במערכת יחסים טרייה של כחודשיים עם גבר שסיפר לי שבעברו היו לו מערכות יחסים לא טובות, אני מדברת על האהבות שלו כשהיה ילד, ל...
-
זוגיות במבחן
שלום יש לי שאלה תאורטית שהייתי מקווה לשמוע מאדם חיצוני. בהיותי בת 22 ולא היה לי קשר רומנטי מעולם. אך יש סיבה:אני דוחה זאת . אני סובלת בכללי מחרדות ועל כן גם ...
-
הבת מאוהבת
אני בדילמה לא יודעת למי לפנות-אני אמא לבחורה בת 21 שלומדת בחיפה(אנחנו מכפר ערבי בצפון) וגרה במעונות לבד-אנחנו נוצרים- הילדה מספרת שהיא התאהבה בבחור מוסלמי של...
-
מה עושים?
אני נשואה כ 10 שנים ואמא לשני ילדים. היחסים האינטימיים עם בעלי מלכתחילה לא היו "מדהימים" אולם מזה כשנה כמעט ואין בינינו אינטימיות כלל..אני לא מצליחה לדבר על ...
-
אשמח לשמוע את דעתך, קיצרתי:
בן הזוג שלי מקסים, הוא מציאה לכל דבר, הוא חכם, רציני, בוגר, הוא מעריך אותי וכבונוס הוא גם נראה טוב.הכרנו בסביבה לא טבעית לשנינו, בטיול, שם הייתה בינינו התאהב...
-
התחלות
שלום בת25 ללא קשר כרגע. אני מאוד זוגית אך משום מה לא מצליחה להביא לידי לקשר. השיחות הראשונות עם בנים נתקעות אצלי באופן עקבי תמיד. תמיד בשיח יוצא שהבן מבקש ממ...
-
ייעוץ
היי רציתי לשאול ולהתייעץ אני בתולה בת 29 ויוצאת עם מישהו אחרי כמה דייטים כבר ממולץ לספר לו?
-
צומת דרכים
המתלבטים/ות והבטוחים/ות... אודה לעזרה... אני מזה 7 חודשים בקשר עם גבר בן 36 רווק אציין שאני צעירה ממנו ב12 שנה... הכרנו בשידוך ומהרגע הראשון הייתה התאמה וכימ...
-
עלבונות להורים
אנסה לצמצם את דברי...אנחנו זוג נשוי בשנות ה- 40, שני ילדים, כבר שנתיים במשבר זוגי.אני רוצה לשאול אותך לגבי סוגיה מאד ספציפית (שכמובן מושפעת מהמצב הזוגי, אבל ...
-
המשך מערכת יחסים
שלום , אני בן 22 ובת זוגתי בת 21 בקרוב..אנחנו מנהלים מערכת יחסים כבר שנתיים מערכת בעלת עליות וירידות כבכל מערכת יחסים , המון זמן אני מרגיש שהאהבה שלי אליה דו...
-
היי
אני נמצאת כבר כמה שנים במערכות יחסים שהיה לי בעיה איתם, בדרכ אחרי חצי שנה זה נגמר, ואחרי שלושה חודשים אני מתחילה להתעסק בכל מיני שאלות האם הוא מתאים לי וכו.....
-
צרה
היי אני במצוקה אין לי מושג איך לספר לך את כל הסיפור הזה. כי הוא כך כך ארוך, יצאתי עם מישהו במשך שנה וחודשיים, האהבה הכי גדולה של החיים שלי רוטרי בחיים לא אהב...
-
נופלת כל פעם מחדש.
היי. אני בת 25, רווקה מזה כשלוש שנים. הייתי במערכות יחסים במשך שנים מהנעורים, ונדמה כי מהפרידה האחרונה איבדתי את כל הקסם שלי. במשך כל השנים האלה אני לא מוצאת...
-
מה הלאה?
היי כתבתי לך ב8.1 מאז אותו יום שהרגשתי כל כך רע עם עצמי נזכרתי בכל הדברים הרעים שהוא עשה לי אני נזכרת בתקופה הקשה והמכאיבה שהייתה לי איתו ובהאשמות שלו כלפי, ...
-
כשמתחילים להתאהב בידיד
היי ,אממ לא ממש יודעת מאיפה להתחיל או שאשאר ממוקדת מטרה ואתמקד בשאלה .אז ככה , אני וידיד שלי מכירים כבר תקופה ארוכה ,בהתחלת הידידות -הידידות הייתה בגדר ידידו...
-
צפייה
שלום ד"ר חסון!בעלי מקליט במהלך השבוע תוכניות טלויזיה שהוא אוהב. כל יום, כולל בסופי שבוע, הוא מבלה בין שעה למספר שעות בצפייה בתכניות שהקליט.בו זמנית כשהוא צופ...
-
שאלה
שלום, אנו בני 40, נשואים פלוס 3. בעלי מעביר מסרים של פרידה. הוא אומר לי: לא יכול לחיות איתך, תתעוררי, יש בינינו רק את הילדים המשותפים וזהו!!! המצב ככה כבר תק...
-
לברוח ולהרפות או להאמין ולהילחם?
היי. קוראים לי דנה אני בת 23 מאזור המרכז. אודה לעצה בנושא. הכרתי גבר בן 28 לפני שנה.בחור נאה וחכם שעונה על כל הדרישות שלי. התחלנו את היחסים כמטגדרים מראש לכי...
-
נמאס
פשוט נמאס לי כבר, אני לא אוהב אותה כבר יותר, כל מה שאני עושה זה מה שהיא אומרת לי לעשות, אין יחסים זוגיים בכלל, היא כמעט לא נוגעת בי וכשכן אני מרגיש שזה בשביל...
-
דילמות לגבי מערכת יחסים של חודש
שלום דר חסון היקר,אני נמצאת במערכת יחסים עם בחור שקטן ממני בשנה. אני 28 הוא 27, הוא תמיד היה גר עם בת זוג, היה גר עם מישהי 5 שנים ונפרדנו, והייתה לו גם מישהי...
-
בעירי היו שתי עלמות...
היי, יש לי שאלה קצת מסובכת עם כל מיני רבדים ואשמח לתשובה שתעזור לי לפתח כיוון מחשבה בריא ונכון כי אני כבר ממש עמוק בתוך הבלבול של עצמי. תודה...אז אני בת 21 ו...
-
עוד שאלה קטנה
ד"ר חסון אני מאד מעוניין להתקרב שוב אליה ואין שום קצה חוט או כיוון איך לעשות את זה אולי תנסה לתת לי כיוון כי כל יום שעובר לא חוזר וככל שהזמן יעבור זה יהיה יו...
-
חו"ל
שלום לך ד"ר !יש לי זוגיות של שנה וחמישה חודשים. קשר טוב מכל הבחינות.מאז שהכרנו ידעתי שהוא נמשך ליופי אירופאי- בעיקר מחו"ל. אך לא הפריע לי כי אחרי הכל זאת רק ...
-
חוסר בטחון
שלום. אני רוצה להתייעץ בנושא קצת לא שגרתי.מתחילת הקשר שלי עם בעלי עוד לפני הנישואים,תמיד ידעתי שהוא יותר דומיננטי ואהבתי את התכונה הזאת.אהבתי את היוזמות שלו,...
-
לא מבין מה עוד לעשות
אז ככה אני בן 40 יגעתי לאזור מגורי לפני 7 שנים אחרי מערכת יחסים של 6 שנים לפני חתונה וזה התםוצץ מהצד שלי עברתי לאן שאני גר היום הייתי בן 35 והשכנה החדשה שלי ...
-
האם הזוגיות נגמרה?
שלום, אנו בני 42 בערך. 4 ילדים קטנים, הקטן פחות משנה. בעלי לא היה מעוניין בהרחבת המשפחה. בלידה השלישית התרחק ממני ואף עזב הבית לחודש וחזר. במהלך ההריון האחרו...
-
מבולבלת
היי, הסיפור קצת ארוך, אנסה לתמצת.הייתי בזוגיות בשמונת החודשים האחרונים, נפרדנו לפני שבועיים. אהבנו מאוד. שנינו בגילאי ה-30 שלנו. הייתה לנו תקשורת טובה, המון ...
-
מספר ילדים
שלום אני בן 34 אשתי בת 33. נשואים 7 שנים. יש לנו בת אחת בת 5 ואחת בת 0.5 שנה.סה"כ יש לנו זוגיות טובה שהשתפרה מאוד לאחר טיפול זוגי. אבל מה שהטיפול לא הצליח לע...
-
לא יודעת מה לעשות
אני בת 22 והוא בן 26.היינו ביחד בערך חצי שנה והקשר הופסק כי טען שקשה לו מאוד עם המרחקמגורים שלנו וכי זה "מבאס" אותו שכל פגישה ופגישה צריכים לתכנן ואי אפשר לה...
-
עזרה דחופה
היי, אני נשואה שנה וחצי מתוך 2.5של זוגיות. התחתנו אחרי שנה והיינו מאוד מאוד מאוהבים אני הייתי אחרי מערכת יחסים של 6 שנים (לא ממש אחרי כמעט שנתיים אחרי) ובחנת...
-
לא יודעת כבר מה לעשות
היי דר חסון היקר, אני כותבת לך כבר מייאוש מוחלט אני מותשת נפשית כבר מכל מה שעובר עליי, לפני כחצי שנה אני ובן זוגי נפרדנו אני בת 25 והוא בן 26 שנינו סטודנטים ...
-
לא מצליח להבין אותה
אז ככה שמי דין בן 21
-
לא מצליחה לרקום מערכת יחסים
אני בת 25 התחלתי תואר בהוראה,נראית לא רע,חמה ,אוהבת ,מעניקה ,רגישה בעוצמה גבוהה מאוד,חייכנית,אבל ישנה בעיה אני בתולה בגלל הרגישות הגבוהה שלי הפחד שלי לשכב עם...
-
רוצה להתחתן
היי, אני במערכת יחסים כשנה ודיברנו על חתונה דיי מהתחלה. העניין שהוא אומר שהוא לא יכול להציע כי אין לו מספיק כסף (שנינו עם משכורת מינימום) ושהוא לא מרגיש שהוא...
-
לא בנויה לקשרים
ערב טוב דר חסון..אני ממש רוצה עזרה מקצועית.היתי בקשר עם בחור טלפונית וכל הזמן דחיתי אותו בקטע של להיפגש איתו. לא נפגשתי עמו. לא היה לי ככ רצון והקשר נותק לבד...